Mamici de (pepenasi de) iulie august 2008 (71)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

...am revenit ...
Sun, am vazut pozele de ieri si nu am vazut nicio balenschi...Din contra arati foarte bine!!
Adriana, sper ca in weekend-ul asta sa reusesc sa fac poze cu burtica !!! Chiar nu mi-am mai facut poze in ultimele saptamani , nu stiu de ce nu am avut chef...
Boti, bafta la doctor. Sa ne aduci vesti bune depsre Garga.
Abia am reusit sa citesc capitolul trecut...da mult ati mai scris!!!!
Mihaita al meu iar da in ficat!!!
Nati, Sper sa fie bine totul cu bebe Matei si sa nu trebuiasca sa il lasati singur in spital.
Oana, am zis sa nu imi vada toata lumea pozele cu pijamalele roz...Da ' tu cand mai pui poze??!!! Incerc in weekend sa imi fac poze
Mada, ce draguta esti tu, ca intotdeuna de altfel!!! O zi buna si bafta sa rezolvati restul de treburi!!
Caprioara, imi pare rau ca ai avut parte de o asa experienta la eco. Si cum adica dr hotaraste in cabinet ce fel de eco face!!???Si da, canal cervical = col.
Carisma , poti face si acum glicemia provocata...diabetul gestational este caracteristic trim 3 de sarcina, deci il poti depita.
Ma duc sa fac o plimbare.. toate -utele....

Cristina 27+ ,cu Mihai Daniel
" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Felicitari IRDA pentru bebelina ANTONIA!

Esti o curajoasa si o norocoasa! Sa -ti dea Dumnezeu multa sanatate , sa creasca fetita mare (si sa ai mult mult laptic)!

Eu am nascut in 2006 la Sp. Caritas. Am stat la rezerva fara televizor si i-am dat dr. Visan (care a fost si neonatologul baietelului) 150 roni (atat a cerut ea, a fost si pentru bebe sipt. rezerva). A fost bine, curat, frigider, masa si scaune, aveam cheie si incuiam cand ieseam, si ma chema prima la toaleta de dimineata si seara.

Flory mami de Alex si 34+ cu

AMR 6 saptamani

bebe 2

pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Buna fetele,

Antonia,pui mic, bun venit! Irda iti doresc tot binele din lume, alaturi de comorile tale!

Imi cer scuze ca n-am zis nimic pana la ora asta, dar laptopul meu a cazut de pe masa si a trebuit resuscitat. Si telefonu nush pe unde e...il caut de zor, pt ca e dat pe vibratii si chiar daca suna, nu-l aud! Numai mie mi se pot intampla toate astea, zau:).

Mada arata asa frumos prima paginaaaa, super! Foarte bine ca ai inceput sa iei amoxicilina, pe asta mi-o daduse si Razvan prima ca optiune. Pfuuuu, maine te mariti! Iui, ce emotii am pt voi!

Cari ai aparut! Ma bucur ca Sara este bine si mamica la fel. Auzi? Colegul trebuie sa poata pricepe si singurel si hard way toate cele...nu te surmena tu atata!

Didi hihihihi, ce tare! Mi-ar fi placut sa fiti cu mine ieri dar mai avem vreme, muuulta!

Multu' de aprecieri...io chiar sunt fericita si daca asta se vede si in poze, e clar. Mi-a placut tare perioada asta de sarcina, chiar daca acum pe final e mai greusor!

Biri, pai nu e coapta si nici nu vreau sa fie! Mai are de stat acolo...i-am zis...luna mai e ocupata deja, ea sa vina in iunie:) Pentru voi fruntea sus, Dumnezeu nu va va lasa nici macar o clipa! Pentru ca sunteti 2 oameni minunati!

Ana ce tare arati acolo in frunte! Totusi, te rog, sa nu-mi dai prezicerile peste cap.

Capri ma bucur ca Ilinca e bine, caci asta conteaza. Ce ai scris cu rosu da, e colul, care n-a putut fi masurat din cauza pozitiei capusorului Ilincai!

Boti tinem pumnii sa vii cu vesti-gargaricesti super bune!

Mai vin pana plec...

Pup si o zi de vineri scurta si usoara!

SUN 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Tecky, am sunat acum la Fortis si Doamna Flori mi-a zis ca abia pe 8 iulie mai au locuri, dar mi-a dat numarul Dr. Iosup, pe care l-am sunat si mi-a zis sa vin Miercuri dimineata la ora 8 la CMU Unirii . Acum te intreb de la magazinul Unirii cat am de mers si pe unde o iau sa ajung acolo?

Boti, bafta azi la doctor!

Caprioara, mami de Matei (07.01.2002) si in asteptare de Ilinca

"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Mada sarumana ca m-ai luminat. Bai frate, nu-mi iesea nicicum la socoteala, da de gemenii din lista am uitat complet
Io cu Camy nastem la dublu, sa vedem cum o sa faca fata personalu clinicii cu 2 urlatoare care se mai si incurajeaza una pe alta la zbierat
Sunule daca am timp in Buc, te bagi la o intalneala scurta? Si bineinteles cine mai vrea desi e cam greu sa ne organizam pe ultima suta.
Ma duc sa fac o ciorbita radauteana, mai revin.

bujo 32+ cu Filip
album de nunta
bb stuff
burtik
mini Bujo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

BINE AI VENIT PEPENAS ANTONIA !!!
IRDA, REFACERE USOARA !

Camy ,o din partea mea. Cand o sa o ai pe Timeea in brate vei uita de toate problemele.

Sibylle saptamana 36

Nasterea ariciului junior Poze cu noi si Vladimir

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela82 spune:

Felicitari Irda!
Bine ai venit pe lume BB Antonia!

Sa va dea Dumnezeu tot ce-i mai bun si frumos pe lume si muuulta sanatate!

34+ AMR 5+
Andreea Paula

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

FELICITARI IRDA!
FELICITARI MONA!
Sunteti primele mamicute de la odiseea noastra. sa va traiasca bebelusii Antonia si Codrin, sa va aduca numai bucurii, lumina si veselie in viata! Multa sanatate!
pupici dragastosi

bubuleana
32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catilin2008 spune:

buna ziua si mamici,
am avut mai mul timp liber la dispozitie... si am reusit sa pun cateva poze pe picasa...mai ramane sa descopar cum sa le vad pe ale voastre....sunt cam tufa..si nici nu prea ma mai ajuta capul..parca mi-a intrat la hibernare creierul..
ma bucur de bebeii veniti deja, abia astept sa aflu vesti ca sunt bine si ei si mamicile..
va pup, ma duc sa ma mai joc pe picasa..sa vad cum ma descurc!

27 + cu
Bebicu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Bai, ce ciuda imi e, astia de la mine din echipa s-au dus aseara la laser tag, e un fel de paintball dar cu laser, nu cu vopsea . Si mie nu mi-au zis, ca s-au gandit ca nu-s in stare de asa ceva acum... Le-am zis azi ca puteau sa ma ia si pe mine ca eram tinta usoara . Oricum nu trebuie decat sa ma plimb pe acolo cu o pusca laser in mana, chiar daca ma nimeresc toti. Lasa ca data viitoare nu mai scapa ei, tre sa ma ia si pe mine .

Didi 32+

Mergi la inceput