...s-a dus si Melek Amet

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns melinav spune:

Si pe mine m-a socat intr-adevar vestea asta.

Dar am mai avut un soc, mi se pare ca viata mea trece prea repede - nu imi dau seama cand.
Sa va explic de ce: eu pe Melek am inceput sa o vad in atentia presei cred, cam de cand cu scandalul Romanita- Iovan- hotul impuscat, a participat pe la niste emisiuni la OTV, a fost la o prezentare a Zinei, 50 + parca, am vazut-o si la o emisiune Vedetele se-ntreaba ..... apoi cred ca de un an si ceva nu prea mai iesea si nu aparea in public...

Ei, eu anul asta nu stiu cand a trecut in viata mea, eu aveam imaginile astea recente cu Melek, dar ele totusi datau de mai mult de un an ... si o aveam in fata asa cum spuneti voi plina de viata, antrenanta, vorbareata, deschisa, cu un optimism de viata incredibil ...
La emisiunile pe care le-am urmarit dupa moartea sa, toate fostele colege spuneau ca, in ultimul timp cat a fost bolnava, le spunea ca nu vrea ca ele sa o mai vada, vor sa si-o aminteasca frumoasa si vesela ca inainte ...; ca facea citostatice si nu ar fi trebuit sa stea la soare, dar ea nu se ferea, ca trebuia sa tina regim vegetarian, dar ea manca si carne ...

Ma intreb oare de ce nu s-a ingrijit? de ce nu a vrut sa lupte cu boala? chiar nu avea pentru cine sa mai traiasca? ma gandesc ca poate in spatele optimismului debordant pe care il afisa, viata probabil o dezamagise si pe ea .....nu stiu ....

Melina

Mergi la inceput