Colectia de toamna-iarna 2005 (197)
Raspunsuri - Pagina 10

lavi02 spune:
Catutza n-am mai reusit sa ma vad cu fetele din Sibiu:
-Maria avea botezul
-Coralia era racita si ea si Andreea
-cu Tania era cat pe ce sa ne intalnim dar cand am trecut prin Sibiu dormeau si Nati a mea si Anna ei, Stefan era la bunici si erau si ceva nori de ploaie
Chiar asa: Maria, asteptam relatari de la botez!
Ina cum te mai simti dupa accident?
Mandy ai fost la interviu? Cum a fost.
Pareri de la cumnatul meu:
-sef de agentie e cam naspa, in capul tau se sparg toate belelele
-consilier/analist IMM e OK, dar trebuie sa te pricepi la vanzari
-pe de alta parte nu trebuie sa fii cine stie ce geniu, de fapt cam aplici niste algoritmi; banca nu depinde de "genialitatea" ta
-e important sa-ti negociezi de la inceput un salariu bun, mai greu creste dupa aia.
Parerea mea e ca tu fiind om "de baza", cu experienta si pricepere, sa-ti vinzi scump pielea. Scump = salariu si conditi de munca, program, etc. Romania e in crestere economica, incepe sa devina problematic sa gasesti angajati, nu angajatori. Iar un angajat priceput si constiincios face cat 3 incurca-lume.
-------------
Fetele mele - Nati nu s-a mai dezlipit de mine dupa ce ne-am reintalnit, ca de obicei. Acasa Silvia s-a bucurat mult de hainutele pe care i le-am cumparat din Barcelona, s-a apucat de probat, apoi a convins-o si pe Nati sa probeze - cunoasteti! S-au imbracat in costume de baie, s-au dus cate o paturica si jucarii si s-au asezat pe covor in dormitor, au zis ca-s la plaja...
Dialog azi cu Nati care tocmai patase cu capsuni al treilea rand de haine pe ziua de azi:
-De unde crezi ca mai scot eu haine pentru tine, mai Nati?!
-Din dulapul meu.
Alta faza fainaaa:
Cumnatul meu, sotul surorii lui Virgil e culturist (ca hobby), tocmai a luat medalie de bronz la campionatul national. Asa ca are obiceiul sa se plimbe de colo-colo la bustul gol sa-si arate muschii. Nati catre bunica-sa:
-De ce umbla Dan in pielea goala? N-are haine? E sarac?

Siminaf spune:
Vai, ce perlutze scumpicele! Sa le maninci, nu alta! Pune poze de peste tot Lavi, si cu ceva comentarii daca se poa', ca eu aici mi-s.
Anda, the same: pune de peste tot, comentarii asa cum stii tu, ca eu abia astept.

dordia2000 spune:
Buna colectie!!!
Noi azi mergem la vaccin cu Stefan...si sper ca totul sa fie ok. Ma puteti ajuta cumva cam cat sa dau la dr. si la asistenta? E prima oara cand merg la ele...si habar nu am. Am mai fost cu cel mic si am dat la dr. 250 miii pt cantarit si masurat si control de rutina...dar parca e prea putin...
Mara felicitari!!!Sa fie intr-un ceas bun!
Deja se aduna alta runda de gravidutza...ce ma bucur!
Merg sa ii pregatesc lui Stefan de papa...apoi sa-l alaptez pe Tudor...apoi sa plec la dr...etc.
Diana mamica de

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/" target="_blank"> Poze 2008 cu cei 2 flacai

coralia76 spune:
Neatza,
Am aparut si eu dupa un weekend in care am crezut ca nu mai vad mare anul asta...Va ziceam eu sapt trecuta de viroza care ne-a cuprins si pe noi ..eu si buni mai rau..Andreea asa mai usor...mucei..febra pana in 37.7 si a tot tinut vreo 4-5 zile cand noi credeam ca e pe gata hop ne trezim vineri noaptea cu Andreea febra 39...sambata ne-am dus cu ea la medic si ne-a zis ca e o rinofaringita ..gat rosu si plin de secretii
si ne-a pus pe tratament...i-am zis ca noi pe 1 iunie trebuie sa fim la mare..si m-a linistit ca o pune el pe picioare in 4-5 zile
..si multumesc lui Dumnezeu e bine.
Va imaginati prin ce emotii am trecut ..ma si vedeam cu planurile ruinate...inca mai am emotii ca se poate intampla orice dar incerc sa gandesc pozitiv.
Si eu sambata si duminica am bolit..am facut si febra...Lavi02 imi pare asa de rau ca nu am reusit sa ne intalnim..m-a sunat Tania,dar asta a fost...sper sa ne intalnim cu alte ocazii.Oricum ciudata viroza a napadit peste noi cu niste manifestari usoare la inceput si cand ne-am asteptat sa treaca a inceput de fapt totul...
Maria cum a fost cu botezul? Povesteste-ne cum a reactionat micuta.
Am citit ca au mai aparut gravidutze de bb2,felicitari si sarcina usoara!
Pupici
www.flickr.com/photos/25531152@N03/?saved=1" target="_blank">Poze cu Andreea
Coralia si Andreea(14.11.2005)

