**LMA Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007 (67)
Raspunsuri - Pagina 12
lbelciug spune:
Ma bucur ca v-a placut "sinteza US".
An@ si eu vreau sa stiu locatia la care te referi.
Graviduta, hai zi-ne si bankul pls.
Chiqui, pur si simplu am amanat "livrarea" biberonului de lapte cat mai spre dimineata. Acum il mananca pe la orele 6-7.
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
Poze din APRILIE-Mai
Matei la 3 ani
Florentina Roman spune:
Chiqui, eu nu-i mai dau cereale seara ptr ca nu doarme bine. De cand le-am scos, il culc pe la 9-10 seara si se mai trezeste la 6,30- 7 dimineata.
Graviduta spune:
Cica moare unu' si ajunge in fata lui Dumnezeu, care ii zice:
- Sa vedem ce-avem aici.. Dupa ce cantareste toate faptele bune vs. pacate, ii da egal, asa ca il pune sa aleaga intre Rai si Iad.
Dupa un timp de gandire omu' zice:
- Pai, as avrea sa vad cum este fiecare loc, daca se poate.
Zis si facut.
Prima data il ia Aghiuta in Iad, sa-i faca prezentarea. Acolo distractie la culme femei misto, bautura muzica, etc.
Dupa doua saptamani se duce si in Rai cu Sf. Petru. Ajuns acolo vede si el niste ingerasi care stateau pe norisori si cantau la harpa, in rest plictiseala.
Asa ca omu'se duce la Dumnezeu si ii zice ca vrea sa mearga in Iad, asa ca il preiau niste incornorati.
Dupa vreo luna Aghiuta trece pe langa omu' nostru care ardea intr-un cazan cu smoala.
Disperat omu'striga:
- Uite ce e aici. Nu seamana deloc cu ce era prima data cand am venit aici!
La care Aghiuta raspunde: - Well, aia era doar o oferta promotionala.
Bancul exista si in varianta Bill Gates, cu replica de sfarsit:
- That was just a demo !
Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)
Irinusha spune:
Ella, ckristina, Mica, Liviana, Chiquitita, Lavinia, Didisor mii de multumiri! Si voua tot binele din lume!
Azi mi-a facut fi-mea cadoul de a sta singurica in picioare ... se "tinea" numai de o carte. Cred ca nu si-a dat seama :D
An@, la ce locatie te referi?
Si da, pe nicaieri nu merg cainii cu covrigi in coada ... sau sa zicem asa, daca gasesti locul unde totusi o fac, spune-mi si mie te rog ;)
Didisor, Leinsamen=seminte de in ... ptr. digestie vrei sa le recomanzi?
Deci trebe sa iau frigiderul cu mine ;)
Ca sa vezi ce figura sunt eu. Mergem la Legoland, doar cu Cris ... io cu o gentuta, luasem niste haine de schimb intr-o plasa. Ajunsi acolo am luat apa lui Cris si niste bautura ptr. noi si eram fericita ca a incaput tot. De papat am mancat acolo, n-am avut probleme ... dar cine cara in gentuta geaca lui Cris si ochelari si portofelul lui Boby ... si arata saraca ... Si ii invidiam de numai pe cei cu rucsacuri ... de atunci e Boby in cautare de unul bun :) ca ce bine ne-ar fi prins hainele de schimb cu noi, sa il lasam pe Cris la balaceala ... dar deh, daca n-ai cap, sau rucsac, cum vrei s-o iei ;)
La noi e mai ciudat, ca-i Cris mofturos ... dar trebuie sa ma invat si eu ... o sa mai exersam cu niste picnicuri la Dunare.
Mancarea lui D. nu o incalzesti? Ca eu i-am luat duminica borcanelul fierbinte, imbracat in folie de aluminiu si bagat in geanta de tinut cald ... asta dupa ce am pus jumatate din mancarica pe peretii cuptorului de micro, ca asa de infierbantata n-am mai facut-o niciodata si n-am stiu cat si cum sa-l programez ... te doare capul de ce priceputa sunt!
Cris e bine acum, sarut-mana de intrebare! Voi cum mai stati cu kkuta?
Numai bine plantatie si sanatate multa!
Mamica de Cristian (alias Sensible Boy) & Amélie (alias Demolition Girl)
mica0307 spune:
liviana frumoasa descrierea Americii facuta de tine.
