Colectia de toamna-iarna 2005 (197)
Raspunsuri - Pagina 5
miri__b spune:
NOKI, MULTUMESC DE INTREBARE. S-A REZOLVAT PROBLEMA.INTR-UN MOD DUBIOS.NO COMMENT ACUM.
Siminaf spune:
Anda, sar' mina pentru povestirile de dimineata. Le-am citit cu mare drag cu micul dejun in fatza (ca eu nu beau cafea, ca altfel le-as fi citit cu cafeaua in fatza). Super fain povestite. Si cum eu sint fan jurnale de calatorie... Sa ne spui cind si unde pui si pozele! La cele din Barcelona ale lui Lavi inca nu ma uitai, ca nu am avut cind, dar we asta cred ca le dau gata pe toate.
dordia2000 spune:
BUna fetele...
Ma intrebati de prietena mea...a murit pt ca era bolnava rau. Avea diabet pe insulina de la 18 ani...boala ce i-a mancat rand pe rand toate organele. A orbit, apoi au picat rinichii...si incet toate...pana cand in final a cedat inima. E nedrept dar...cine suntem noi sa judecam? Trist cum o fata tanara, plina de viatza...s-a stins asa repede.
Va multumesc pt cuvintele voastre...si va poop pt ca sunteti alaturi de mine. Azi a avut loc inmormantarea...la care a fost sor'mea pt ca era cea mai buna prietena a ei...si nu va pot povesti cum a fost. Trist , trist...trist.
Despre slabit....eu ce sa va mai zic ca am 97 kg??? Dar de luni...ma pun pe slabit...mancand sanatos...dar fara paine, dulciuri, grasimi...si incerc sa merg cat mai mult la plimbarica pe jos. Sper sa ajute...ca daca nu...va tb sa imi cumpar haine de vara ca in cele vechi...nu prea mai incap.
Mimy Dumy pt ieri si scuze dar...ieri nu am avut nici un chef de forumizat. si tot ce iti doresti sa se implineasca.
Cami...offf ce rau imi pare sa aud ca sunteti bolnaviori...Sanatate multa si refacere rapida Dariucai!
Leea superbe pozele de la gradina zoo...Stefan a fost superfascinat de acele poze.
Merg sa vad si pozele din contul comun...ale lui Lavi...si apoi ma uit la Eurovizion printre picaturi...ca tb sa culc si baietii...
Va poop
Diana mamica de www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/72157604771385748/" target="_blank"> Tudor-Dumitru (17.04.2008) si de Stefan-Cristian (14.11.2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/" target="_blank"> Poze 2008 cu cei 2 flacai
Ina869 spune:
Dordiutza sincere condoleante!
Cuscra bine ai revevenit!
naspa comportamentul neamtului.
Multumesc ptr. astro - chiar si netrimisa, stiu ca ai vrut sa ma protejezi-. Nu mai vreau sa stiu viitorul, traiesc in prezent si-mi ajunge, la cite belele am avut in utlimul timp, zau ca nu mai vreau sa stiu ce va mai urma.
Cami, sanatate multa-multa piticutei!
Alinusa, si eu tot asa te-as fi sfatuit, sa incerci o perioada cu serviciul sa vezi cum va este, si apoi sa iei decizia finala ( daca renunti sau te vei mai duce in continuare) Bafta cu noul job!
Fetelor, in lagatuta cu floraria, o sa-l trimit pe frate-meu saptamina viitoare sa le ceara diferenta de bani, desi sint slabe sperantele. O sa-i trimit facturile cu sumele de bani platite, poze cu ce am comandat si, asa cum spuneati si voi, mai bine doneaza banii unui amarit de pe strada decit sa-i las acolo. Mi-au lasat un gust amar rau de tot.
nu mai reusesc sa tin pasul cu cititul/scrisul, din pacate
va pup!
Ina,Rachel Georgia (Nov.23,2005) si Pufosel
Today is a wonderful day; I choose to make it so.
anda77 spune:
poze cu berlin, gradina zoo din berlin, inclusiv familia lui knut si chiar knut
http://s33.photobucket.com/albums/d61/nichita/berlin/?action=view¤t=americansector.jpg
acum sa vad unde pun filmuletele fte funny cu urs si foci
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
anda77 spune:
urs polar film: http://www.dropshots.com/nichita#date/2008-05-19/14:00:12
mami de poet(09.12.2005)
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
anda77 spune:
focile fac treaba ca sa primeasca pranzul
http://www.dropshots.com/nichita#date/2008-05-19/15:32:00
focile executa sarituri
http://www.dropshots.com/nichita#date/2008-05-19/15:35:26
gata, nu mai am ce sa va mai arat de la berlin.
mami de poet(09.12.2005)
miri__b spune:
Anda nu ne arati si nasul tau in Berlin?
Lavi in ultimile zile suntem pro PORTES BEACH Halkidiki / Kassandra.
dordia2000 spune:
'Neatza fetelor...
Am vazut pozele Andei destul de greu din cauza de calc amarat si vechi...dar filmuletele....inca incarca la ele...si sa vad daca le pot vedea.
Anda...super pozele! Cele de la gradina zoo...sunt mortale iar Knut...nu mai zic ce dulce e! Asa mult imi plac ursii...iar Stefan a fost fascinat de focile din filmulete.
Lavi...am vazut si pozele voastre....super! Acum merg sa vad daca ma lasa Stefan sa descarc si eu cateva poze cu noi.
Diana mamica de www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/72157604771385748/" target="_blank"> Tudor-Dumitru (17.04.2008) si de Stefan-Cristian (14.11.2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/" target="_blank"> Poze 2008 cu cei 2 flacai
crissy77 spune:
'Neata buna fetele!
Am vizionat poze, filmulete, toate dragute, deh, am mai calatorit si noi virtual.
dordia, condoleante. E groaznic cat de multi tineri mor...
mimi, cu intarziere urez si eu LA MULTI ANI!
In iulie sunt serbarile Humorului. Am aflat si cine o sa vina: www.youtube.com/watch?v=sl2At5A9SJ4" target="_blank">Francesco Napoli, www.youtube.com/watch?v=oqWgSKgIDR4" target="_blank">New kids on the block, www.youtube.com/watch?v=JuYClcNdYOs" target="_blank">Bad boys blue si alte formatii romanesti. Nu-mi vine sa cred ca am ocazia sa-i vad live si gratis pe cei care mi-au incantat adolescenta. Aveti link pe nume la melodii.
E gata si scena din camera fetei. Asa arata: pictura camera Elise.
Azi pare sa fie o zi frumoasa si la noi, mai sunt cativa nori dar pare ca nu aduc ploaie. Vrem si noi soare ca ne-am cam saturat de atata umezeala. Asa ca... plecam la "recoltat "de cimbrisor si muguri de brad .
Cristina & Elise-Stefania