Colectia de toamna-iarna 2005 (197)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

quote:
Originally posted by anda77

" Fujeeee mashinele. Mu'te masine azi! u'te, vovagan ca a lu'mami. a pa'cat vovaganu' neg'u. aici. Dasia, Dasia a int'at in g'oapa [care Dacie mami?] Dasia a'bast'a, vezi?! Apa! No'oi! A int'at nishanu' in apa, mami! [intram in intersectia mosilor cu dacia]; Mami, muuu'te mashine aici iar. Deodata! Mu'te mashine! u'te pejoo ca alu' tataie. 'oshu!. iar pejoo ca a lu' tataie. ve'de. bmw-u mamiiiiii! '''mooos! bunaaaa! uau! pa'cheaza opalu' ala, mami. acolo la casa. Uai ce fujee iar mashinele!" si continua....

ati urmarit monologul lui nichita pana la gradinita dimineata. rad de ma stramb la volan. Vorbeste singur, nici nu trebuie sa comentez cu el. Daca doriti, intre 8 si 8:30, situatia traficului in intersectiile si arterele dispuse intre ferdinand si vasile lascar, va rog sa ma sunati pe mobil, transfer telefonul in spate la nichita, va spune unde este traficul congestionat, daca sunt balti pe jos si cat de mari, unde sunt gropi, daca ploua sau "e soaie". Serviciul este gratuit.

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Suuuper tare! Bravo, Nik!

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Dariuca creste si iar ... creste!

Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Aoleu, Anda mortal Nichita! mu'te mashine, are dreptate omu'.

Coralia lasa ca marea o sa-i prinda numai bine in convalescenta!

Camelia ma bucur ca v-ati hotarat, concediu placut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Wow..inca o , felicitari Mara!!!!!

Noi suntem ok, abia reusesc insa sa va citesc, dimineata de obicei alerg cu diverse treburi, dupa amiaza cand culc maimutza fac si eu una alta prin casa apoi seara de obicei iesim pe afara. Miruna e argint viu, ieri am fost s-o inscriu la gradi, am lasat cererea si restul de acte pt dosar si acum astept sa vorbeasca cineva cu directoarea...pt o mai buna "motivare", intelegeti voi. Oricum n-o s-o pot duce din septembrie, din cauza ca nu va avea ani, dar din dec suntem institutionalizati. E bine ca e o gradi foarte buna, vizavi de blocul nostru, am fost s-o vad, am vb cu educatoarlele, la prima vedere pare ok. Mai studiez problema...

In rest..azi am lasat-o min nesupravegheata si m-am dus la baie, cand am iesit era fericita cu geanta mea, umblase in ea si gasise un flacon de B-complex, a luat pastile din el, am incercat s-o fac sa vomite dar n-am reusit, am sunat dr si mi-a zis s-o las in pace, ca nu e grav, nu pateste nimic de la pastilute. Va inchipuiti insa ce sperietura am tras eu, vad ca e bine pana acum...n-o pot lasa singura nici un moment..e un drac gol

Fug ca a dat drumul la apa in bucatarie

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Anda...supertare Nikita!!! Dar vad ca stie marcile masinilor....si Stefan le cunoaste....tot dupa masinile cunoscutilor.
MAdau offf....bine ca nu a fost nik grav. Miru e argint viu..asa ca...ori iei si pui sus tot ce ar fi periculos...ori stai cu ochii pe ea. Nasoala treaba. Stefan si el pune mana pe tot ce e nou si curios in raza lui vizuala dar...eu i le-am pus pe sus si nu las nik periculos pe langa el.

Azi am fost la vaccin...a plans mititelul 2-3 minute de ne-a stiut toata policlinica...si a mers schiopatand dar nu foarte mult. I-am pus compresa cu apa rece...si totul e ok.
Tudor insa...sta din ce in ce mai mult treaz...si vrea atentie...asa ca...de pe la 14.00 sta cu noi in sufra ca nu mai vrea neam in patutz sa faca nani. Deci de pe la 14.00 pana la 22.00 doarme cate juma de ora...asa din cand in cand...dar bine ca doarme noaptea. Da din manute, se uita pe geam,a inceput sa scoata sunete gen gangureala si e mortal cum se ceatra cu un ursulet agatat.
Cam atat despre noi...

