Mamici de (pepenasi de) iulie august 2008 (71)
Raspunsuri - Pagina 4
the_andreea spune:
Neatza fetelor!
Bun venit pe lume bb Antonia si felicitari Irda,refacere usoara!
Narcisa,da Theona se simte bine fizic,multumesc de intrebare.Doar ca e plina de bubite mici si rosii,care la un mom dat se unesc si formeaza pete mari,doar cand ii e cald,cand se agita sau cand iesim in soare.Si mi-e mila de ea,as da orice sa ii treaca.Dar fiind blonduta ca si mine,are o piele mai sensibila;sper ca bb sa-i semene sotului,care e mai inchis la ten.Ei,sper ca intr-o sapt sa isi revina.Acum,mama ar vrea sa o ia la mare o sapt de pe 1 iunie si nu prea stiu daca sa o las sau nu.
Mada ,of,of,maseluta!!!Si eu sunt veterana cu durerile de dinti si masele,doar ca acum vad ca merge cu no spa;nu stiu daca e autosugestie sau chiar isi face efctul,cert e ca imi trece pt un timp,de ajuns cat sa adorm.Ca pe mine ma apuca seara sau noaptea. sa treaca si sa te lase linistita zilele astea.
Anaxena,si eu am dureri de burta ca la cm dar nu in acelasi timp cu contractiile,la mine e ori una,ori alta.Si pe mine ma apasa bb si simt intepaturi jos,si secretia e mai abundenta acum de vreo sapt incoace.Eu totusi sper sa mai stea bb macar 2 sapt.In plus,fii-mea a stat mai mult cu o sapt si o zi decat era prevazut.Iar DPN-ul meu care apare la inceput eu l-am calculat dupa metoda veche cu +10 zile,dar la toate eco mi-a zis ca ar fi pe 19 iunie.Eu traiesc cu speranta ca o sa fie Rac totusi.
O zi faina tutror!!!
Andreea 36+ si Theona (27.08.2002)
AMR 4 sapt !!!!!!! Doamne,ce putin mai e!
mcoca spune:
Bine ai venit Antonia GAbriela!!!
CArissma, poti sa faci si acum glicemia provocata, ca oricum o data instalat diabetul (se instaleaza prin sapt 26) nu mai scapi de el pana la sfarsitul sarcinii :))).
Vicky 35+ si Maya
AMR +4 saptamani
Bebele casei
Tecky spune:
Caprioara imi pare rau ca ai fost dezamagita ca nu ai primit cd,poze si mai ales ca ai facut eco 2D.Eu am facut ultima eco 4D la Iosup la CMU si m-a costat 3oo Ron cu cd si cu poze si cu toate explicatiile de rigoare.Stiam ca 2 D este mai ieftina decat 4D.
Tecky 34 sapt
AMR 6 sapt
Didi81 spune:
De cum am intrat azi la noul capitol, m-am uitat pe prima pagina la listuta, si ce vad acolo :
Felicitari Irda si bine ai venit Antonia!!!
morcoveatza, bine ai venit la odiseea noastra, sarcina usoara si bebe sanatos si papacios!
Sun, am visat azi-noapte ca eram cu voi la un restaurant, de ziua ta, si mancai macrou
Didi 32+
bujo spune:
Bine ai venit printre pepenashi, ANTONIA!!
Irda, multa sanatate si refacere rapida.
Ce cool arata lista cu pepenashii in top Da am si io o nelamurire, Daca suntem 45 cu fetite, 40 cu baietei si 41 cu surpriza, cum ies la socoteala 125? Ca mie imi ies 126 la calcul.
Mai gagici m-am trezit cu un carcel de m-a busit plansu. Si cand sa apuc de talpa sa trag sa-si dea drumu mi-am dat seama ca nu puteam indoi degetele de la mana de durere. Pana si-au dat drumu... Park is bunica-mea cu "romantism".
Noi astazi crek dam o fuga la Bucuresti ca avem ceva treaba. Mi-ar placea sa ne intalnim da nush daca avem timp.
bujo 32+ cu Filip
album de nunta
bb stuff
burtik
mini Bujo
MissJJ spune:
Bujo pt ca avem in listutza o gravidutza cu gemeni, de aia iese cu unul mai mult.
-------------------------------------------------------------------
Mada mami de Arianna Raisa si acum cu Amira Maya
AMR 5 saptamani
vias spune:
....ce stare de bine am cand deja stiu ca avem 2 bebelusi....parac ar fi ai mei....
....eu cand voi naste, voi tine legatura cu Bujo...o sa va povesteasca ea...asta daca nu nastem amandoua in aceeasi zi.......ne tinem de mana in sala de nasteri..
Asa o pofta de nastere am....cred ca acum as fi in stare sa o nasc si eu pe Timeea mea fara epidurala.....dar stiu ca pana maine o sa-mi treaca!!
Pupicei pt Mada...maine e o zi mare si pt tine...sunt alaturi de tine.......7 flori ca sa fie cu noroc!!!!
Cami 32s+, cu Timeea Cristina
pustai
catilin2008 spune:
bun venit pe lume, printesa antonia, sanatate si mult laptic pentru mamica
avem prima pereche de pepenasi, sa fie sanatosi si sa aduca numai bucurii tuturor!
27 + cu
Bebicu Andrei
blueeyes2003 spune:
Mona,Irda, felicitari din toata inima pentru comorile voastre! Sunt niste luptatori!Sa fie sanatosi,norocosi si sa va aduca numai bucurii!
Va doresc recuperare rapida si mult laptic!
Mirela 28w
Our little Miracle!