Mamici de (pepenasi de) iulie august 2008 (71)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns truli-luli spune:

quote:
Originally posted by Caprioara

Tecky, am sunat acum la Fortis si Doamna Flori mi-a zis ca abia pe 8 iulie mai au locuri, dar mi-a dat numarul Dr. Iosup, pe care l-am sunat si mi-a zis sa vin Miercuri dimineata la ora 8 la CMU Unirii . Acum te intreb de la magazinul Unirii cat am de mers si pe unde o iau sa ajung acolo?

Boti, bafta azi la doctor!

Caprioara, mami de Matei (07.01.2002) si in asteptare de Ilinca

"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud

Nu sunt Tecky si sper sa nu se supere ca ma bag dar la CMU Unirii mergeam si eu des cand eram insarcinata cu Ana pt ca era f aproape de casa. Deci de la mag Unirea o iei pe bd Unirii spre piata Alba-Iulia cam o statie de autobuz. Clinica e pe partea stanga in directia de mers spre Piata Alba-Iulia. Langa un sediu de banca, daca nu s-au mai schimbat intre timp lucrurile.

Cami29s+ cu si ANA (17.08.2005)

poze Ana
varsta Anei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Ziceti si voi, nu sunt dusa rau de tot, gravida in luna a 8-a deja si ma gandesc la jocuri de-astea . Da nu ma pot abtine!

Didi 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela82 spune:

ce zile pline de emotii!!!

morcoveata bine ai venit! sa ai parte de nastre usoara si de un bebe sanatos!

mada si tie iti doresc sa-ti iasa totul asa cum ai planuit si maine sa ai cea mai frumoasa si relaxanta zi. de maine iti zicem Doamna Mada

34+ AMR 5+
Andreea Paula

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Auzi la ea, Doamna Mada Ce tare suna, Mada vrei nu vrei intri in randu cucoanelor. Da nu esti piesa daca nu-ti pui si-o palarie cu pene si nu iei si un puddle in brate, asa ca sa te integrezi mai bine prinde ladyutzele Marii Britanii

bujo 32+ cu Filip
album de nunta
bb stuff
burtik
mini Bujo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gini75 spune:

Bujo, nu am retinut, in ce zi esti in Bucuresti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Azi ma duc, dupa masa. Mergem pe la Ikea ca de mult vreau sa merg si am si ceva treaba.

bujo 32+ cu Filip
album de nunta
bb stuff
burtik
mini Bujo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Si special pentru draga noastra Mada:

Iti doresc de acum sa ai o zi minunata maine!!!
(in caz ca nu mai reusesc sa pun mana pe netul de acasa)
Petrecere frumoasa si sa te bucuri de fiecare clipa!
Sa va dea DD numai fericire!
Si de la mine numai ganduri bune, multe- multe si !

Eu luni si marti iar am cursuri, dar sper ca de data asta sa pot intra macar un pic de acasa (trebe sa ma "bat" cu baietii pe net) ca sa va dau un semn de viata pana miercuri.

pup you all,

Caprioara, mami de Matei (07.01.2002) si in asteptare de Ilinca

"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara_d spune:

Felicitari Irda pentru bebelina, sa fie Antonia sanatoaa si frumoasa.
Multumesc fetelor de aprecieri si ma bucur ca v-au placut pozele.
Eu azi nu am mers la birou si am lenevit acum am intrat si am citit noutatile.
Ma bucur caprioara ca sunteti bine amandoua.
Eu azi merg la consultatie si o sa cer si eco sa vad ce mai face bebelina ca pana pe 7 iunie la eco morfologica mai este mult.
Mada iti urez de pe acum toate cele bune pentru maine,sa te bucuri de fiecare moment si sa fiti o familie fericita.Sper sa iti termini treburile astazi la timp cat sa te mai si odidihnesti si tu un pic.Sper sa iti treaca si maseaua.
Pupici tuturor,ma duc sa fac ceva de papa ca ne e foame.

33+
http://bd.lilypie.com/IHRjp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

felicitari si toate cele bune si din partea mea pentru irda si bebe antonia, sa fiti sanatoase si sa aveti o viata minunata.

maryb 16+ cu

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

am intrat pe net sa ma lamuresc de unde vine Timeea si ce inseamna, ei bine fetelor, sunt tare multumita de semnificatia numelui...spune ca inseamna onoare si perfect....
Si...Timaea (asa se sctia atunci ), a fost sotia regelui Agis al II-lea din Sparta....wow!!!!

In fine, sunt incantata, incantata!!!!....acum si misca, abia astept sa ajung acasa, sa ma intind in pat ca sa miste si ea in voie...de obicei asa face!!

Mai am o saptamana de lucru...si GATA!!

Cami 32s+, cu Timeea Cristina

pustai

Mergi la inceput