Mamici de (pepenasi de) iulie august 2008 (71)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariana_1976 spune:

MADA iti doresc o zi memorabila plina de dragoste si fericire care sa dureze intreaga viata!

IRDA felicitari multe de tot pentru sosirea bebelusei ANTONIA in familia voastra!!!

Boti eu stiam de la o colega de odisee din State ca unele interventii abdominale ar putea constitui un motiv pro cezariana.
Foarte bine insa ca se va consulta cu alt doctor care ar avea cazuri asemanatoare.

Narcisa eu la al doilea copil asteptam sa vina "dupa carte", dar s-a nascut la doar juma' de ora dupa ce intrasem pe usa spitalului.Acum serios, doctorul "Lapte" nu are cum sa stie CU ATITA EXACTITATE cit de repede sau cit de incet te vei dilata tu.Nici voi nu aveti cum sa va dati seama fara control manual cind sunteti dilatate 4....Eu la primul copil am avut niste contractii foarte dese si dureroase insa dilatatie doar 2 si probabil nu ajungeam usor pina la dilatatia 4 daca nu imi rupeau mebranele.Sper insa ca la voi sa fie mai rapid fara interventii....

Aici se spune ca bebe la primapara se intoarce mai repede decit la multipara...(in jur de 27-28 de saptamini).

Nati sa stii ca si eu am tot asa o stare de n-as face mare lucru...De-abia astept sa vina vacanta scolara a copiilor mai mari ca sa ma mai linistesc un pic si din punctul asta de vedere...Nici macar nu mi-am facu bagajul de spital...Am aranjat un pic la hainutele de bebe si tot n-am terminat de calcat ce mi-am propus...

Dana eu zic ca e vina lui ca a accelerat DESI A VAZUT IN OGLINDA ca cineva il depaseste...In cartea mea scrie ca ar fi trebuit sa mentina viteza constanta ...Aici in trafic te lasa imediat sa treci, sunt mult mai politicosi decit in alte tari, cel putin din cite am observat eu...Un alt aspect ar fi ca pe sosele aici ar incapea defapt 3 masini pe 2 benzi in caz de nevoie...Cind am fost in sudul Italiei insa,de-abia incapeam cu masina pe unele strazi...De-abia atunci a inteles de ce au italienii mai multe masini mici in comparatie cu Suedia...(de camioane nici nu mai discut, ca aici sunt cele mai lungi din Europa)

Biri aici tot asa infasa copilasii la maternitate...Pe forum am intilnit o mamica din Canada care este o persoana deosebita si la care nu s-au vazut malformatii la inimioara fetitei la eco morfologic...De atunci mie mi-a scazut foarte mult increderea in acest tip de eco si ma gindesc mereu iti dai seama la cite si mai cite...Sa nu fii ca mine si sa privesti pozitiv inainte cu incredere ca orice problema are si solutie.

Sun eu credeam ca sunt anormala ca si eu stau si admir lucrusoarele si jucarioarele lui bebe impreuna cu celalti copilasi din cind in cind...(desi va fi al cincelea in familia noastra).

Diana_Mirela imi pare rau ca la sarcina aceasta trebuie sa ai asemenea experienta...Cumnata mea a luat tot Gynipral mai multe saptamini si in final a nascut in saptamina 37, ca astia aici nu mai dau medicamente de oprire a contractiilor daca avem 37+0 saptamini...
Incearca sa stai un pic linistita, desi nu e usor cu un copilas sub 3 ani...Eu cind am fost bolnava si cu febra mare, le-am zis copiilor mai mari ca ne vom juca in pat si ei saracutii au inteles...

Vicky aici sunt multi copilasi nascuti peste 4kg...Mi-e teama ca multe mamici au glicemia mai ridicata si ramine nedepistata fiindca nu se testeaza decit la gravidele cu diabet in familie si la cele supraponderale....(in plus, am citit ca aceste teste rapide facute din urina folosite la noi depisteaza doar in jur de 50% din cazuri din pacate)

Turturica pe de alta parte daca vei sta la seviciu pina aproape de nastere, timpul va parea mai scurt...Aici de la 36 de saptamini in sus avem concediu,insa mie acasa mereu mi s-a parut ca timpul trece mult mai incet des aveam atitea de facut...