Mihaelutat spune:
Buna dimineata.
Felicitari Mara pentru bebe2. Sa fie intr-un ceas bun.
Miri am unghii false in continuare, dar deja am senzatia ca sunt ale mele, asa de mult m-am obisnuit cu ele. La extensii nu ma bag ca am parul suficient de lung si nu vreau complicatii in plus.
Mihaela

camelia_daniela spune:
Coralia, sanatate infinita si bafta la realizarea planurilor de concediu fara peripetii!
Referitor la concediu am primit si noi confirmarea rezarvarii in Nessebar ... Speram sa fie totul bine pana atunci si sa putem pleca la mare, ca Daria abia asteapta, mereu cere colacelul si barcuta!
Cami & Alexandra Daria
(02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!
Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit

Madutza10 spune:
Neata!
Mimi ,Mara ,felicitari pentru bebicii care's pe drum ,sa fie sanatosi!!
Lavi ,Anda ,am vazut pozele ,super misto ,ce bine ca va puteti plimba ,mai ales fara copilasi ,eu tanjesc dupa o iesire de citeva zile fara puiu mic dar nu am cum ,nu am baza pe nimeni sa-l las citeva zile ...
Noi sintem binisor ...,inca mai tuseste Andreas ,cred ca-i ceva pe fond alergic ,asa ca maine ne=am programat la alergolog ,abia astept sa vad ce ne spune.
Azi mergem la MC Donalds la o petrecere si cineva e tareee fericit ,isi face ,,planuri'' de citeva zile ,dimineata m-a intrebat :,,cu ce ma imbraci mami la petrecere'' ,vrea sa fie frumos domnu' ...
Va pup ,fug la mancarica
Orlando_Andreas
(9.12.2005) si Mada
www.onetruemedia.com/shared?p=4735f6859c47291132f727&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">Al II-lea an de viata (montaj )

catutza spune:
Diana , eu zic sa le dai cat crezi tu, daca ti se pare putin cat ai dat la cantarit/masurat atunci da mai mult, mie mi se pare ok, dar acum tu stii ce fel de relatie ai cu dr respectiv.
Madutza , ma bucur ca sunteti bine si ca mai scrii, petrecere frumoasa si et astept cu poze
Camy , cand plecati la mare si cat stati?
Coralia, multa sanatate , sa va faceti bine pana cand plecati la mare
Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

camelia_daniela spune:
Madutza, tinem pumnii pentru vizita la dr !
Cata, noi avem concediu la inceputul lunii august , tre' sa merg sa iau hartiile de la agentie sa vad exact pe cat plecam (eu cerusem pentru 4 august) si stam 1 saptamana!Cami & Alexandra Daria
(02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!
Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit

anda77 spune:
" Fujeeee mashinele. Mu'te masine azi! u'te, vovagan ca a lu'mami. a pa'cat vovaganu' neg'u. aici. Dasia, Dasia a int'at in g'oapa [care Dacie mami?] Dasia a'bast'a, vezi?! Apa! No'oi! A int'at nishanu' in apa, mami! [intram in intersectia mosilor cu dacia]; Mami, muuu'te mashine aici iar. Deodata! Mu'te mashine! u'te pejoo ca alu' tataie. 'oshu!. iar pejoo ca a lu' tataie. ve'de. bmw-u mamiiiiii! '''mooos! bunaaaa! uau! pa'cheaza opalu' ala, mami. acolo la casa. Uai ce fujee iar mashinele!" si continua....
ati urmarit monologul lui nichita pana la gradinita dimineata. rad de ma stramb la volan. Vorbeste singur, nici nu trebuie sa comentez cu el. Daca doriti, intre 8 si 8:30, situatia traficului in intersectiile si arterele dispuse intre ferdinand si vasile lascar, va rog sa ma sunati pe mobil, transfer telefonul in spate la nichita, va spune unde este traficul congestionat, daca sunt balti pe jos si cat de mari, unde sunt gropi, daca ploua sau "e soaie". Serviciul este gratuit.
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"