Mamici de (pepenasi de) iulie august 2008 (71)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

IRDA te-am felicitat dincolo si te felicit si aici: felicitari pentru bblina ANTONIA. Sa fie sanatoasa si mancacioasa. Refacere rapida!!

MADA casa de piatra si sa ai o petrecere frumoasa si fara dureri de masea!

SUN cu intarziere, La multi ani si din partea mea:

Nu-ti doresc sa fii un trandafir, ca viata-i scurta.
Nu-ti doresc sa fii o stea , ca viata-i lunga.
Dar iti doresc frumusetea unui trandafir si splendoarea unei stele!!

Eu azi am facut o prostie tare mare......nici acum nu mi-am revenit.....

mult asteptat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela82 spune:

Didi ce puzzle frumos!

fetelor eu cred ca ma retrag spre dormitor sa fac nani desi nu prea mi-e somn.

noapte buna! un wk cat mai placut

34+ AMR 5+
ANDREEA PAULA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diarux spune:

MCOCA am inteles cum sta treaba acum....nasol adik. Cam cate gravide fac treaba asta? eu nu imi dau seama, adik, ma rog, la eco de morfologie fetala, bebele era in grafic cu greutatea, iar doctora mi-a zis ca nu o sa fie "un BB mare". acum...ce o fi , om vedea. Nici eu nu am fost grasa niciodata (pana acum). bunicul meu avea o forma de diabet si asta sa zicem ca ar fi un semnal de alarma. eu am avut 55 de kg la 1.67 inainte sa raman insarcinata.
sper ca tu esti bine. si BB la fel.
te pup
noapte buna la "todomondo"

bebe Andrei
Ruxandra 26+ si Andrei Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mobriq spune:

Bun venit primilor pepenasi, Codrin si Antonia!
Doua zile nu am intrat pe forum si uite ce evenimente importante am ratat.
Mada, casa de piatra si petrecere frumoasa maine (adica azi).
Mamicilor de august mai spre sfarsit, is si eu cu voi!
Acum ca citesc de alaptat si altele asemenea, imi dau seama ca am uitat multe din ce stiam acum 4 ani ... sper sa-mi aduc aminte totusi cand va fi nevoie. Cu Edi am invatzat si noi in spital, acum imi e un pic teama sa nu ma trimita acasa dupa 2 ore .
Am mai avansat la cumparaturi bebelushesti, am cumparat un patutz, comoda si masa de schimbat, toate Ikea, de la cineva care pleaca din Olanda (no, mediu universitar, unii vin, altii pleaca) si cadita cu suport si tummy tub la 10 euro (nu noi, dar arata bine). Si la Edi am avut tummy tub si i-a placut, dar nu l-am folosit decat de la 1 la 8 luni. Acum pot sa ma apuc si de spalat hainutze ... desi mi se pare ca mai esteeee timp.

Monica 28+ si Eduard (05.04.04)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

n-am somn!!!!

offf, ma plimb de nebuna prin casa, e chiar stresant

mai e cineva pe receptzie

alo!vulturul!aici animalul de preerie

Ana-Maria36+ am schimbat prefixul!!
am oMARIA!!!AMR 28 zile
numaratoarea inversa a inceput

proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!

Mergi la inceput

Si eu bantui prin casa.....la mine e 1,15.......sunt asa de agitata....si bb la fel.....

mult asteptat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

quote:
Originally posted by danangie

Si eu bantui prin casa.....la mine e 1,15.......sunt asa de agitata....si bb la fel.....

mult asteptat

ce-ai facut azi?ca nu ai povestit
de, noi suntem mai mari si am inceput cu insomniile

Ana-Maria36+ am schimbat prefixul!!
am oMARIA!!!AMR 28 zile
numaratoarea inversa a inceput

proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!