Morcoveata bine ai sosit la noi! Sa ai o sarcina asa cum ti-o doresti si in continuare!

Mariana 33+
mami de Monica, Matei, Markus si Magda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisa.s spune:

Mai oameni buni, ce se chefuiesc unii prin Londra acum...si mananca salata de vinete si tortuletz cu capsuuuuuuuuuuniiii.Eu de abia astept sa vad pozici!!!
Biri, sarumana de informatii, cum zice Boti, sunt de lipit pe frigider ce spui tu si ce spune Vicky!!Cel putin pentru mine care-s o habarnista si ma gandesc cu ceva emotzii la momentul asta

Boti pai tu o infometezi pe Garga???Nu ti-e rusine asa umpic??Ia hai pune mana si baga la stomacel!!Si zici ca mai avem o Sofia Loren, hehehe, actritze sa le vad pe amandoua...Si sanatoase in primul rand.

Sun-ule, ursuletzi!!!!Ma gandesc ce frumos clincaie.Si voi o sa dormitzi cu luminitze pe peretzi si cu muzica de carusel???Ce drrragutzzzzzzz.

Dma-ule pai vezi ce se intampla daca le lasi pe fete de capul lor??Cum esti mai atenta in alta parte cum se pun pe nascut!Of of

Mariana, acum eu nu stiu care sunt regulile maternitatii, cum zicea si Mada, sa nu ma trimita acasa si sa ma intorc peste doua trei ore.Dr a zis ca in medie cand sunt din 3 in 3 minute atunci as putea avea dilatatie 4 dar asta nu este o regula, este clar, asta se va vedea doar la control.Acum mai vedem pana atunci ce si cum, mai avem cel putin doua vizite...Nici eu nu mi-am pregatit bagajul de maternitate, am pus doar cateva lucrusoare (prosop, sampon, cosmeticale, tampoane), mai urmeaza sa cumpar tampoane de san, mai un sutien pentru alaptat, camasile de noapte etc...Toot zic ca mai am timp...Pupam familiaaaaaaa

Ma duc sa-mi fac un ceiutz de menta cu paine si cu miere de albine, asa m-a lovit o poftaaaa

Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei 21:22

Narcisa (30+)si Vil asteptand o

AMR 10

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela82 spune:

un buchet mare de flori ptr cea mai frumoasa mireasa.
inchinam un pahar (fara alcool) in cinstea lui Mada si a lui Florin.
sa fiti fericiti si sa aveti parte numai de bucurii si ... asteptam si cununia religioasa.

34+ AMR 5+
ANDREEA PAULA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

CASA DE PIATRA MADA!
Abia astept sa intre Mada sa ne povesteasca cum a petrecut si sa ne puna si poze!
Eu ma pregatesc sa plec cu sotul si cu cativa prieteni la un complex de distractie,sotul va juca tenis si noi fetele vom bea si vom manca ca altceva ce putem face?
Didi frumos puzzle.Las-o pe Aida sa miste cand vrea ea,nu te mai speria ca bb au si ei programul lor de somn.
Diarux distractie placuta diseara la nunta!Sa faci poze sa te vedem si noi!
Danangie prin ce emotii ai trecut,saracuta de tine,iti dai seama ca si bb simte tot ceea ce traieste mama si de asta a fost agitat!
Boti sa pui mana sa mananci pt ca gargarita ta draga sa se faca mare si frumoasa!
Va pup si mai intru cand ma intorc!

Tecky 34 sapt
AMR 6 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

ce ma dispera linishtea asta de weekend!!

Ana-Maria36+ am schimbat prefixul!!
am oMARIA!!!AMR 27 zile
numaratoarea inversa a inceput

proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Uuuuff, toata lumea e plecata :((((.

Noi am fost la piscina, am venit, am mancat si ne-am culcat. CAnd ne-am trezit a inceput sa ploua , asa ca acum ma plictiiiiii. Poate ma pun sa fac niste gogosi.