Ce mai gatiti la capsunei??? Sa mai puneti aici retete testate cu succes. Eu am facut ieri am pus la cuptor: 2 buchetele de brocoli, 2 cartofi taiati rondele, 1 ceapa mica, 1 file pangasius, putina sare, unt, lapte si apa. A iesit o bunatate si Maya a papat bine.
Azi am facut tot la cuptor: 2 buchetele de conopida, 2 cartofi taiati rondele, 1 ceapa mica, 1 usturoi mic, carne de pui, putina sare, lapte, apa. Si a iesit la fel de bun.
Ce stiti de intepaturile de albine la copii mici??? Ar trebui duminica viitoare sa mergem intr-un loc cu stupi de albine....
carstea spune:
Salutare
Liviana, englezii au bank holiday.Cade aleator.Luna asta au fost 2 dar pana in august nu mai e.
Rares e tot kkcios .Nu stiu ce sa mai fac .Azi de 3 ori diaree.Sora mea e in tara acum si am rugat-o sa-mi aduca niste Biotics.Ce sa-i zic sa mai ia?De preferinta prafuri ca nu are voie cu lichide la bagajul de mana .
Azi am fost la o clinica si l-am cantarit pe manzul meu 10 KG 800 are.Eu sunt multumita ca luna asta a mancat tare de regim si ma asteptam sa scada.De masurat nu l-au masurat dar incerc eu in seara asta.
I-am zis lu tanti asistenta ca de 3 saptamani e kkcios si mi-a zis senin ca o fi vreun virus si ca o sa treaca.
Mi-a mai zis ca ar trebui sa manance mancare cu aceeasi consistenta cu a nostra adica nepasata si sa-l trec pe lapte de vaca.Mi-a facut o programare pe 22 iulie sa vedem ce progrese a facut.
Nu ma uitati si pe mine cu niste recomandari de medicamente de burtica.
Va pup
POZE Rares(7 mai 2007)
pui de Cris
AVEM UN ANISOR!!!
ckristina spune:
carstea,noua medicul pediatru ne a mai dat pt diaree ercefuryl;
http://acest topic este si pe site-ul Desprecopii/Medicamente/ERCEFURYL_suspensie_capsule_24962.html
ii dadeam cate 1/2 capsula dar nu mai stiu la cat timp;
intreaba medicul daca e bun si in cazul lui rares; sau poate sora ta sa mearca la medicul vostru sa i prescrie o reteta cu ce ar trebui sa ai in casa pt puiut.
i ai facut si o analiza? coproparazitologicul? nu stiu daca ai mai citit pe forum,si bianca mea a avut un episod de diaree(nu era apos) si in urma coproparazitologicului i a iesit ca are giardia.
va pup si multa sanatate
madi ti am raspuns pe pm
www.dropshots.com/ckristina" target="_blank">CRISTINA si BIANCA(05.06.2007)
www.helpsonia.com/" target="_blank">de la o inima mare la inimioara Soniei!
ckristina spune:
nu mi a luat linkul;cauta pe google info despre medicament
www.dropshots.com/ckristina" target="_blank">CRISTINA si BIANCA(05.06.2007)
www.helpsonia.com/" target="_blank">de la o inima mare la inimioara Soniei!
ella_74 spune:
Carstea,
si-a revenit cu kk; e ok, are 2 scaune /zi de o saptamana cred.
Eu i-am dat ercefuryl, dr ne-a prescris o capsula dim , una seara, dar fiindca e "usor" antibiotic, i-am dat juma de capsula dim si juma de capsula seara; e dulceag, merge amestecat cu putin apa plata.
I-am dat 4-5 zile nu mai retin.
sarbatorile astea de la englezi ma dau gata; cand vorbesc cu sor-mea zice ca are zi de sarbatoare de la banca! da vreau si io nene zile de astea; numai nemtii si austriecii cred ca-i egaleaza ca si astia au la sfinti nelucratori...
Ancamari,
La multi ani pentru flacaul Petit! sa va traiasca si va aduca numai bucurii, sa doarma bine , sa nu mai planga, sa fie un copil bun!
ce faci, redoutesti la ora asta? azi am primit si eu comanda LR si am fost incantata 100% de ce-am luat, atat pentru mine cat si pentru , cand le-o mai purta.
carstea spune:
KRISTINA,eu ma gandeam nu la ceva sa opreasca diareea ci la ceva pt stomacel pt refacerea florei gen biotics.Acu dau o cautare sa vad ce gasesc despre medicamentul recomandat.MULTUMESC
POZE Rares(7 mai 2007)
pui de Cris
AVEM UN ANISOR!!!