Mamici de (pepenasi de) iulie august 2008 (71)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Neatza fetelor!

Uhh inca o zi mare la noi la odisee.
Bine ai venit pe lume Antonia Gabriela sa cresti mare si frumoasa si mai ales sanatoasa si pt mamica eroina Irda refacere rapida si sa iti traiasca printesele frumoase.
Ok mai avem un pepenas la listutza.
Amalia si tu esti pe listutza.
Morcoveatza bine ai venit si sarcina usoara in continuare, daca vrei pe listutza sa ne dai si tu datele sa te trecem la catastif.
Bujo nu pot sa nu ma ocup mai ales ca avem asa evenimente aici la odisee. Reusesc eu sa ma descurc cu toate, organizarea conteaza.
Narcisa si aici vreo doua eco mai ales la a doua sarcina, analize la inceput si pe urma inca de vreo doua ori parca si cu nascutul la prima zice ca daca nu mai poti sa mergi la spital da tre sa fie la macar 5 min contractiile si sa fii 4 dilatata ca altfel ai sanse mari sa te trimita acasa, acuma vreau sa incerc sa stau pana le am la cate 3 minute oi vedea daca oi reusi sau nu.
Mariana aici la inceputul sarcinii se merge la spitalul unde nasti si te vede ba moasa ba medicul adik te vede si medicul de vreo doua ori depinde ce fel de sarcina e iar de la 34 de sapt incolo esti pe mana moaselor locale daca nu sunt complicatii. Si eu acuma astept sa ma cheme ele la controlul de 36 de sapt apoi la 38 si daca nu nasc cica mai merg la 41.
Diarux ms.
Sorelix ms mult. Ma apuc de antibiotic, oricum azi vad ca e mai ok si azi noapte a fost mai binisor. M-am apucat de amoxicilina ca am mai multe comprimate decat penicilina.
Adriana pai le scot pe mamici de la gravidutze.
Ma bucur sa aud ca Mona se simte mai bine.
Si la noi la eco ala de 12 sapt iti da ecograful data conceptiei si asa calculeaza dpn-ul, dupa ce zice ecograful plus data UM.
Narcisa tot timpul verific care si cum si ce e expirat arunc.
Biri ms mult. La camera de garda chiar daca vin numai pt o mica durere tre sa stau la rand sa astept ca toata lumea sa ma vada un medic si abia apoi sa imi prescrie el ceva de durere si aici se asteapta intre 3-4 ore minim. Oricum antibiotic mai am prin casa ca mi-a mai trimis mama just in case sa fie aici ca pana imi dau astia...
Cristina ms mult. Putin mai bine speram sa tina.
Violeta da maine e ziua. Vai abia astept sa ne vedem acasa sa ne relaxam la gratar sa stiu ca e totul done and over with.
Tecky ms mult.
Oana da am inceput sa iau amoxicilina vedem acuma ce se intampla.
Eu mai sunt putin prin zona, ca ne pregatim acusi de plecare, am pus cartofii si ouale la fiert pana venim numai bine se racesc si le pot curata toate si apoi sa prepar carnitza ca aseara nu am mai apucat.
Uff vad ca e mai intunecat azi macar e bine ca nu ma bate soarele in cap si nu ma sufoc pe transportul in comun atata sper sa nu se apuce de turnat cu galeata ca ma face ciuciulete la cate drumuri am de facut.
Ma duc la bucatarie sa vad ce face papitza revin.
-------------------------------------------------------------------
Mada mami de Arianna Raisa si acum cu Amira Maya
AMR 5 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

cum adiq eu urmatoare???aaa..nu,bb meu sta si ma chinuie pana sa iasa la 40s!!

si uite ca a venit ziua cea mare ,am implinit 36 saptamani
bine ai venit bb Antonia,sa fi sanatoasa si cumnite!!!

voi v-ati uitat la listutza: Maria in capul listei,apoi muuulti baietei..ce ashteapta baietii ashtia la rand sa apara Maria!!

Ana-Maria36+ am schimbat prefixul!!
am oMARIA!!!AMR 28 zile
numaratoarea inversa a inceput

proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lcazangiu spune:

Buna dimineata burtici cu pepenasi,

Nu am intrat de ieri dimineata si bum doi pepenasi deja s-au nascut
Felicitari Monei si Irdei, sa dea Domnul sa se recupereze repede si bebelusii lor sa fie sanatosi si papaciosi!!!
Fetelor mai avem si noi putin, ma uitam pe lista si am vazut ca urmeaza Anaxena, asta daca nu se grabeste un alt pepenas:)
Tinem pumnii in continuare!
OFICIAL S-A DESCHIS SEZONUL LA PEPENASI!!!

