Mamici de Noiembrie-Decembrie 2008 (33)
Raspunsuri - Pagina 5
maryb spune:
toriceli, asa este, inca am o memorie buna
sa vedem cat o sa ma mai tina...![]()
![]()
![]()
ginye, eu stiam ca TT se face pana la 18 saptamani, dar la genetic lab am vazut ca da ca intreval 14-21 saptamnani. Tu cand faci eco morfo de trim 2 ???
maryb
16+ cu 
marea mea iubire
sa fii sanatos puiul meu
pozele mele
VonHelen spune:
quote:
Originally posted by BraveGirl
Nu poti face TT fara o ecofrafie recenta. Deci nu inteleg de ce asistenta nu a vrut sa te programeze.
==========
Corina12+
My baby
Albumul meu
pe data de 10 iunie o sa fiu in 16 sapt, atunci voi face eco la dr mea si a2a zi imi voi recolta sange pt TT.
pur si simplu vroiam sa mai vad o parere , sa mai fac un eco la acest domn doctor la care merg toate gravidutele o data sau de 2 ori pe perioada sarcinii,pentru ca este specializat in ecografie si are un aparat performant.
in fine..nu-i mare paguba , am sa ma duc la 21 sapt si cu asta basta. dar pur si simplu m-a deranjat atitudinea tipei!
13+"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te face parinte" Michael Levin
exel spune:
buna fetelor,
si eu am facut ieri un echo, si era totul ok, sunt insa intr-o dilema, pana ieri stiam ca sunt in 13 sapt, ieri dr mi-a zis ca echograful ii arata 14 sapt si 1 zi, ciudat, adica nu e posibil asa ceva, vreau sa va intreb pate din experientele voastre stiti cate ceva, e posibil sa fie o eroare de echograf, sau e bb mai dezvoltat decat 13sapt?
merci si pupci la toate
toriceli spune:
Japitza ! Sa supere ea burtica. Data viitoare daca mai ajungi pe acolo sa o taxezi . N-are ce sa ti intimple. Te mai racoresti un pic daca o taxezi ca nu o costa nimic daca iti explica frumos ca nu se poate si de ce. Ei daca se comporta urit sa invete ca o costa.Eu as para-o si la medic. Uite asa , chiar daca as deveni o mare paracioasa.
quote:
Originally posted by VonHelenquote:
Originally posted by BraveGirl
Nu poti face TT fara o ecofrafie recenta. Deci nu inteleg de ce asistenta nu a vrut sa te programeze.
==========
Corina12+
My baby
Albumul meu
pe data de 10 iunie o sa fiu in 16 sapt, atunci voi face eco la dr mea si a2a zi imi voi recolta sange pt TT.
pur si simplu vroiam sa mai vad o parere , sa mai fac un eco la acest domn doctor la care merg toate gravidutele o data sau de 2 ori pe perioada sarcinii,pentru ca este specializat in ecografie si are un aparat performant.
in fine..nu-i mare paguba , am sa ma duc la 21 sapt si cu asta basta. dar pur si simplu m-a deranjat atitudinea tipei!13+
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te face parinte" Michael Levin
Toriceli
17+
ginye55 spune:
Toriceli 
Maryb
echo o sa o fac pe la 21 de sapt. doctora mi-a zis sa o fac intre 20-22 sapt.
ginye
15+ 
Bebitza
Asa a inceput totul
O minune
Bebe sapt5 Bebe sapt9 Bebe sapt12
Nepotelu'
BraveGirl spune:
Eu va las pt ca fug la Constanta. Poate reusesc sa mai intru diseara. Pupici la burtici!
==========
Corina
12+
My baby
Albumul meu
VonHelen spune:
quote:
Originally posted by toriceli
Japitza ! Sa supere ea burtica. Data viitoare daca mai ajungi pe acolo sa o taxezi . N-are ce sa ti intimple. Te mai racoresti un pic daca o taxezi ca nu o costa nimic daca iti explica frumos ca nu se poate si de ce. Ei daca se comporta urit sa invete ca o costa.Eu as para-o si la medic. Uite asa , chiar daca as deveni o mare paracioasa.
hi hi hi !
hai ca m-ai amuzat tare de tot!
pacat ca a fost doar o convorbire telefonica si nu i-am vazut mutra care pun pariu ca era la fel de acra ca si vocea!
chiar m-a enervat!!!
de aceea ca sa ma binedispun ma duc sa-mi cumpar ceva frumos..o bluzita de gravidutza!!!
va pup!
13+"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te face parinte" Michael Levin
maryb spune:
mai fetelor, dar voi nu munciti ??? bravegirl pleaca la constanta, vonhelen pleaca in oras la cumparaturi....ce bine de voi !!!!
maryb
16+ cu 
marea mea iubire
sa fii sanatos puiul meu
pozele mele
elilov3 spune:
buna fetele
vonhelen doctorul a spus ca pana la 13s si 6 zile se masoara pliul nucal dupa aceasta varsta gestationala numai este relevant rez.
Marush felicitari pt inimioare sa fit sanatosi si sa cresteti mari
Blue felicitari si tie si bine ai venit si tu sa cresteti mari si sanatosi
Catalina felicitari pentru vestile bune despre bb
Eu aseara iar am vomat off chiar toata sarcina cu greturi ????
Sanatate maxima
15+

Ma bucur ca ti-am mai descretit fruntea.