Colectia de toamna-iarna 2005 (197)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mandyksch spune:

Mimy, felicitari pentru bebelacul care este pe drum. Sanatate multa si sarcina usoara iti doresc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelutat spune:

Buna dimineata colectie.
Lipsesc cateva zile si constat ca vecina Mimi a iesit la iveala cu vestea marea, de cand asteptam sa spuna ca sa nu ma mai stresez ca poate fac vreo indiscretie si ma scap.
Vazut poze Berlin, frumos frumos, citit povestile cele 3 edificatoare as indrazni sa spun. Achiesez la faza cu cafeaua si cu bagajele; corectitudine corectitudine dar si un strop de buna-vointa nu strica la nimeni....ca doar nu ceruse Anda sa o ia receptionerul la el acasa cateva zile. La faza cu avionul a patit-o di barbata-miu la Roma, s-a inchis ghiseul in fata lui si tot asa italianul ii ranjea sadic. Deci se face peste tot.
Ieri fi-miu a stat cu tacd-su ca a avut bona un deces in familie. Nu va puteti imagina ce am gasit in casa....si asta in conditiile in care au stat doar vreo 2 ore acasa ca in rest au batut terasele prin Herastrau. Mancarea explodata pe tot aragazul, un mare covor de paine in bucatarie, lopatelele de la nisip cu tot cu nisip in sufragerie, toate hainele din dulapul lui Titi pe jos la el in camera, iar cei doi impricinati dormeau ca beizadelele in patul matrimonial, cu telefoanele pe silent si cu jaluzelele trase....Dar s-au inteles bine, nu m-au sunat deloc asa ca le-am trecut pe toate cu vederea.
Si aseara cand am vrut sa ies in parc cu fi-miu imi zice senin: Mami mai bine citeste o revista ca eu ma duc cu tati in parc la trenulet si e treaba de barbati....Sa imi pice plombele...
Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

Mimi felicitari pentru bb2! sa ai o sarcina usoara!
ma bucur enorm !

Acum pot naste linistita, am cui sa predau stafeta! - ca aveam o grija.

pup toate fetele!

Ina,Rachel Georgia (Nov.23,2005) si Pufosel

Today is a wonderful day; I choose to make it so.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Ina , ce faci, cum te simti? ce face Rachel? a venit si la voi vara? -ici multi la fetele frumoase

Mada , ma bucur ca sunteti bine ce face Miruna, nu ai mai scris nimic de nazdravana mica

Anda , frumoase poze de la Berlin!

ce faceti de 1 iunie? ce cadouri le luati la pici?

Miri , ai scris ca sa rezolvat problema ta, dar tu cum te simti? esti bine?

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara95 spune:

Salut si de la noi!

Sunt la curent cu tot ce e pe forum, dar am o leneeee...la scris mare de tot, plus "ajutor"din partea Flaviei.

Am vazut ca la Mimy vine barza....Azi am aflat ca si la noi....

Sper sa decurga totul bine, pentru ca am o stare de rau imensa.De 4 zile nu reusesc sa mananc nimic.

Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri__b spune:

OOOO Mara felicitari ptr bb2. si tie Mimmy.

Catutza
eu sunt ok cred.oricum eram o plangacioasa, nu pot vedea cum se intampla ceva rau copiilor, nici in filme, nici la stiri, jelesc de parca mi-e ruda.multumesc de interes

Mihaela eu nu pot sa-mi iau concediu odata cu Sorin, so in prima sapt o sa stea cu fi-so acasa singurei.ce departe e 1 august....si ce fraze lungi zice fi-tumai ai unghii false?extensii nu te tenteaza?

Mergi la inceput

Mara , felicitari! sa fie intr-un ceas bun

Miri , ma bucur ca esti bine stii ma gandeam la tine ieri ca spuneai ca nu aveti locuri de joaca, am trecut prin berceni pe linia lui 102, mamaaa la fiecare colt de bloc a rasarit cate un parculet...cred ca a citit forumul primarul vostru acum in prag de alegeri

Joy , ce e cu Ela , ca o sun si are telefonul inchis sau nu raspunde, daca vb cu ea trasmite pupici de la noi , voi ce faceti, cum sunt baietii tai?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Mara felicitari!!!
Sa dea Domnul ca totul sa decurga bine pana la capat!

Anda vazut pozele tale, cam putine cu Berlinul in schm,b la cele cu Gradina Botanica ne-am uitat toata familia!

Multumesc de aprecieri pt poze, ma bucur ca v-am facut si pe voi partase la plimbareala noastra si ma bucur ca v-a facut placere.

Siminaf mai am poze cu Barcelona - nu le-am pus pe toate pe net, le-am selectat sa nu fie prea multe. Plus ca am taiat pozele neclare, sau daca erau mai multe consecutive in aprox aceeasi pozitie.... Prea multe nu sunt ca deh, in 5 zile... dar lasa ca la inceputul lui iulie, daca totul e in regula, mergem in Slovenia...

Madau concediu placut si voua!

mihaelutat beton povestea cu barbatii tai!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Mara, felicitari! Sa fie intr-un ceas bun! Sarcina usoara sa ai si bb sanatos, voios si mancacios!

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Dariuca creste si iar ... creste!

Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit

Mergi la inceput

Lavi , ai reusit sa te vezi cu fetele din Sibiu? ce fac fetele tale, cum a fost reantanlirea?

Maria , cum a fost la botez? sa va traiasca crestina

noi suntem bine, pe afara mult in ultimele zile, cu Mihai pe la doctor ca de 3 ani i sa declansat alergia si abia acum am ajuns la un doctor bun pe care il "viziteaza" des...

Mergi la inceput