Lori35+David
AMR 33 DE ZILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bufi spune:

Mikycris am vazut ca nasti la spitalul Caritas. Este cel de la Nerva Traian?
Ai vazut vreo rezerva? Ai idee de preturi?

Cum este dr?

Si eu cred ca voi naste acolo...de fapt 99% si mi-ar fi de folos niste informatii.
Eu am termen maxim: 15 august, dar m-as programa pe 1 august, ca oricum va fi cezariana.

Daca mai sunt fete care stiu ceva de acest spital, pareri bune sau rele, sa ni le spuna.

Sa fie sanatosi cei doi pitici care au venit pe lume si mamele lor sa se refaca repede!!!

Multumesc!

Bufi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

quote:
Originally posted by bufi

Mikycris am vazut ca nasti la spitalul Caritas. Este cel de la Nerva Traian?
Ai vazut vreo rezerva? Ai idee de preturi?

Cum este dr?

Si eu cred ca voi naste acolo...de fapt 99% si mi-ar fi de folos niste informatii.
Eu am termen maxim: 15 august, dar m-as programa pe 1 august, ca oricum va fi cezariana.

Daca mai sunt fete care stiu ceva de acest spital, pareri bune sau rele, sa ni le spuna.

Sa fie sanatosi cei doi pitici care au venit pe lume si mamele lor sa se refaca repede!!!

Multumesc!

Bufi

Scuze ca intervin bufi eu nasc la Caritas cu Dimitrie Nanu. O rezerva este 100 RON cea fara tv si 150 cea cu TV. Depinde cu ce doctor nasti ca sa faci rost de rezerva. Nanu fiind seful clinicii are mereu unele rezervate pt pacientele lui. Arata bine maternitatea este totul renovat si curat au si ecograf bun si neonatoloaga buna (o tipa Visan) Daca te pot ajuta cu mai multe info da-mi PM.Pupici

Bine au venit pe lume primii pepenasi, sa fie sanatosi si sa nasteti toate bebei sanatosi si la termen.

POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBU
23+ Cuculetz Andrei

ARE MAMA UN CUCULETZ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Turtu, Cristina nu va lasa nimeni singurele aici la odisee. Eu sigur is aici pana vine si ultimul pepenas de pe listutza.
Papam si noi micul dejun si apoi mergem sa ne imbracam si sa ne pregatim de plecat cartofii si ouale is aproape fierte le mai las putin si apoi stingem tot si fugim.

-------------------------------------------------------------------
Mada mami de Arianna Raisa si acum cu Amira Maya
AMR 5 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Bine ai venit BB ANTONIA!
Sa fii sanatoasa si sa ai o viata frumoasa!
Bravo IRDA! Felicitari pentru curaj!

Ce saptamana emotionanta!

Ma bucur ca Mona se simte mai bine.

Morcoveata, bine ai venit! Sa ai o sarcina si o nastere usoare si un bb sanatos!

Noi am fost aseara la eco, Ilinca a ramas Ilinca , e sanatoasa, la mai toate organele zicea "cu aspect normal", i-a masurat de toate cele, numa' ca m-am necajit un pic ca oasele au iesit cu vreo 10 zile mai mici decat trebe... Craniul si altele erau chiar mai mari insa. A zis Dr. Herghelegiu ca probabil va avea vreo 3100g la nastere, ca este pe grafic intre mediu si mica, dar nu sub limita normalului. Acum are doar 1938g si la inimioara 138 batai pe minut (la 33 saptamani si 1 zi). DPN-ul l-a zis ecografic 10 iulie.
Are cordonul de gat, deci circulara de cordon simpla, dar a zis ca nu-i nici un motiv de ingrijorare. Palcenta e inserata pe peretele anterior, grosime de 3.29 cm, lichidul amniotic in cantitate normala, IRR-urile ok. Si e cu capul in jos.
Ce inseamna "Canalul cervical continent, cu lungime greu de evaluat, craniul fiind aplicat pe peretii segmentului inferior." E vorba de col cumva???
E, si m-am mai necajit o data, ca la sfarsit am constatat ca a inchis ecograful si nu am vazut nici o imagine 3D. Cand am intrebat, a spus ca nu avea rost, ca acum nu se vede bine la varsta asta a sarcinii, ca e mult lichid amniotic. Asa ca a fost o eco 2D. Si la iesire nu ne-a dat nici CD sau caseta . Iar cand m-am uitat in plic la poze am constatat ca nu am dect cu IRR si alte asemenea, dar nu cu fata lui bb sau ceva care sa semene a bb . Deci nici poza! Asa ca m-am dus si am facut scandal la receptie la Medsana, pentru ca io cand m-am programat am cerut 3 sau 4D, cu caseta sau CD. Mi-a zis receptionera ca doctorul horataste in cabinet. Cum mai frate??? Pai atunci la ce ma mai intrebi la programare de care eco fac? Si de ce macar nu ti se spune dinainte ca se poate intampla asta?
Mi-a parut si mai rau ca nu l-am putut lua pe Matei de data asta. Ii promisesem ca ii aduc CD si poze . Si m-am intors cu mana in c...r . Acu asta e! Nu mai am ce face, bine ca e bb sanatos, chiar daca o sa fie o fetita miniona.
Eco 2D aici a costat 3 milioane.
Anka, la tine la Iosup cat a fost eco? Ai CD si poze? A fost 3D?

