Mamici de (pepenasi de) iulie august 2008 (71)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Buna gagix,

Am venit si noi din plimbari...toata ziua am tinut-o numai intr-un party. Si asa fain a fost...

Narcis daaaa, asa vom dormi si abia asteptam! Imi spunea iubi azi-dimineata cand statea cu nasu in burta mea (el si-o pupa pe fii-sa la culcare si la trezire OBLIGATORIU) ca abia asteapta sa-i miroasa pielicica fie-sii...ca asa-si imagineaza el un miros de laptic... Prevad ca si metallica daca vrea fii-sa ca muzica de adormit, o sa ne executam...la cat de topit este!

Silviuta super. Nu mi-ai raspuns atunci...ati fost la Filantropia? Ca noi nu stim cum arati si ne-am uitat prin sala dar...Ai probleme de faci cezariana sau e electiva? Oricum, ma bucur ca totul e bine si ca se apropie momentul mult visat!

Dara ce bine ar fi sa poti naste natural! Da, se zice ca bebeii se pot intoarce si chiar peste 36 de sapt. Depinde de la caz la caz!

Vic gogosi? Iamiiii

Mariana nu esti anormala chiar daca e bebe nr 5...esti doar mamica!

Boti sper ca ai copanu' in burtik deja, daaaa?

Alina cum sa te ia frica mami? Pai tu stii deja cum e. Las' ca vin bebeii sanatosi si frumosi si o sa fim o gasca de mamici grijulii. (ca toate mamicile, de altfel).

Ce frumos trebuie sa fie acum la Mada si Florin...abia astept sa vad poze!

Ma'c sa balotez inghetataaaaa si apoi capsuni si caise pana pocnim!:)

SUN 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

inca o pauza de la smotru....si inca cat mai am de facut...toata ziua am muncit...parca degeaba!!!
Intr-adevar...lumea nu prea intra in we...probabil va distrati...iar eu va invidiez...ca sterg pe aici parca degeaba!!!

Si acum...inca o runda de smotru.....

Cami 32s+, cu Timeea Cristina

pustai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Acum m-am intors si eu acasa,a fost foarte frumos!
SUN pofta buna la inghetata,caise si capsuni!Eu ma pregatesc sa pap cirese si la pranz am papat pepene!
Camy las-o mai usor cu curatenia sa nu faci efort prea mare ca ti-a cam fost rau in ultimul timp!
Eu am avut toata ziua o durere de mijloc cumplita,ma doare cand stau in picioare mai mult,m-am dat cu crema de arnica dar degeaba,durerea dispare pe moment si reapare!
Va pup!

Tecky 34 sapt
AMR 6 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns syyylviuta spune:

Sun, atunci au venit cei cu montatul termopanelor, si ne-am scos netul o perioada... vreo 3 saptamani! De aia nu am mai scris sa va zic ca nu mai ajungem, nu a vrut sotul sa vina asa la ultimul curs din modul, el a zis ca o luam de la inceput. Si asa de bine a fost ca nu ne-am mai dus deloc. Of. Sper sa fie suficienta adeverinta de la medicul de familie... Dar multumesc ca v-ati uitat dupa mine!

Eu fac cezariana din cauza miopiei, ca este destul de mare si nu vreau sa risc nimic. Si dr a zis la fel, ca e cel mai bine. Asta e. Nu-mi place mie ideea de a hotari cand sa vina pe lume copilul meu, dar nu am incotro!

36+ cu Stefan Cristian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Buna seara fetelor. In sfarsit ajung si eu sa va citesc si sa va mai povestesc despre mine. AM TERMINAT CU SERVICIUL!!!!!!!!!!! De acum I'm all yours. Am sa revin la vechile obiceiuri de a scrie zilnic pe forum.
Mi-a fost extrem de dor de toate si imi pare rau ca nu am asistat in direct la primii doi pepenasi ai odiseei noastre.
Astazi am venit pana la Iasi si cu ocazia asta am dat si noi startul la cumparaturile pt bb, deja am cumparat o sacosa intreaga de bodyuri si costumase. O sa fac poze si o sa vi le arat si voua, dar maine cand ajung acasa. Oricum toate sunt in culori neutre, nici roz nici bleu. Luna trecuta cand am fost la eco am uitat sa intreb inca o data pe dr despre sexul lui bb, iar de atunci multa lume mi-a zis ca burta mea pare a gazdui un baietel - eu sper din tot sufletul sa nu fie adevarat ca nu vreau decat o fetita. Asa ca preventiv nu am cumparat lucruri roz. Dar tura viitoare, adica peste vreo saptamana cand voi merge din nou la eco, o sa fie primul lucru pe care o sa-l intreb, ca sa ma linistesc.

DIARUX sa stii ca si eu m-am gandit ca mi-ar placea sa ne intalnim, si mai ales acum ca sunt si eu libera poate ne vedem intr-o zi la o plimbarica prin parc sau unde vrei tu.

