Mamici de Noiembrie-Decembrie 2008 (33)
Raspunsuri - Pagina 6
Otiliav spune:
Fete dragi, mersi de gandurile bune. La doctor nu am cum sa merg, nu am mai avut scurgeri, programare am peste o saptamana si pana atunci nu am dreptul la alta consultatie
.
Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana nazdravana
11+ BB2
elilov3 spune:
referitor la nume de baietei noi nu ne-am hotarat si parca nu ne vine sa ne gandim la asta o sa il alegem atunci imediat inainte sa nasc...superstitii, suflatul in iaurt
in legatura cu vopsitul eu nu o sa ma vopsesc toata sarcina decat sa afectez cumva bb mai bine lasa cine ma place ma place sia sa cum sunt si gresiti parul nu este mort moare in momentul in care albesti atunci nu se mai oxigeneaza firul de par prin urmare se pierde pigmentul...etc nu intru in detalii deci voi alegeti voi sunteti doctorul corpului vostru.
Eu si sotul ne-am decis sa nu facem TT, iar doctorul a spus ca oricum nu este relevant...acum Dumnezeu cu mila. Cel mai important examen este ecografia morfofetala de trim II are rol de diagnostic si prin urmare este nevoie de un aparat performat si un doctor bun in interpretarea imaginilor. Eu merg la Medlife la Prof. Dr. Pelinescu in sapt 23 decata tunci am gasit liber desi m-am prog in martie.
Va pupacesc bb frumosi si jucausi
15+
toriceli spune:
Otilia ma bucur ca nu mai ai probleme cu scurgerile. Accidentul este posibil sa-l fi facut din cauza faptlui ca erai bulversata de evenimente asupra carora perceptia este una negativa - in general scurgerile de orice fel in sarcina nu sunt percepute ca fiind o normalitate. Dar , hei , totul e bine cind se termina cubine. Sau macar cind intra pe un fagas bun. Costul unei consltatii in sistem privat este mare ?
Elilov si ginecul din Buc. apreciaza ca TT este mai putin relevant decit DT - eu una nu le apreciez pe niciunele cita vreme dau si erori- si chiar a subliniat rolul mofo. fet. de trim.II in determinarea diverselor malformatii - evident cu conditia ca aparatura sa fie una performanta. Multa bafta la mofo. de trim. II pe care si eu o fac tot la 23 de sapt.!
Toriceli
17+
maryb spune:
bai frate, daca tot nu are relevanta TT de ce pana mea se mai face ??? pai inseamna ca nici DT nu are relevanta si atunci pentru ce se fac ??? doar ca sa mai ia si clinicile astea niste bani in plus ??? 

maryb
16+ cu 
marea mea iubire
sa fii sanatos puiul meu
pozele mele
toriceli spune:
maryb cita vreme sunt teste prognostic si nu diagnostic....de fapt cred ca iti mai aduci aminte opinia mea si cit de catranita eram din cauza acestor teste.
Daca vreau prognostice ma duc la loto. Merg pe morfo. de trim. II si vom mai vedea dupa ce decizii trebuie sa mai luam.
De altfel , nu stiu cum sa spun mai bine ca nu sune rau : e al meu perfect si defect si la el nu renunt de buna voie. Nu condam sinu judec pe nimeni pentru decizia diferita de a mea .Si sotul are exact aceeasi parere - nu e de acord sa renuntam la bebe chiar daca diagnosticul va fi unul sumbru. Stie si povestea lui Elilov si povestea lui Brie si sti ce m-a intrebat : ei si , i-au iubit mai putin ? Va fi al nostru oricum va vrea D-zeu .
Trebuie sa spun ca uneori ratiunea urla totusi la mine sa iau alta decizie . Dar sufletul , sufletul asta netont spune altceva.
Toriceli
17+
cherieactiv spune:
fetelooor!ce door mi-a fost de voi!!!!!!!!!!!!eu de azi dimi sunt acasa, numai ce am ajuns din romania..vad ca am de recuperat vreo 10 capitole wawa|??!!hai ca ma pun la citit sa vad new entry..si ce ati mai discutat..si revin..domne ce dor mi-a fost!
Cherie
11+..cred...
ginger(ve)
maryb spune:
toriceli, asa este, fiecare ia decizia care crede ca este cea mai buna. Insa eu zic ca trebuie sa gandim pozitiv si sa ne rugam la Bunul Dumnezeu sa ne dea si noua puiuti sanatosi.
maryb
16+ cu 
marea mea iubire
sa fii sanatos puiul meu
pozele mele
elilov3 spune:
toriceli ma bucur pt parerea ta si noi suntem de acord cu ea si eu si sotul.Nu poti mai fetelor sa iti ucizi copilul oricum ar fi el, datoria noastra este sa il iubim si sa avem grija de el atata timp cat va trai. Pana la urma este tot cum vrea Dumnezeu
Sanatate si numai bine
Ramo2007 spune:
Of, mai fetelor...ce naiba sa fac?Am fost la eco la 9 sapt si 5 zile si medicul a spus ca ne vedem la 14 saptamani implinite...o s-o sun pe asistenta lui s-o mai intreb si pe ea.
Ramo
10+
Puiutul meu scump
ginye55 spune:
Ramo si la echo ce ti-a zis? Adica ai mai facut?
ginye
15+ 
Bebitza
Asa a inceput totul
O minune
Bebe sapt5 Bebe sapt9 Bebe sapt12
Nepotelu'