pup you all,

Caprioara, mami de Matei (07.01.2002) si in asteptare de Ilinca AMR 47 zile

"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carissma spune:

Helllloooo!

Cu intarziere vreau sa-i spun si eu La multi ani , dragei noastre Raze de Soare, sa fii sanatoasa si bucuroasa vesnic alaturi de familia ta perfecta. Esti o minune de fata iar Galu va fi o fetita extraordinara, sunt sigura de asta. Ce zi minunata ai avut! A castigat Manchester, s-a nascut bb Codrin…

Bun venit pepenasilor iar mamicilor refacere usoara! Ce bucurie! Nici nu-mi vine sa cred ca a trecut timpul asa repede1 Who’s next?

Ankalaura felicitari pt bebelina – BETON !

Mada imi pare rau ca inca te mai doare maseaua. Iti doresc “Casa de piatra” si distractie placuta la cununie!
Este f frumoasa rochia, te prinde bine si sunt sigura ca veti avea o zi superba maine. Eu iti tin pumnii sa iasa totul asa cum ai planuit!

Diarux nu te mai stresa mamico! Vei avea un baietel perfect si cu toate degetele! Parol!

Daniela bine ai venit!

Biri si Nati va fi totul bine! Sunt sigura! Aveti niste bebei luptatori si puternici. Aveti incredere in ei!

Noi suntem bine, nu luam niciun supliment (inca) dar saptamana viitoare o sa refac analizele si vedem atunci, bebelina misca de zor si mamica ei devine tot mai rotunda (asta ca sa ma exprim frumos).
Imi puteti spune daca mai are rost sa fac glicemia provocata acum? Mai este concludent rezultatul?
De cateva zile ma inteapa in dreptul inimii mai tot timpul iar noaptea nici gand sa pot sa dorm pe stanga.
Tensiunea e destul de mica, dar chiar nu am idee de la ce altceva ar putea fi.
In ritmul in care pricepe noul coleg o sa intru in concediu incepand din 14 iulie, asa ca am toate sansele sa nasc la birou! E destul de greu cu caldura asta si sunt sigura ca peste cateva saptamani va fi si mai si.
Am cerut si eu contractele de la Cord Blood. Au spus ca ieri o sa le primesc dar daca voi le-ati primit dupa cateva saptamani o sa-l sun pe tata sa-i spun ca poate sa plece de acasa… Kit-ul de recoltatre sper sa ajunga pana nasc!
Mai aveam o gramada sa va spun dar iar m-a lasat hardu…
O zi la superlativ tuturor un week-end minunat si sper sa scriu mai des!

Va pe toate si sa fiti sigure ca citesc fiecare cuvintel!

30+ Sara Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladymina77 spune:

Buna dimineata spun si eu dupa o pauza mai lunga,
In primul rand vreau sa felicit primele mamici de pepenasi de la odiseea noastra si sa va urez multa multa sanatate ,de asemenea bebelusi sa cresteti mari si sanatosi,voinici si sa aveti parte de o viata frumoasa si lipsita de griji.
Bine ai venit bebe CODRIN!!!
Bine ai venit bebe ANTONIA!!!
In rest despre noi,suntem bine ,cuminti marisoare ,la 29 de sapt avem 1619 g,e grasuna ANDREEA ,avem dpn pe 03.08.2008 desi dupa parerea mea o sa vina in iulie ,sper de ziua mea:).
De luni raman si eu acasa in concediu si sper sa pot scrie mai mult,desi va citesc zilnic nu prea reusesc sa tin pasul cu voi.
Va doresc o zi buna si multa sanatate
30+

mina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ada_S spune:

Sa ne traiasca primi pepenasi

Bine ati venit pe lume Codrin si Antonia, sanatate si mult noroc in viata.

Felicitari Mona si Irda, refacere rapida si cat mai mult laptic.

--------------------------------------------------------------------------------------------------
Ada30+ deja mamica de baietel (25.06.2006)
BB2

AMR 10 saptamani

Mergi la inceput