...s-a dus si Melek Amet
Raspunsuri
tlaura spune:
ceeeeeeeeee?
Nu pot sa cred! Era atat de plina de viata! Nu pot sa cred! Nimic nu te lasa sa intelegi ca ar fi suferit de asa ceva!
Imi pare atat de rau!
Dumnezeu sa o odihneasca!
bufi spune:
Am ramas fara grai cand am vazut la TV...nu stiam ca este bolnava
Dumnezeu sa o odihneasca!
geniest spune:
Dumnezeu sa o odihneasca !
Ce simpatica era...nu pot sa cred...
www.andreialmeu.piczo.com
cafera spune:
Si pe mine m-a dat peste cap... Anul trecut am vazut-o la niste emisiuni si emana o fericire extraordinara.
Dumnezeu sa-i odihneasca sufletul si trupul!
anyella spune:
Oare cum putea sa fie atit de puternica? Sa nu se cunoasca suferinta pe fata ei.Am ramas fara grai cind am citit.Dumnezeu sa o odihneasca in pace!
Aniela
Catalin spune:
Edessa
Trimis la - 22/05/2008 : 18:09:09
http://www.freenews.ro/_public/ro/stire/58642/
Astazi la pranz a murit cunoscutul model Melek Amet, rapusa de un cancer ovarian.
Criss75
Trimis la: - 22/05/2008 : 18:14:58
Am vazut si eu acum la TV. Imi pare rau, chiar mi-a placut de ea, era un exemplu de feminitate si eleganta. Pacat. Era inca tanara.
Criss si Alex (11.05.2003)
Theiuta
Trimis la: - 25/05/2008 : 09:54:55
Foarte rar ma uit la OTV...aseara era mama lui Melek care vorbea cu o ciudata detasare despre ultimele clipe ale fetei ei.
Imi este ciuda ca ar fi putut sa mai traiasca daca se ducea la dr. de la primele dureri.Apoi, prietenul ei a spus ca stilul de viata i-a favorizat recidiva:pierdea noptile si minca o data pe zi.
De ce nu a avut mai multa grija de ea, Doamne?
jenn
Trimis la: - 25/05/2008 : 20:30:36
E hai sa fim seriosi ,nu astea-s cauzele cancerului!Pacat ca era tinara!Inca o dovada ca mersul la controale e util!
cris30 spune:
Dumnezeu sa o odihneasca in pace! A fost o femeie foarte frumoasa...
http://bd.lilypie.com/cmePm4.png
6+ Doamne ai grija de bebeii nostri
Happy_in_TO spune:
Am cunoscut-o pe Melek de mica... Prima data cind am vazut-o ma uitam la ea cu gura cascata cit de frumoasa si eleganta era. Venise cu tatal ei, Gemal la noi acasa, dupa moartea bunicului sa spunea condoleante... Avea cizme albe cu toc si nu mai vazusem asa ceva pina atunci in Medgidia.
Apoi mi-a spus ca o cheama Melek si m-am gindit ca i se potriveste numele asa de bine... Melek inseamna Inger...
Semana foarte mult cu matusa ei din Turcia, Munire care venea la noi in vizita mereu, un suflet zurbagiu si vesel pusa pe sotii mereu.
M-a sunat mama sa imi spuna de Melek ca a murit si nu imi venea sa cred!
Allah rahmet eilesin!
Alice