CAtutza sanatate multa lui Mihai!

Diana mamica de www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/72157604771385748/" target="_blank"> Tudor-Dumitru (17.04.2008) si de Stefan-Cristian (14.11.2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/" target="_blank"> Poze 2008 cu cei 2 flacai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandyksch spune:

Buna fetelor. Nu am mai intrat aseara ca am ajuns tarziu de la Cluj iar de la job nu pot intra.
Vreau sa va spun ca ieri a fost ca in filmele cu prosti. Si mi-a intarit convingerea ca oameni prosti sunt si prin alte firma nu numai la noi.
Deci dupa cum va spuneam, am aplicat la Alpha Bank-Gherla, un oras la 15 km de Dej. CV-ul si scrisoarea de intentie le-am trimis pe adresa de pe siteul lor-la Bucuresti, unde scria si posturile disponibile la Gherla (apareau si pe Ejobs). Vineri ma suna o doamna de la Alpha Cluj sa ma duc la interviu marti. Ieri imi iau o zi de concediu sa ma duc, ajung acolo, astept vreo juma' de ora si cand intru la tanti care facea interviu ma prezint si ii spun ca am venit pt interviul pt Alpha Gherla. Se uita aia la mine si-mi spune :"vai, cred ca a fost o neintelegere, acum facem interviuri pt Cluj, azi a mai fost cineva tot pt. Gherla" Mi-a cazut fata. Pai veneam daca nu eram chemata? Si cealalta persoana a fost chemata. Ca pt Gherla se face mai incolo recrutarea, ca ea nu stie ce posturi sunt acolo disponibile (eu ii zisesem ca m-ar interesa Consilier IMM). Mi-am inghitit nervii si i-am spus ca pe site-ul Alpha figureaza deja posturile disponibile acolo.

Pana la urma am discutat vreo 20 minute "daca tot am mers pana acolo" a zis ea. un fel de avans pt recrutarile de la Gherla. In orice caz am ramas cu un gust amar. Cata lipsa de atentie si neglijenta. Clujul nu ma interesa ca si angajare, ca e greu sa faci zilnic naveta. Nici cu Gherla nu stiu ce o sa fie, pt ca nu cred ca are vreo valoare discutia noastra de ieriMi s-a spus ca o sa ma contacteze peste vreo luna cand se va incepe recrutarea pt Gherla, dar sincera s fiu nu prea cred. Asta e, ma apuc sa sap dupa altceva.
Lavi, faine replicile Nataliei, si Kriszti scoate cate o perla de ma tot gandesc de unde le poate nascoci.. Iti multumesc pentru sfaturi, sa stii ca imi prind foarte bine de fiecare data.
Anda, vezi ca pana la urma si-a dat drumul Nichita si la vorba, acuma nu o sa poti sa il mai opresti.
Mara, sa fie intr-un ceas bun, sa ai sarcina usoara si un bb sanatos. Si pe mine incerca soacra-mea sa ma convinga in week-end sa mai fac un bb, asta in conditiile in care ea practic nu m-a ajutat niciodata nici cu Kriszti
Dordia, ati scapat si voi de vaccin, ce bine. Mie imi era teama ca piticul meu va face iar febra mare ca de fiecare data, dar n-a fost asa, am scapat de data asta ieftin.
Madau, ce spaima cu Miruna, bine ca au fost doar vitamine.

Trebuie sa plec. Desi am formulare de inscriere la camin pt Kriszti, nu le-am completat inca. Asa ca fug sa le depun. Noroc ca trebuie sa le duc aici aproape, la sotia varului meu-ea va fi educatoarea a lui Kriszti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri__b spune:

Si fi-miu a facut azi vaccinul. merge putin schiop prin casa dar nu se vaita.
hai ca ma da afara ca vrea sa scrie.

Mergi la inceput

mandy valeleu ! Pacat de ziua de concediu consumata aiurea.
Fain ca o aveti pe sotia varului la gradi.
Azi am vorbit si eu cu directoarea de la gradi pt Nati, sper ca se rezolva. Toata buba e ca nu ne primeste cu pampers, sa vedem cum o convingem sa scape odata de el.

