Colectia de toamna-iarna 2005 (197)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

...NegaraCristina...tu chiar mi-ai dat o veste minunata. Am vazut ca NKOTB au revenit...si...sa vina in Rom...o sa ma interesez...poate trec si prin Buc. Eu am fost Fan inrait NKOTB in adolescenta...si inca imi plac si chiar mi-am amintit clipe frumoase din adolescenta....
Si Bad Boys Blue sunt la sufletul meu....deci...in ce perioada e sarbatoarea?

Diana mamica de www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/72157604771385748/" target="_blank"> Tudor-Dumitru (17.04.2008) si de Stefan-Cristian (14.11.2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/" target="_blank"> Poze 2008 cu cei 2 flacai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Pictura a iesit minunata!!! E superba! Ce zice pitica?

Diana mamica de www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/72157604771385748/" target="_blank"> Tudor-Dumitru (17.04.2008) si de Stefan-Cristian (14.11.2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/" target="_blank"> Poze 2008 cu cei 2 flacai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

quote:
Originally posted by negaracristina

'Neata buna fetele!
Am vizionat poze, filmulete, toate dragute, deh, am mai calatorit si noi virtual.
dordia, condoleante. E groaznic cat de multi tineri mor...
mimi, cu intarziere urez si eu LA MULTI ANI!

In iulie sunt serbarile Humorului. Am aflat si cine o sa vina: www.youtube.com/watch?v=sl2At5A9SJ4" target="_blank">Francesco Napoli, www.youtube.com/watch?v=oqWgSKgIDR4" target="_blank">New kids on the block, www.youtube.com/watch?v=JuYClcNdYOs" target="_blank">Bad boys blue si alte formatii romanesti. Nu-mi vine sa cred ca am ocazia sa-i vad live si gratis pe cei care mi-au incantat adolescenta. Aveti link pe nume la melodii.

E gata si scena din camera fetei. Asa arata: pictura camera Elise.

Azi pare sa fie o zi frumoasa si la noi, mai sunt cativa nori dar pare ca nu aduc ploaie. Vrem si noi soare ca ne-am cam saturat de atata umezeala. Asa ca... plecam la "recoltat "de cimbrisor si muguri de brad .

Cristina & Elise-Stefania

suuuuper camera pictata!!!!!!!!!! chiar , Elise ce zice?

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Dariuca creste si iar ... creste!

Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bianca_mo spune:

buna !
nu reusesc sa tin pasul cu voi, dar citesc si incerc sa va trimit un gand bun cand vad ca aveti nevoie!
Serban creste, vorbeste fte mult, destul de corect, de un timp a renuntat aprape complet la pers a III-a si vorbeste la pers I despre el, e nazdravan, mananca rau, dar e vesel si iubitor...
pun si niste poze, tocmai l-am tuns...
pupici tuturor si sanatate multa!
poze de primavara

Bianca, mama lui Serban
10 decembrie 2005
serban 2007-2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Hello si de la noi!

Citit pe nerasuflate povestea Berlinului NOU. Nici pe departe sa-mi fi ramas aceasta imagine despre el, in anul 1993, dupa ce am stat o luna acolo! Era viu, agitat, habauc chiar.... Deci e clara treaba: disperati dupa tot ce se numeste trai sanatos si mediu curat, au renunat la masini. Bravo lor. As face si io asta, daca as avea in capitala noastra imputita infrastructura necesara si mijloacele lor de transport pe care le aveau de acum 15 ani - woooow....nu-mi vine sa cred ca atatia sunt...
Cat despre felul lor de a fi...nici io nu ma dau in vant dupa, dar sunt oarecum mai familiarizata cu el. Cat despre faptul ca neamtul nu a facut o exceptie...din pacate, draga Anda, tocmai asta e sursa locului pe care si l-au castigat in lumea asta: principiul ca NU exista exceptii si ca totul este o procedura care se respecta si e litera de lege. Din pacate, noi, romanii - poate chiar latinii in general - tindem sa interpretam drept "nazism" acest comportament, care mie mi separe mult mai bine incadrat la termenul de "corect", tocmai pentru ca ne lipseste caracterul punctual si strict. Noi functionam pe principiul "las' ca merge si asa..."