Mergi la inceput

ce pot sa spun.....mi-am riscat viata ca o dobitoaca ce sunt.....nici acum sincer nu mi-am revenit si nu reusesc sa ma iert.....m-am pus in depasire.....si am riscat foarte tare ca am calculat gresit.......din fata venea un camion......am tras cat am putut de tare, dar masina pe care o depaseam accelera si ea.....am fost ravasita toata ziua.....nu stie decat mama......am numai ganduri rele, urate......imi fac niste scenarii in cap......nu stiu de D-zeu m-a apucat sa depasesc masina aia.....nu stiu ce-a fost in cap.....si de asta nu reusesc sa ma iert......am pus in pericol viata copilului.....daca nu reuseam sa trag tare cu masina.....nu stiu ce-a fost in capul meu.....si acum nu stiu ce sa fac ca bb are mai mult de 3 ore ca se misca incontinuu......

mult asteptat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisa.s spune:

Hop si noi, n-a mers netul toata ziua
Antonia, bravo fetitza!!!!Sa ai o viatza frumoasa si sa fii sanatoasa...Si mami Irda felicitari!!!!!!!
Hehehe, astept sa ii trimit felicuitarile si Anaxenei!!!De abia astept sa o vad pe Maria!
Mada, exact asa e si la noi, la dilatatie 4 te misti inspre maternitate...Sper sa-ti fii trecut durerea de masea si sa fii maine o miresica frumoasa si speciala.Asa cum sunteti toti 3...Si CASA DE PIATRA!!!
Cristinuca,cum esti puiule, ti-a trecut lovitura la ficat??Pove imediat de dr Leite...
Ladymina, garsunica Andreea, grasunica
Biri, tu stii ca suntem cu voi si Doamne Doamne va face ca totul sa fie bine.Si cu voi si cu bebe de Nati, n-am nici o emotzie
The Andreea, pai eu zic sa o lasi o saptamana numai sa ii spui mamei tale sa nu o scoata la soare dupa ora 10-11 si sa ii puna o palariutza de soare care sa o protejeze...
Caprioara, iubita, pai important e ca bebe e bine si ca e sanatos...Nu stiu cat de relevante si exacte sunt ecografiile, cel mai important e ca e bebe sanatos!!!!
Bujo, iti sunt alaturi la carcei!!!Iti tin companie, si pe mine ma apuca noaptea, mai rar acum dupa ce fac exercitii dar ma apuca...Baga banane zic...Filip e bine??Aaaa, da, ai dreptate cu Mada da' sa nu uite sarmaluztele din cap!!!
Sun-ule, toate ti se intampla numai tzie...Hehehe...Laptopul e bine, banuiesc.Cum adica mai vii [pana pleci??Mda, ai fost la plimbare.Zi de carusel, cum e, cu ce e??Stiu ca e cu luminitze si cu baterii dar ce animalutze, ursuletzi, ingerasi are??
Didi, mi te inchipuiam la paintball-paintball...Hehehe!!!
Vicky, saru-mana pentru informatii...Eu sunt umpic in dubiu cu suptul, cum, ce, daca ma pricep, daca voi avea lapte...Multzumesc pentru ce ai pove, ma ajuta
Duamna cucoana Mada, pai tu tot vb de ale tale, in ce te imbraci, ce pantofi, ce lenjerie si flori si mai stiu eu ce...Da ARIIIIIIIIIIII????In ce se imbraca Ari??????Ia pozici repejor dupa ce va revenitzi din chefalau!!!
Alina Maria dar cum ai aflat ca nasti prin cezariana?De ce?
Biri si eu stau la o ora distanta de oras si de spital...Si dr meu are paciente care stau la 100 km distanta...Sa dai informatii despre alaptat cand ai timp, pe mine ma intereseazaaaaa
Vicky, Didi...cum sa inghiontiti mai copii???Da ce credeti voi ca ei reactioneaza cand aveti voi chef??Ia sa vedeti numai sa se nasca si cum o sa va face ei voua programul!!
Atb-ule, daaaaa, Nicolas e frumossss.Bine mie imi place si Nicole pentru fetitze...
Diarux, cand vin gandurile rele incearca sa faci altceva, incearca sa-ti gasesti o alta activitate...Sa spui o rugaciune sau ceva.Oricum va fii bine, asa sa stii...Cum va fii cu toate gravidutzele si cu toti bb-ii din Odiseea noastra
Danangie puiule, a trecut, da??Doamne Doamne a avut grija chiar daca sa zicem ca tu ai fost usor imprudenta.Acum cel mai important e sa te linistesti si sa te gandesti ca Cineva sus va iubeste tare mult, da??
Noi avem contractii nedureroase, o usoara febra musculara...Maine musafiri, incercam sa facem poze cu burtoiul...M-au apucat talentele artizanale, mi-am cumparat materiale, foarfeci, atze, margelutze, panglici, fibra siliconizata, poate iese ceva.
Ma duc sa fac un dusulache, va pove si despre intalnirea cu Mr Leite si somnic...

Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei 21:22

Narcisa (30+)si Vil asteptand o

AMR 10

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisa.s spune:

Intre doua guri de suc de maracuja cu papaia (se aude Sun-ule???) si portocala, sa va spun de Mr Leite.
Si-a schimbat aparatul dentar era cu ceva imitatii de safir sau ma rog, ce o fii verde.Poate chiar safir.
Cred ca pentru prima oara am ajuns in timp util si a trebuit sa asteptam vreo 20 de minute...Nici o problema, la cata rabdare a avut el cu noi...
Ei, clinica asta, Young Soul este de fapt o clinica estetica daca ma intelegeti iar Mr Leite are cabinet acolo.Oricum, ma simt acolo precum o vaca printre porumbei.
Vin femeile, una mai buna decat alta,cred ca nu le lasa sa intre daca au peste 50 kg greutate, sa-si aranjeze tzatzele, sa-si faca liposuctzie (la creier cred ca la altceva nu inteleg la ce), sa-si mareasca buzele, sa-si puna diamant pe caninul stang...si eu.Gingasa si suava precum un hipopotam care acusica atinge kintalul.
In fine, sa trecem peste asta si sa ne limitam la lucrurile importante...
Tensiunea 9 cu 5, cu 10 kg mai grasa decat la inceput, ritmul cardiac al infantei este maravilhoso, e inca pozitionata cu capul in jos si speram sa ramana asa pana la sfarsit...Asta este cel mai important
Intreb si eu ca tot omul care n-a mai trecut prin asta...Domnu, domnu...da cum stiu ca incepe...treaba??
Pai zice te uiti pe ceas si vezi frecventza.Acum in mod normal ar trebui sa se intample, sa ai unele contractii dar sunt neregulate...Cand sesizezi tu ca sunt regulate, te pui si cronometrezi.Ei cand vei vedea ca distanta dintre ele e de 3 minute, pui mana pe telefon si ma suni.Pana atunci stai acasa si te relaxezi, iti faci un ceai, iti pui un film[ hot].Cand contractiile au intre ele 3 minute, atunci poti sa te pregatesti sa vii la maternitate, mai ai inca 5-6 ore pana nasti.Oricum mai ai timp sa iei pranzul, sa-ti aranjezi parul, sa bei un suc, fara graba...
Exact la asta ma gandeam cand incep contractiile sa merg sa-mi intind parul.De fapt ce as putea face altceva???
Cu sperantza in glas intrebam amandoi cand este urmatorul ecograf, stiam ca voi face si 4D...Pai zice, nu mai ai alt ecograf, doar daca depasesti prima saptamana din august si nu livrezi marfa atunci mai facem un eco.Pana atunci eu am toate informatiile de care am nevoie si totul e in regula, slava Domnului...Pai cum?intreb cu glasul tremurand si cu lacrimi in ochi????!!!!
Pai zice in primul rand un alt examen la eco nu mi-ar da mai multe informatii de care am nevoie, acum stiu tot ce trebuie sa stiu, sarcina este in regula, fatul este in regula.Mai mult, te poate speria pe tine pentru ca vei vedea ca mostenitoarea are cordonul ombilical in jurul gatului (cum defapt o mare parte dintre copii au), ca ecograful iti spune ca bebele are 4 kg (si de fapt are 3 kg 200) etc...In al doilea rand, inca nu s-a descoperit clar ce influente poate avea mai tarziu examenul ecografic asupra sanatatii copilului.Deci sa nu facem ecografii de dragul de a le face ci doar daca este neaparat necesar...Si atunci, cum noi vrem ce e mai bine pentru micutza voastra, ne limitam la asta si este foarte bine.Eu am facut deja doua plus prima de confirmare asa ca...o mai vadem pe fie-mea doar cand se naste.
Drept e ca mi-as fii dorit tare sa fac un 4D sau macar o alta ecografie dar nah, astea sunt indicatiile, astea sunt conditiile, nici o sansa...
Cam astea sunt noutatile, urmatoarea vizita in 25 iunie...Va tinem la curent...
Mi-am terminat si suculetzul, mai aranjam una alta prin bucatarie si mergem la dushulache si la culcare...

Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei 21:22

Narcisa (30+)si Vil asteptand o

AMR 10

Mergi la inceput