Mamici de (pepenasi de) iulie august 2008 (71)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gini75 spune:

Buna dimineata, fete!

Biri, Vicky, multumim pentru ce ati scris despre alaptat. Eu mi-am salvat toate informatiile postate de voi.

Boti, important e ca e bine fetita. Ce daca e mai micuta. Eu am fost la eco acum o saptamana, deci la 31s+2z si avea 1400 g, iar d. doctor a zis ca e bine. La fel zicea si Didi, sunt fetite delicate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Buna fetele mele,

Danutza multumesc! Uof, hai linisteste-te si tu! Bine ca si tu si bebe sunteti ok acum. Eu te inteleg, pentru ca si eu faceam numai prostii de genul asta. Acum trebuie sa ai grija pentru ca miza e prea mare si prea aproape!

Birinuchisu stiu ca ei se simt in siguranta asa si mai stiu si aia cu infasatul. Numai ca la 30 de grade cate vor fi in casa la noi, n-as prea infasa-o...vedem. Multumim de info despre alaptat, asa ne-a zis si la curs, asa mi-a explicat si mie dr. neonato cu care am vb la spitalul meu. E foarte important ca bebe sa faca vid pe san, la fel e foarte important sa ducem bebele spre san cu bratul si nu sanul spre bebe, la fel de importanta este hidratarea (noua ni se recomanda la curs sa stam cu apa langa noi)...in fine, ar fi ideal ca toate mamicile sa poata alapta!
Eu zic ca o sa fie bine-bine cu bebele vostru...am o liniste in suflet, la fel ca la Nati!

Botiiii ce bataie meriti tu! Sper ca acum citesti cu un bol de papica in fatza. Garga e bine, sanatoasa dar tu trebuie sa si papi, daaaa? Si le insorelim, cum sa nu? O sa le facem si cunostinta destul de repede, oricum! Eu ma rog la DD sa poti naste natural...mi se pare solutia cea mai buna si pt Garga si pt tine si pt eventratie. Doamne-Ajuta!

Didi, Vic...mai, aveti copii cu personalitate! Ia nu mai incghiontiti comorile...ntzzzzzz. O sa va dau randurile astea sa le cititi, cand veti fi somnoroase pt ca se trezesc bebelinele prea des:)

Didi mistoc puzzle! Gabi ce semnatura colorata!

Narcis ce sa zic....eu personal, abia astept sa vina Sirenutza s-o vad! Am impresia asa:) ca va fi o frumusete totala si exotica! Caruselul are niste ursuleti cu aripioare...adica ursuleto-albinute asa:), 9 melodii, proiecteaza stelute pe tavan...si stam ca prostii si ne uitam seara si ascultam. Si culmea, si Galu se opreste din shutat si asculta ciripitul...

Ana imi pare rau ca ai insomnii si dureri! Da' mai e putin pana pe 27 si vei sti si tu macar ceva! Desi eu zic sa te obisnuiesti cu starile astea, pt ca nu vad ca Maria sa vina mai devreme de 40s.:)

CASA DE PIATRA, MADA SI FLORIN! Sa fiti sanatosi si fericiti, sa va cresteti minunile in armonie si intelegere! Va pupam tare-tare si ne gandim la voi!

SUN 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Narcisa ce m-ai distrat.

Biri, multumim.

Dia, nici eu nu am fost grasa niciodata (pana acum :))), dar acum am luat 15kg, fara sa fac mare efort pentru asta . Bebele e bine , in grafic, nu o sa aiba mai mult de 3.3--3.4.

Vicky 35+ si Maya
AMR +4 saptamani

Bebele casei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nati spune:

Casa de Piatra, o fericire fara margini in viata voastra alaturi de fetitele voastre!
Felicitari Mada si Florin!

Irda, felicitari mamico, sanatate va dorim la amandoua, si sa aveti o viata plina de bucurii!

boticelina, eu te inteleg ca esti cu treburi cat china, dar incearca sa mananci si sa bei apa in special.
Ai grija de tine si de Garga!
Te pup!

In rest, eu nu mai fac nimic, de doua zile stau si ma invart prin casa, parca nu mi se leaga mainile sa fac nimic, abia astept sa nasc, sa-l vad pe junior.
Azi doar am pus hainutele lui la spalat, si tare bine am facut ca m-am uitat la toate la eticheta, ca arata ca nu se baga hainele la uscator, faceam o bravura mai mare decat mine.
Mi-am invatat lectia saptamana trecuta, cica imi gasisem un halat pt spital, l-am spalat, si hop cu el la uscator, si din halat a iesit o chestie cat nici o camasa, nici nu ma obosisem sa citesc eticheta.
Astept sa se usuce si apoi le calc.
Si cam atat din zona mea.
Merg sa mananc niste inghetata si ceva cirese si ma instalez la tv.