MADA iti urez si eu toata fericirea din lume, CASA DE PIATRA si o viata linistita alaturi de sotul tau si de comorile voastre nepretuite!!!!!!!!!!!! Distracti placuta la si abia astept sa vad pozele cu voi, sunt sigura ca esti o mireasa tare frumoasa.

Anna 32+ cu Ioana Maria
AMR 8
vinebarza
bebe
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela82 spune:

seara buna gravidute!

Boti ai grija de garga si da-i sa pape, important e ca e bine, dar totusi nu o neglija chiar asa.

Narcisa, Biri si celelalte fete din strainataturi, mie mi se pare mai ok cum e la voi cu mai putine eco, la noi se fac la fiecare control si de aici si nebunia asta de a compara rezultatele & stuff, ceea ce face sa le streseze mai mult pe mamici chiar daca dr spun ca bebelusii sunt in parametrii. nu stiu care e explicatia aici in ro, de se fac atatea eco, ori nu sunt medicii foarte siguri pe ei, ori o fac ptr bani, in orice caz si daca n-ar face eco ar fi nasol ptr ca asa s-a format mentalitatea la noi ... desi inainte nu auzise nimeni de ecografie ... deh. si treaba cu diabetul gestational mi se pare interesanta.

AnnaBaby felicitari ptr concediu, enjoy it la maxim.

Sun, Tecky ma bucur sa aud ca va distrati si va simtiti bine.

asteptam cu interes vesti de la Mada si de la proaspetele mamici.

tocmai ma gandeam si eu ca daca luni se implinesc 35 de sapt inseamna ca peste 2 sapt as putea sa nasc deja ufff ce m-as bucura sa nasc asa repede, adica incepand cu 9 iunie as fi ready (dupa UM)

34+ AMR 5+
ANDREEA PAULA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela82 spune:

Silviuta, nu mai stiu daca te-am mai intrebat, ce dioptrii ai? si eu am miopie cu dioptrie -1.5

34+ AMR 5+
ANDREEA PAULA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

quote:
Originally posted by camy_pus

inca o pauza de la smotru....si inca cat mai am de facut...toata ziua am muncit...parca degeaba!!!
Intr-adevar...lumea nu prea intra in we...probabil va distrati...iar eu va invidiez...ca sterg pe aici parca degeaba!!!

Si acum...inca o runda de smotru.....

Cami 32s+, cu Timeea Cristina

pustai

Hai ca si eu tot la smotru am fost toata ziua... Daca as fi avut timp, intram sa te incurajez la mop
Mai un aspirator, o pauza de odihna, iar o tura de rufe, inca o pauza de odihna, si tot asa.... pana am fiert si sarmalele, am pus inapoi pe rafturi continutul lazilor de dupa varuiala din dormitor, am bibilit putin florile, am facut buataria luna, inclusiv cu sters faianta... Si zau daca se vede!!! Ma rog, se vede, dar la cat am obosit, parca ma asteptam la mai mult

Stiti ce am mai facut azi??? Am inventariat hainele lui bebe, pe categorii si pe varste Am facut un fisier frumos in excel, desigur

Anca mami de Eliza si 34+ cu Ligia Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns syyylviuta spune:

Gabriela, eu am miopia mult mai mare. Am -6 si -6.5. De asta nu vreau sa risc nimic. Tu ai vorbit cu dr tau despre asta? Dar nu cred ca sunt probleme la valori asa mici.

36+ cu Stefan Cristian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana_1976 spune:

Voi va uitati la Eurovision? LOL
Eu am pus toti copilandri si mari si mici la somn si hop pe net un pic in timp ce sotul se uita la concurs...Bine, ca mai bag un ochi pe la Eurovision ca sunt in aceeasi camera cu pc-ul meu.

Gabriela82, parca tu intrebai daca se poate naste in doua ore? Da, sigur, se poate, insa nu foarte multe gravidute au bafta asta...

Ca sa te incurajez u pic, in nordul Suediei exista niste localitati mici de unde trebuie parcursi chiar 300 de km pentru a se ajunge la cel mai apropiat spital.Cu toate astea nasteri in afara spitalelor se inregisteaza mai putin de 20 pe an...

Daca prima nastere a fost rapida, la a doua ne putem astepta tot la o durata scurta.
Cel putin la mine in carte scrie ca la primapara nasterea dureaza in medie vreo 8-10 ore si ca nasterea a doua ar dura cam jumatate din durata primei...(la mine nu a fost asa, a doua a durat un sfert din prima, iar a patra doar cu o ora mai putin decit a doua).

Aici insa se calculeaza durata nasterii de la primele contractii EFICIENTE...

Narcisa, aici nu te trimit acasa , ci la "plimbare" pe hol, pe afara... (da, pe bune!) daca contractiile nu sunt destul de eficiente si membranele sunt inca intacte...

Un weekend frumos in continuare tuturor burticilor de pepenasi.

Mariana 33+
mami de Monica, Matei, Markus si Magda

Mergi la inceput