Mamici de (pepenasi de) iulie august 2008 (71)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns atb spune:

De-abia am asteptat sa vin de la servici sa aflu ultimele noutati.Numai ca calculatorul meu mi-a dat ceva de furca pana sa-l pot folosi cum trebuie, chestii legate de antivirus bla-bla...
Abia acum am reusit sa ma loghez la forum.
Antonia bine ai venit pe lume! Sa cresti mare si sanatoasa, sa ai parte numai de bucurii si impliniri in viata si sa o faci pe mamica fericita! Irda, felicitari, iti doresc mult laptic si sa ai o refacere cat mai rapida!
Mada, CASA DE PIATRA!!!, multa sanatate si fericire la toti 4, binecuvantarile lui DD sa se reverse din plin asupra voastra! Iti doresc ca maine sa ai parte de o zi speciala, sa iasa totul asa cum ti-ai dorit, si sa va simtiti bine alaturi de cei care va vor fi alaturi! Sper sa nu te apuce cumva durerea de masea! Sa faceti multe-multe poze, de-abia astept sa va vad!!! P.S. Frumosi pantofiorii!
Turtu, Cristina, si eu sunt de pe la coada odiseei, si imi mai trece si mie asa prin cap ca dupa ce nasc majoritatea mamicilor de pepenasi in iunie-iulie, noi o sa ramanem de izbeliste, dar totusi, pe cand nastem noi unele fete vor avea bebeii deja de 1-2 luni si se vor intoarce la odisee, sunt sigura!
Vicky, multu de informatii. Le-am salvat!
Daniela, bine ai venit printre noi! Ce-mi place mie numele de Nicholas! Sa stii ca asa vreau sa-l cheme si pe bebele meu dar inca nu mi-am convins sotiorul! Mai am 2 luni jumate la dispozitie sa-l conving! Nicolas Cristian, suna bine, nu? Nush de ce e asa incapatanat si nu vrea...
Pup fetele, va doresc un weekend placut, nu mai stau la calc ca ma doare spatele ingrozitor, ca am stat ore intregi pe scaun la calculator incercand sa reinstalez antivirusul ala care-mi da dureri de cap in ultima vreme. Paa!

Adriana 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diarux spune:

salutare, neica, si noroc!
azi am cam ratat startul la intalnirile de pe forum. Am recuperat cu cititul asa ca...m-am apucat de scris.
in primul rand, felicitari IRDEI si sa le dea DD sanatate si ei si fetitei Antonia!!!!!
Sa nu uit si eu sa ii urez lui MADAcasa de piatra si mult noroc!!!(in timp ce scriam, am primit si un ghiont de la BB adik si el confirma si e in asentimentul meu!!!)Sa va dea DD o zi superfrumoasa si plina de surprize placute. aaa...si fara dureri de masele...
CRISTINAeu incerc sa nu mai am ganduri negre, dar catodata nu le pot stapani. ma tot gandesc sa nu fac ceva gresit. pana la urma ma linisteste o singura idee: ca numai DD stie ce ne rezerv si atunci suntem in mainile lui. Prin urmare...nu pot decat sa astept linistita si sa sper si sa ma rog sa fie totul bine. Ms de gandul bun.
CARISSMA MS
CAPRIOARA soro...da ce preturi aveti la eco!!!!!!!!!!!1acum, n-o fi Bacaul un super oras, iar ecograful doamneio doctorese e mai vechi, da io am platit ultima data 60 RON consultatia si eco plus cd cu filmuletzul. Pana la 3 mil....e cale lunga! iar la iasi la morfo fetala de sem 2, am platit 150. deci tot nu atat ca la voi. si daca zici ca nici nu ti-a dat nik acasa sa te bucuri si tu ca omul in liniste.....
MORCOVEATZAbine ai venit
TURTU si CATILIN si eu sunt "fata de august". pana acum am tot bocit si eu ca sunt penultima pe lista si ca o sa raman singura, asa ca...se pare ca nu va fi chiar asa. deci "don't leave meeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!"
am schimbat si eu semnaturica, uitasem ca am intrat in 27. mama, cum suna 27le asta!
ma lamureste si peine cineva exasct ce e cu diabetul astade ziceti ca papare prin sapt 26????ca nu prea am inteles. care suint semnele, cauzele si ce treb sa fac?
maine am acticvitate la scoala. GREAT!.partea buna e ca o sa am si net acolo, deci...poate mai trag chiulul si mai stam la o poveste.
nopate buna si
aoleeeuuu!! nu mi-am gasit bluzita pentru nunta de maine seara! o sa merg in ....pijamale....

bebe Andrei
Ruxandra 26+ si Andrei Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Dia, nu sunt semne. Numai glicemia provocata poate sa-l identifice. IN ro nu se face analiza sistematic.