Lavi, esti figura mare cu reticenta fata de tarile de traditie germana. Am avut si eu reticenta asta - sa nu uitam totusi ca mama mea care a terminat prima facultate lb germanice - germana-engleza NU a fost in stare sa-si faca fiica cea incapatzanata sa invete limba germana. De ce? Ca nu-mi place. Dar tarile sunt alta mancare de peste. Acolo nu vad cm sa nu apreciezi ordinea impecabila, curatenia, civilizatia etc, ca sa nu mai vorbim de nenumaratele resurse de cultura.
Apropo de asta...Andache, pacat ca nu ai fost la muzeele berlineze. SIGUR veneai cu ale impresii. Eu in luna respectiva cat am stat acolo am vazut inclusiv cele mai asa-zis nesemnificative muzee, de ajunsesem cu mama in cartiere marginase, oarecum rau famate pentru perioada aia, in cautarea unor muzee de arta. Intr-o asemenea aventura am vazut prima data bungee-jumping si gastile lor de punkeri clasice pentru vremea anilor 1993, de nu mai stiam cum sa fugim mai repede de acolo.

Revenind la tine, Lavi...daca ai stii cu ce idei preconcepute am plecat eu la Viena..ca-s fitosi, ca-s infumurati si te privesc de sus, ca acea capitala respira aer burghez de nepatruns pentru mine etc. Ei bine...nimic adevarat: e un loc extraordinar d eprietenos, de deschis, cosmopolit, austriecii sunt de 100 de ori mai deschisi si mai de gasca decat nemtii. Si toate persoanele pe care le-am cunoscut acolo si toti cei care au fost in tari germanice, mai ales in Ausrtria mi-au confirmat faptul ca astea-s prejudecati si idei preconcepute. Si este pacat, pentru ca au niste lucruri extraordinare de vizitat.

Mama..ce carnat am produs.

Da' m-a palit un dor de Viena...

Si inca ceva: Lavi, tu stii ca io-s pe principiul de a merge mereu in locuri NOI si de a explora mereu ceva in premiera. Iti dai seama ca faptul ca la vara merg a treia oara la Viena inseamna ceva, nu?

Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Asa...revenind la oile noastre, aka copilasi..

CristinaNegara, sa amortizeze cu drag Elise cea mumoasa investitia in camarutza! A iesit de milioane!

Leea, mi-a picat fatza cand am vazut ce ZOO au aia pe acolo. Si io nici nu am auzit de localitatea aia din Ungaria. Nu e cu nimik mai prejos fata de cea din Viena. Iar fii-tu e chintesenta expresivitatii.

Miri- si eu am avt in vedere Portesul anul trecut, ca parca avea AI, nu? la mine asta era criteriul de baza la alegere, ca in Grecia ma greu cu sistemul de AI, au de regula demipensiune. Cat despre treaba aia...nici nuvreau sa ma gandesc ce si cum. Bine ca finalul e bun.

Dordia- sunt foarte intrigata cu pierderea prietenei tale. Mama are diabet insulinodependent de 15 ani si e bine mersi. Cva nu e in regula, nu stiu ce: nu a tinut regilmul de viata ca lumea, a avut valori oscilante...nu-mi dau seama, dar ceva e wrong. Nu se moare la o arsta asa de tanare din boala asta. Ca sa nu mai zic d ebaiatul nasilor care e de varsta noastra si-si face insulina de cand se stie el, ca are din nastere diabet. Trist, oricum.