Madau bafta cu inscrierea la gradi. Ceea ce ne dorim si noua

Noki ce faci draga me', tot asa afundata in ale studiului esti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

Mara sa ai o nastere usoara! Felicitari!!!

Cata la noi nu a venit nici primavara prea bine - zilele astea am fost nevoiti sa dam drumul la caldura - ce sa mai zic de vara...(ieri au fost 32 C cu umiditate si azi vreo 3-4 grade)

Lavi si cuscra, scumpi foc piticii!

Lavi ma simt foarte bine, chiar excelent. Daca as putea sa vad si ce-i sub burta ( o sa fac o ultima incercare de epilare zilele astea, ca mie mi-e rusine sa ma duc la prietena mea cosmeticiana sa-mi "traga" o braziliana) ar fi totul perfect.
Simt de vreo doua zile o presiune mareeee jos de tot, cineva mi-a spus ca sint "pe-aproape" si sa fiu pe faza.
Ieri am aflat de la drita rezultatul ultrasoundului; asa cum banuiam, copilul nu-i imens, nu-i gigantic, nu-i monstru, nu-i crescut "intr-o zi cit altii intr-o saptamina". Cintareste 2.200 si lichidul amniotic este in standardele normale, deci nimeni nu are habar de ce burtoiul meu este atit de mare incat mai are putin si pocneste. Efectiv, ma simt ca un balon care este gata-gata sa-si ia zborul. George radea de mine zilele trecute " mamaaa, ce-ti straluceste burtica, atit de intinsa este! " o fi de la cele 10 pahare de gheata pe zi...mai stii?

Mandy, chiar ca-n filmele cu prosti intimplarea. Sper sa ai mai mult noroc data viitoare.

Mada, aoleu, ce scormonici - Mirunici! si Rachie are curiozitatea de a-mi controla prin geanta si de obicei imi matrasesste cardurile.

Nokisor spor la invatat!

Proaspetelor mamici Dodia si Roxi - bafta multa!

Meems, Pumba, mai dati cite un semn de viata,pls.!

pupicei tuturor!

Ina,Rachel Georgia (Nov.23,2005) si Pufosel

Today is a wonderful day; I choose to make it so.

Mergi la inceput

Ina [hi]
Ma bucur ca rezultatul la eco e bun. Presiunea jos nu e a buna, probabil iti apasa pe col. Nu e a buna - vorba vine, ca doar tot trebuie sa nasti intr-o buna zi!
Si eu aveam burta mare mai ales la Nati, ma ustura pielea pe burta ca la balamuc dar... a trecut.
Pana la urma tot normal nasti? Planifici vreo legare de trompe? Ca parca ziceai la un moment dat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Pe scurt sa nu uit ce am citit.

Mandy, sorry pt nebunia si nesimtirea celor de la alpha. Tu ai experienta, pregatire, daruire, da-i naibii pe toti ca sigur vei gasi ceva pt tine.

Felicitari din suflet si sarcini usoare, bbei sanatosi.... si rabdare infinita pt. Mimi si Mara.

Madutza, sanatate puiului scump.

Lavi, fetele tale istete si dulci au concurenta pe la noi, numai putin sa-mi reamintesc ce scoate Ana :))

Mada, cu cat esti mai putin pe la noi, cu atat sunt mai sigura ca e bine acasa.... nu mi-o lua in nume de rau, insa fiecare clipa departe de net e o clipa alaturi de familia reintregita.

Diana, totul e bine cand e scurt si la obiect. Pupici la flacaii frumusei.

Roxi, te-am simtit mai optimista, ai sa vezi ca in max 3 luni va veti adapta cu totii si va fi super.

Ina, amu voiam sa intreb de tine. Sa stii ca eu presiune am simtit de pe la 7 luni cu ambele fete si colul meu era de 5cm, depinde unde apasa, clar. Mai ai putintel, si vine flacaul minunat din visele tale. Curaj maxim si multa rabdare, e greu pe ultima suta de metri, insa nimic nu se va compara cu viata frumoasa (dar grea) care va asteapta. (Dc ai nr. de romania prin casa, baga un pm ca te sun oricand).

Bicule, la voi cum mai e?

Ca eu imediat incep sa ma plang.

Ripley, mami de Ana Ecaterina (10.11.2005) si Iris Maria (10.10.2007)

Mergi la inceput