Vicky 35+ si Maya
AMR +4 saptamani

Bebele casei

Mergi la inceput

bai , da ce analfabetic mai pot scrie!!!!!!!!!!!Mi-am luat tastatura noua si sunt asa de mici tastele astea ca apas pe 2-3 deodata. Plus ca sunt o repezita si scriu cu nasul pe taste in loc sa ma uit la monitor! Suportati-ma, pls!!!!

bebe Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atb spune:

Didi, ce frumos e puzzle-ul! Deci nu numai eu am hobby-uri din-astea, ce bine ca nu-s singura!!! Dar tu in ce pozitie l-ai facut ca eu de vreo 2 luni n-am mai facut puzzle ca nu ma mai lasa burtica sa stau aplecata asupra lui.
Kimmy, am vazut si la tine pozici noi, ce bine-ti sade in galben!!!
Diarux, distractie placuta maine la nunta!

Adriana 29+

Mergi la inceput

MCOCA ms.pentru promptitudine. Ce sa te mai mire ce e la noi in romanica???normal ca nu se fac amnalize sistematic! si eu, pana aflu despre vreo treaba, deja e tarziu sa mai fac analize, ca a trecut deja..."perioada de gratie". Daca apuci sa intrebi inaine de termen, ti se spune "nu mai citi atatea prostii pe forum!". ma rog...asa ca intreb si eu , ca ...deh...
da ce anume se poate intampla daca se declanseaza acest diabet? cum il afecteaza pe BB? Sau unde pot sa mai citesc, ca nici nu stiu macar ce sa caut exact.

bebe Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Vicky, pai sa stii ca asa face si a mea; am tot inghiontit-o si la scurt timp dupa ce m-am oprit a inceput si ea sa miste; si acum mai si sughite . Da ma intrebam si eu asa daca mai sunt si altii la fel, sau ar trebuii totusi sa reactioneze...

Didi 32+

Mergi la inceput

ATBms de urare! am sa incerc!
desi...distractia o sa fie cand voi descoperi ca nu am cu ce sa ma imbraaaaac! sotzul meu rade de mine, ca de obicei! Insensibil! de unde sa inteleaga el ce e incapul unei gravide? ca el are sarcina empatica pe care o duce foaaaaarte bine, incepand cu poftele si termninand cu burta. numai starea psihica nu o are. adik ce e mai important ca sa priceapa micile drame ale sufeltului meu amarat. Imi imaginez cum o sa dansez la nunta asta....oare merge vreun "meneaito"

bebe Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Dia, lasa ca iti spun eu ca eu am . Problema este ca din cauza lui bebele poate sa creasca super mare (ceea ce nu e neaparat bine, asa cum se zice in ro). Deci cand un copil are 4kg sau peste de cele mai multe ori mama a avut diabet, dar nu o forma foarte grava (uite, la bebe Codrin, nu e normal sa aiba la 36s 4gk; iti dai seama cat avea la termen?). In cazul formelor grave bebeii sunt gigantici, si trebuie provocata nasterea prematur. De aseamea, multi bebei de mame diabetice se nasc prematur, spontan. Asta e prima faza rea pentru bebe. Apoi, bebele cand creste are mari sanse sa fie obez sau sa faca diabet tip 2. Pentru mama, este un semnal de alarma. 50% dintre femeile cu diabet gestational dezvolta un diabet tip 2 la menopauza. De aceea trebuie sa aiba grija sa nu fie supraponderala si sa aiba o alimentatie echilibrata toata viata.

Vicky 35+ si Maya
AMR +4 saptamani

Bebele casei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Adriana, ma bucur ca iti place puzzle-ul ; eu m-am apucat ieri seara de el, il fac pe o masuta mica, de-aia de cafea (incape la fix pe latime , e de 1000 de piese) si stau pe parchet, pe o perna. Nu e chiar ideal, ca nu stau aplecata deasupra lui si nu il vad perpendicular, dar ma descurc...

Didi 32+

Mergi la inceput