**LMA Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007 (67)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns An@ spune:

quote:
Originally posted by lbelciug

Ma bucur ca v-a placut "sinteza US".

An@ si eu vreau sa stiu locatia la care te referi.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
Poze din APRILIE-Mai
Matei la 3 ani

Pai dupa ce m-a amenintat Didialex , credeti ca mai am curaj sa spun despre ce tara e vorba??

Acum serios vorbind, nici nu are importanta despre ce tara e vorba, pt ca asa cum am spus, sigur in orice tara sunt si bune si rele.
Doar ca citind ce a povestit Liviana despre SUA (ca dincolo de imaginea de "tara tuturor posibilitatilor", cu oameni zambitori si degajati au si ei probleme lor sociale,...)mi-am reamintit experienta mea intr-o alta tara si faptul ca una vezi ca turist si una vezi daca traiesti acolo. N-am vrut sa ma plang sau sa fac pe victima, Doamne fereste! Pt mine asta a fost o experienta profesionala si de viata extraordinara, iar partile bune si frumoase au fost cu mult mai multe decat cele ...neplacute.

Apropos de asta, sapt trecuta cand vorbeati de parasit bucurestiul asta prafuit si aglomerat (si io, si io), i-am spus sotului ca mi-ar placea sa traiesc in Belgia (ca mi-am adus aminte cum intorcandu-ne din Luxembourg cu masina, sistemul de navigare ne-a scos de pe autostrada (de fapt ne-am ratacit) si am nimerit seara intr-un orasel in Belgia, habar n-am unde, era in decembrie, inainte de Craciun si era asa frumos impodobit si luminat, mai si ningea, nici tipenie de om, nu trafic, parca era dintr-un basm (cu cladiri vechi si strazi inguste, parca era dintr-o alta epoca. Super!!)

Hai c-am visam destul! ma apuc de treaba.

Aaaa, am uitat: sigur vaccinul ROR e optional?? ca e in carnetul de vaccinuri si ne-a zis dr ca daca e acolo, e obligatoriu! Voua dr-ii v-au spus ca e optional?????

mami de Ana (22 mai 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

'Neata plantatie!

Carstea, noua ne-a dat pediatra la nr.1 LGG-Kapseln (au Lactobacillus GG) ptr. flora intestinala, ajuta si la intarirea sistemului imunitar. Poate le gasesti si la tine ... se desfac si pulberea se amesteca intr-un lichid, le poate lua si un copil mai mic.

An@, haide mai, spune aici tara ... chiar m-ai facut curioasa.
Asa pustietate - descrisa de tine - o sa-ti placa doar 1-2 ori, dar cand o sa crezi ca esti singurul om de pe pamant o sa te saturi repede. Un prieten din Roma, venit in vizita la noi, se uita duminca (sambata e putin mai populat) pe geam si mereu zicea: "zici ca a dat bomba chimica!" si noi stam central ... acum, daca-ti place asa, de ce nu ...

Didisor, m-ai intrebat si n-am raspuns, asa-i? Plecam in Spania (tara ns. preferata ... daca tot e vorba de tari frumoase ;)), Denia. Intai sta Cris cu bunicii 2 saptamana (de sambata), dupa care il preluam noi alte 2 saptamani, aceasi locatie, acelasi bungalow ... ne suprapunem doar 2 zile ... si sincer, as schimba cu fi-miu ;)

Si ptr. ca uitasem ieri: Mii de multumiri ptr. raspunsul referitor la lapticul de noapte ... o sa incerc si eu peste o saptamana, ca nu mai e frate-su acasa si poate sa planga noaptea :D

Andrei Cristian!!!
Nicole Amber!!!!

Sa cresteti mari si sanatosi! O copilarie de vis!!!

Sanatate plantatie!

Mamica de Cristian (alias Sensible Boy) & Amélie (alias Demolition Girl)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

Carstea, scuze ca ma amestec, dar nu rezist ...
Ma mir ca ti-au spus sa-l treci pe lapte de vaca. Din ce stiu eu: laptele de vaca se digere greu ... cel de bb-i e parca putin prelucrat, are si vitaminele necesare. Si daca tot vrei sa-l treci pe laptic normal, incearca cu lapte de capra ... e f. asemanator cu laptele matern, usor digerabil ... si fiind asa mic, sigur nu l-ar deranja nici gustul diferit. Si sunt sigura ca il gasesti si la voi.
Doar un sfat ... tu faci binenteles ce vrei!
Numai bine!

Mamica de Cristian (alias Sensible Boy) & Amélie (alias Demolition Girl)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bettyR spune:

Ma bag si eu cu laptele de vaca, eu nu mai stiu ce sa zic cu teoriile lor cu laptele praf ca e f bun si adaptat pt bbei, dar de candi-am dat lapte de vaca doarme f bine si face kk legat, nu ca inainte, moale spre diareic. Poate depinde si de copil ... si io inainte eram pentru formu si chiar vroiam sa ii dau pana la 2 ani, dar dupa ce am incercat cu lapte de vaca nu mai stiu ce sa cred.

Betty, mamica fericita de Andreea (13.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

La Multi Ani pentru Andrei Cristian (ancamari) si Nicole Amber (angelabv). Sa va traiasca copiii, fetelor.