Amu va pupicesc ca mai e putin si se scoala bufnita!

www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

noki, mda, asta le-a adus celebritatea...daca la aeroport, iti mai dau dreptate ca era culpa proprie, sa nu-mi spui ca esti de acord si cu maimutza care mi-a aruncat cafeaua - din care NU BAUSEM!!- cand eram intoarsa cu spatele, fara sa-mi spuna nimic. imi pare rau, dar atat dpdv al legalitatii, cat si al civilizatiei era musai sa ma avertizeze, in cazul in care nu aveam voie nici sa intru cu ea acolo, dar nici semn pe usa nu era, cafeaua avea capac si la fel de riscanta era si o sticla de ulei alimentar in punga!
inca o mostra, ca acum mi-am amintit: desi au destule camere libere, niciun hotel nu-ti permite sa mai lasi bgajele in camera, dupa ora 11. si ce daca ai avion la 22, la 11 dimineata afara din hotel. pai asta e turism? sau corectitudinea nu ne da voie sa fim amabili? am intrebat de luggage room, da avem, aici pe jos, langa receptie. germania-germania, dar si acolo se fura, cum sa-ti lasi bagajele neincuiate?
in fine, recunosc ca este infinit mai bine sa locuiesti intr-un loc in care se fac abuzuri din prea multa corectitudine decat intr-unul in care se fac abuzuri din prea multa incorectitudine, daca simtiti nuanta, desi tot abuzuri sunt, dar sunt mai putin agresante, dar vreau sa zic ca sa nu urcam neamtul pe un piedestal ca nu e chiar un zeu.

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Anda, de acord ca a fost abuziva tanti cu cafeaua, desi si aici exista un amendament mic-mic: in general nu se intra in magazine cu bauturi-mancare, asa ca daca o faci, esti la mana asa zis bunavointei lor.
Cat despre hotelurile si check-out-urile...este clara treaba ca camera se preda la ora X dupa care nu mai ai voie cu bagajele in ea. Mie asta mi s-a intamplat nu numai la NOI, dar si la TURCI!!!!! Deci asta e o chestie specifica turismului in general. De-aia exista camera de bagaje si in momentul in care iti predai lucrurile aoclo sunt pe responsabilitatea lor. Traiasca contractul de depozit.Sau cel putin asa ar trebui sa fie.

Cat despre pierdestal..no way de asa ceva! Orice padure isi are uscaciunile sale....

AMU chiar ca fug. Mergem in HERASTRAU la INSULA COPIIILOR. E tare dragut acolo. Nu mai vrea nimeni sa vina?

Varsta Sarah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxisialexia spune:

sal!

Si in Ro camerele se elibereaza la ora 11-12, si asta este de cand lumea.
Am vizionat si eu pozele din berlin si barcelona, superbe. multam fetelor pentru imagini.

noki, nu imi dadeai si mie un sms din timo, uf. Asa mihai e pecat de o gramada de ore, el stie pe unde, si tare mi-ar fi placut sa ne vedem.

bia, s-a mai inaltat serban sau mi se pare? e un scump tunsulica

diana, yo eram cea din masina ce ti-a facut semn la trecere

miri, te simti bine?

tania, cum este che? da rezultat tratamentul? pentru tine.

cristina, se mai plange elise de durere de picioruse? alexia mea frecvent se plange de cate ceva doar ca sa fie bagata in seama, si asta de dinainte de nastere
Foarte faina camera!

leeo, soro, zi=sa doamna de la zodii (urania) ca cica intram intr-o perioada tare buna pentru noi, vom avea energie, voie buna si multe altele.Ia sa vezi ca de luni iese soarele si pe straduta noastra .

ioana, asa am zis si eu citind ce mananca mandy .
ce mai fac stef si maria? tu cum te mai simti?

joy, ce mai fac baietii tai? cum se mai comporta vlad?

cami, e mai bine piticot?

feli, au inceput sa scada preturile la apartamente, daca te mai intereseaza urmareste piata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri__b spune:

EU AS VREAAAA, DAR FI-MIU DOARME DE LA 2 LA 5-6.Si eu tot all inclusive aleg, fi-miu nu rezista 15 min pana vine masa.in masina cu sticks,popcorn si alte porcarii...nici o problema.asa sper de fapt.
cred ca o sa iesim si noi la bile ca de saptamana trecuta ne omoara D cu hai la bile, acum nu mai vrea "hai la pe topogan"

Roxi
merci de intrebare,sunt ok.horror e ca am fost la dr si m-a intrebat de 2 ori dc mi-a iesit testul pozitiv.nu e discutie de forum.

Mergi la inceput