Mamici de Noiembrie-Decembrie 2008 (33)
Raspunsuri - Pagina 7
Miky-ea spune:
sadicutza, felicitari pentru baietel!Sa fiti sanatosi si voiosi!
catalina, felicitari pentru vesti,multa sanatate!
marush, bine ai venit in clubul nostru
, felicitari pentru gemeni!
Tuturor burticilor un pupic de la o
fericita de 14 saptamani!
Graviduta in 3 luni
http://bd.lilypie.com/6phTp3.png
Ramo2007 spune:
Ultima eco a fost la 9 sapt si 5 zile, dezvoltat bine, pt varsta lui, 2,68 cm si inima 167 batai/minut.Sunt in ceata, o sa sun sa-mi fac programare pt 11 iunie, in loc de 16, pe 11 voi avea 13 saptamani si 3 zile.
Ramo
10+
Puiutul meu scump
maryb spune:
fetelor, eu de azi dimineata simt intepaturi in abdomenul inferior....ooooffff....ba ma doare burta, ba ma inteapa...ieri nu am avut nimic si azi m-a luat cu intepaturi....
maryb
16+ cu 
marea mea iubire
sa fii sanatos puiul meu
pozele mele
diana21 spune:
BraveGirl, Toriceli, da, eu la Filantropia o sa nasc. Au si rezerve, am inteles ca sunt unele cu doua paturi si altele cu trei. Au tv si frigider in camere acolo.
_
Diana, mamica Domnisoarei Nasturel
si
cu Bebedoi 14+
Dialoguri strumfesti
toriceli spune:
Confirm existenta rezervelor contracost cu 2 si 3 paturi cu dotarile de care povestesti.
Maryb am mai spus si cu riscul de a ma repeta : bebe creste si odata cu el si interiorul tau. Deci e imposibil sa nu simtim chiar nimic ca doar nu suntem de plastilina. Nu iti mai face atitea probleme de la orice intepatura. Daca nu e durere agresiva , profunda e ok .
quote:
Originally posted by diana21
BraveGirl, Toriceli, da, eu la Filantropia o sa nasc. Au si rezerve, am inteles ca sunt unele cu doua paturi si altele cu trei. Au tv si frigider in camere acolo.
_
Diana, mamica Domnisoarei Nasturelsi
cu Bebedoi 14+
Dialoguri strumfesti
Toriceli
17+
maryb spune:
ok toriceli, m-am mai linistit 

maryb
16+ cu 
marea mea iubire
sa fii sanatos puiul meu
pozele mele
Relusha spune:
Buna,
...sunt nou venita... sunt insarcinata, nu stiu sa spun exact cat am, ultima menstruatie am avut-o in 25 martie 2008. Am fost la control si doctorita mi-a spus ca am uterul mic (66.4/44/35.9) si BB meu e mic 12.1 mm si sunt in 6 saptamani si 4 zile si intervalul in care ar trebui sa nasc este 30 decembrie 2008-12 ianuarie 2009, mi-a dat sa iau duphaston 3/zi, vitamina E 1/zi si acid folic 3/zi. Vreau sa va spun ca am pierdut o sarcina in 31 decembrie 2007, la 6 saptamani... nu mai vreau sa trec prin asa ceva inca odata.... de aceea stau acasa, nu mai merg la munca ca nici stresul nu imi face bine....
Luni merg sa-mi faca analizele de sange si urina.... Avem acasa un caine, ciobanesc mioritic, medicul mi-a spus ca cainele nu ii asa de rau ca si pisica....
Ce stiti sa-mi spunetii???
Citesc aici pe acest site multe lucruri bune si incurajatoare....
Va pup si sa aveti grija de burticile voastre....
Miky-ea spune:
maryb,nu te ingrijora : am simtit si eu intepaturi,chiar o presiune, ceva deranjant; oricum si medicul mi-a spus cd am fost la control ca este normal, organismul "sufera " trasformari.Deci,stai linistita!![]()
Graviduta in 3 luni
http://bd.lilypie.com/6phTp3.png
bebecris spune:
si eu am avut cam aceleasi chestii zilele trecute...mici intepaturi jos sub buric..mai in partea dreapta...dar nu au fost dureroase..si nici dese...acum mi-e bine
14+
http://community.webshots.com/user/bebecris78
Copilul este o minune dumnezeiasca, dar din dragoste umana!!!!