Nu vreti sa stiti cum arata sufrageria mea. E plina de jucarii, carti si haine. Evident ca daca am fost plecata nimeni nu a mai strans lucrurile si acum toate sunt de-a valma.

Acum 2 zile, am primit si jucaria de la Pampers (ati participat si voi la concursul cu colectionarea de ursuleti?). Matei e f incantat de girafa cu cubulete, iar Bogdan saracu' nu prea reuseste sa se apropie seara de ea. Peste zi Bogdanelu e f vioi, a inceput si el sa dea din cap stanga-dreapta, cred ca o face din placere caci e tot numai zambet. Se misca tot timpul, merge f bine si aproape ca nu mai suporta sa fie tinut in brate (cu exceptia momentelor cand e obosit, fireste). E un haios si imi vine sa-l mananc de dulce ce este.

Sambata ii vom lua motzul, vor fi si parintii mei prezenti. Abia astept sa vad ce alege dupa tava. Trebuie sa ma gandesc ce tort sa fac (cred ca de cioco), mai ales ca il vom sarbatori si pe sot. Hehe, am 2 baieti de aniversat!

Fetele, daca aveti retete de aperitive bune, va rog impartasiti-le cu noi. Merci.

Poze din APRILIE-Mai
Matei la 3 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carstea spune:

Irinusha, la cat e el de deranjat la stomacel, n-am curaj sa schimb nimic.Chiar ma gandeam sa iau lapte fara lactoza.Eu sunt pt formula momentan.Laptele de vaca mai prin toamna daca o sa-i placa.Multumesc pt informatia despre laptele de capra .O sa-l incerc odata.
Voi ce ziceti?Borcanelele pot sa inrautateasca situatia( cu diaria)?
Deja suntem asa de 3 saptamani.Face de 2-3 ori pe zi.
Astia n-au nimic in genul medicamentelor de la noi.

POZE Rares(7 mai 2007)
pui de Cris
AVEM UN ANISOR!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina Roman spune:

Carstea, nu cred ca pot influenta borcanelele diareea, decat daca-i dai unul cu mancare nepermisa in regim. Si noi suntem iarasi pe regim de ieri si papam cu placere morcovi cu pui de la Nestle.

Mica, eu am facut o singura data o reactie alergica la intepatura de albina, desi inainte ma mai intepasera de zeci de ori(tatal meu creste albine), dar a fost tare nasol, ma umflasem ca un cimpoi si mi-a trecut abia dupa ce mi-au fost administrate medicamente.
La mine trag albinele ca la miere daca ies proaspat parfumata in preajma stupilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavini spune:

Andrei Cristian, Amber NIcole, la multi ani, sa cresteti sanatosi si sa aveti parte numai de bucurii!

Carstea, 2-3 scaune pe zi nu inseamna diaree.Sunt apoase sau normale?Ecoflorina e tot pt refacerea florei intestinale, dar e la sticlute, deci nu poate fi luata in avion.De ce nu ii scoti total laptele 2-3 zile pana isi revine stomacelul si apoi sa incepi sa-l reintroduci cu grija, eventual fara lactoza?

An@, nici Belgia nu e frumoasa in totalitate-adica in concediu am fost si acolo, Bruxell-ul e foarte aglomerat, nu am vazut prea multe lucruri interesante, e haos in trafic, aia nici macar nu cred ca stiu ca au semnalizare la masina, ca foarte rar o folosesc; am stat 15 min pe o strada blocata fiindca un nene isi descarca camionul in mijlocul soselei si se misca cu viteza melcului.Toata lumea il claxona iar el nu avea nici un stres, parca era pe camp...In schimb Bruge-ul e asa cum spui tu, cu case vechi si strazi inguste, cu multe flori, cu canale pt plimbari cu barcuta, acolo mi-ar place si mie sa stau, dar doar pt o perioada, pana ma relaxez..

Zic si eu ca si Liviana, cine are idei de aperitive sa ni le impartaseasca si noua, ca pe 8 va trebui sa fiu si eu gospodina si vreau sa fie mai special.

Lavinia si Andrei (11 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

E o idee buna sa scriem ce pregatim la aniversare, si eu vroiam sa fac ceva mai deosebit. Parca Alyna scrisese de nenumaratele feluri facute de ea, si cu pozici! Cum aranjati masa, sa stea toti sau un fel de bufet suedez? (in cazul in care faceti acasa nu la restaurant.)Eu inclin pt a doua varianta deoarece suntem de varste diferite si nu stiu ce am vorbi toti la un loc.

Mami de Livia (08.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Eu pot organiza numai mese tip bufet suedez. Nu am loc pt masa intinsa, mai ales ca am 2 copii. Mi se pare mai practic si pt ca nu trebuie sa te agiti cu pus/strans tacamuri+farfurii per persoana. Le pun pe toate la un loc, ma asigur ca sunt suficiente pt toti, pun platourile si sticlele in jur si gata. Eu cred ca voi face cateva piftelute de pui, salata de cruditati cu maioneza, plachie de peste (mai ales pt nasu caci el nu mananca alta carne), o prajitura si un tort. De fapt cred ca o sa trisez un pic si o sa cer si ajutorul mamei, astfel incat mie sa-mi ramana de facut doar tortul si plachia de peste.

Poze din APRILIE-Mai
Matei la 3 ani

Mergi la inceput