Vicky 35+ si Maya
AMR +4 saptamani

Bebele casei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara_d spune:

CASA DE PIATRA PENTRU MADA SI FLORIN .

Fetelor ieri am fost la control si este totul ok ,fetita are 2042 grame,e in grafic,dar este asezata in prezentare pelviana,are capul in partea mea dreapta. Oare mai are timp sa se intoarca,voi ce ziceti???
Medicul a spus ca pana la 36 de sapt are timp,sa vedem .
A zis ca daca nu sunt contraindicatii medicale ar incerca sa nasc natural ,ceea ce m-a incantat cu ideea ca daca e ceva trece la cezariana imediat.
A spus ca mai discutam data viitoare .
Ceea ce mi-a placut a fost ca mi-a spus sa il sun ,la orice ora si la orice semn ce mi se apre anormal.
Pupici tuturor.

33+
http://bd.lilypie.com/IHRjp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns syyylviuta spune:

MADA SI FLORIN CASA DE PIATRA!!! Sa fiti fericiti alaturi de comorile voastre!

Nu am apucat sa o felicit pe Irda pentru minunea pe care a adus-o pe lume... Sa va aduca numai bucurii!

Am fost si eu la control saptamana asta, e totul ok, facem cezariana in jur de 12-14 iunie, adica peste 3 saptamani, si nu imi vine sa cred ce repede a trecut timpul. Abia astept sa vad ce am crescut in burtica atata timp...

Week-end placut!

36+ cu Stefan Cristian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina Maria spune:

Buna gagicute , gata ma i-a si pe mine frica , de acu mai e putin si vin bb. de-a binelea . Sylviuta tu nasti aproape de mine si tot prin cezariana . Cineva m-a intrebat de ce nasc prin cezariana , ei bine asa a fost cu Mandy deoarece nu ma dilatasem mai deloc , in jur de 6 cm. si a trebuit sa o scoata ca era fara apa cam de multisor , travaliul a durat 24 ore fara succes asa ca ... acum nu mai am curaj sa incerc natural dar si dr. e relativ de acord cu nasterea prin cezariana , deci asta voi face .Dara fain ca ai un dr. asa de treaba , sunt convinsa ca sunt sanse reale de a se intoarce fetita , nu iti fa probleme .
Mcoca si la noi a fost super fain insa nu am iesit niciunde caci sotul e super ocupat in gradina , au batut parii si au facut gaura pt. temelie , iti d-ai seama ce frumusete . Te inteleg ca te plictisesti daca e vremea de cacao , in curand nu o sa ne mai plictisim deloc .
Tecky distractie placuta , e fain ca aveti cu cine iesi , sper ca te-ai simtit bine .
Cat priveste miscarile lui bb. noi sa fim sanatoase si ei sa tot miste desi ma doare cam mereu cand face cate ceva .
Mada sper ca nu te-ai obosit prea tare si ca ai avut parte de o zi minunata cu multe poze . Te asteptam cu drag sa ne spui tot .
Fetelor nu stiu cum e cu voi insa eu una de abea astept sa vina Mona si Irda sa ne povesteasca nasterea puiutilor lor . Sper ca ele si micutii pepenasi sa fie bine .
Ma duc sa beau ceva ca mie o sete in ultima vreme de nu stiu ce e cu mine .

Alina 36 si Mandy Stephanie 3 ani

http://community.webshots.com/album/563022521Iznlso

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Boti, nu te mai stresa pentru dimensiunile si greutatea lui Garga! Am mai spus si o repet: fiecare creste in ritmul lui, nu e musai sa fie toti la fel; Aida acu aproape 2 saptamani avea 1300g, si la masuratori era cu 11 zile mai mica, iar doctorul a zis ca e ok, nu tre sa imi fac griji . Vad ca fetitele noastre se aseamana, in plus si a mea sta cu capul in jos putin spre stanga si picioarele sus, dreapta .
Fetelor, hai ca nu o mai inghiontesc, oricum nici pana acum nu am stresat copilul, doar de vre-o cateva ori cand mi se paruse ca trecuse prea multa vreme fara sa mai simt miscari

Didi 32+

Mergi la inceput