Spor la treburi fetelor, aveti grija de voi si de burtici.

35+

www.flickr.com/photos/nati76/" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

'neata fetele...sau ma rog, nu mai e chiar asa de dimineata....numai ca m-a apucat harnicia....dis de dimineata!
Tecky din ce am citit eu, bufeurile sunt normale in sarcina...si eu am asa ceva..
Sun am mai scris eu despre fosta mea colega de camera din facultate care tot trebuie sa nasca de vreo luna, si printesa nu mai iese ...dr a spus bca lor le este f bine in burtica, nu simt nici ca stau suciti, invartiti...lor le este f bine acolo...
Boti ma bucur ca ai terminat cat de cat cu santierul, inca putin pana termini tu...si gata1!!....te invidiezs dragalasa ...eu nu stiu cand va fi ziua aceea minunata cand o sa-mi vad casa macar asa...putin aranjata..

Si acum, merg la smotru...aoleu cate am de facut...nu o sa termin, dar macar sa fie acolo...cat de cat!!!

Cami 32s+, cu Timeea Cristina

pustai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

quote:
Originally posted by bufi

Fetelor ce stiti de faptul ca firma la care lucrezi trebuie sa-ti acorde un salariu mediu pe unitate, conform CONTRACT COLECTIV DE MUNCA UNIC LA NIVEL NATIONAL PE ANII 2007 - 2010, CAPITOL 4 - Salarizare si alte drepturi banesti, art.51, alin.c?

Am aflat asta de curand.
Oare se da si retroactiv? ca am niste colege la munca care nu au luat acesti bani.

Pe de alta parte am inteles ca daca firma nu are incheiat contract colectiv de munca pe firma, este obligata sa respecte Contractul national.

Cum se procedeaza? S-a folosit cineva de treaba asta?

Mi-ar fi de folos niste informatii.

Multumesc!

Bufi + 28 sapt

Bufi, nu stiu cat de retroactiv se da, dar prietena mea care a nascut in noiembrie anul trecut a facut cerere pentru acesti bani tocmai luna trecuta, si i-a primit. Nu stiu daca scrie undeva, dar la noi se calculeaza salariul mediu pe unitate de la data nasterii copilului, si nu de la momentul cererii.
Din pacate, angajatorii fac mutre si nu prea au chef sa dea acesti bani, pe motiv ca nu se semneaza CCMN, dar daca e national are putere de lege si e mai tare decat regulamentul intern sau contractul individual de munca... in care oricum nu se specifica multe alte chestiuni....
Vezi ca e un subiect la legislative unde a explicat Marius ce trebuie facut daca ti se refuza acest drept. Ameninta-i ca ii reclami (scrie acolo unde se reclama). Chiar daca rezolvarea reclamatiei dureaza 2-3 luni, eu una sfatuiesc pe oricine sa nu renunte la acest drept.
La mine, tocmai luni vine o proaspata mamica sa solicite acesti bani, iar vineri i s-a spus ca nu se dau pe motiv ca.... NIMENI NU A CERUT PANA ACUM!!!! Idioti!

Anca mami de Eliza si 34+ cu Ligia Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Mada, sa aveti o zi frumoasa si senina si asa sa va fie viata!
Casa de piatra si tot ce va doriti voi sa se implineasca!

Diana 32+ si Iulia (15.07.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Noi azi suntem in mutari, ne-a sosit canapeaua pt. Iulia, sper sa se invete sa doarma pe ea pana se naste bebe. Mai trebuie sa ii caut 2 lenjerii dragute .

Am citit tot din urma, poate reusesc sa mai intru diseara...azi-noapte am avut iarasi contractii regulate, la 6 min, era cat pe-aci sa plec la spital dar au cedat dupa 2 NoSpa si un Gynipral.

Va pup! O zi frumoasa!

Diana 32+ si Iulia (15.07.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

uff...ce repede obosesc...parca nu-mi vine sa cred ca nu mai pot munci ca altadata...fac o pauza mica acum....mi-e putin foame, dar parca nu as vrea sa mananc....ma fac

na, vad ca slabuta miscare pe aici...revin mai tz...

Cami 32s+, cu Timeea Cristina

pustai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dma2007 spune:

mai fetelor pleaca omu' putin si cand se intoarce ce sa vada:
s-au copt pepenasii !

nu-mi vine sa cred!sa fie sanatosi si ei si mamicile lor!DD o sa aiba grija de ei!
ce bine e cand totul se termina cu bine!

mada casa de piatra si sa va bucurati de BB-ei vostri!sa aveti o viata frumoasa!

26s+! surpriza Andreea Maria
sper sa fie bine samburelul si sa creasca mare!!!!!!!
http://bd.lilypie.com/k1Xkp2.png

Mergi la inceput