Mamici de Noiembrie-Decembrie 2008 (33)
Raspunsuri - Pagina 4

maryb spune:
 fetelor, si eu stiam ca pliul nucal se masoara intre 11-13 saptamani si cand am fost la eco la 15s+2z si mi-a zis ca bebe are 3.3 mm pliul nucal m-am panicat si am intrebat daca nu este prea mare ??? bebe al meu la 15s+2z arata mai mic, de 14s+5z si mi-a zis dr ca este ok, ca pliul nucal este relevant pana la 13s+6z....si ca e normal sa creasca si pliul nucal ca si bebe creste. Apoi am intrebat-o si pe dr mea si la fel mi-a zis, ca este ok ca bebe creste si creste si pliul nucal si ca intradevar se masoara pana la 13s+6z....
maryb 
16+ cu 
marea mea iubire
 sa fii sanatos puiul meu 
pozele mele

BraveGirl spune:
 Neatza!
Felicitari celor care au venit cu vesti bune de la eco!
Marush - bine ai venit!
diana - multumesc pt info despre Filantropia. Tu unde o sa nasti?
==========
Corina  
 12+
My baby
Albumul meu

BraveGirl spune:
 Ramo - si mie medicul mi-a zis sa merg la 12 sapt implinite sa masor pliul. Deja la 14 saptamani e tarziu.
==========
Corina  
 12+
My baby
Albumul meu

VonHelen spune:
 bun , cu pliul nucal m-am lamurit!!!
a fost masurat la 12 sapt si cateva zile si a iesit bine: 1,2mm.
dar de ce  nu a vrut individa aceea sa ma programeze la alta eco decat incepand cu 20 sapt.
la copil nu se masoara numai pliul nucal, mai sunt si alte chestii de urmarit si masurat !!!!
 13+
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te face parinte" Michael Levin

toriceli spune:
 Maryb multumesc pentru raspuns - Omega 3. S-a notat.
Pentru pliul nucal eu stiam ca la 12 sapt. trebuie facute masuratorile si pt. a avea relevanta trebuie ca masuratoarea sa fie corelata cu DT. Am inteles ca pliul nucal , singur si necorelat cu DT , nu are prea mare relevanta. Sursa articole net. Cautare google dupa cuvint.
Eco intermediare am facut dar la alti medici nu la gineca mea. La gineca am mers atunci cind a stabilit ea.Acum fiecare ginec are politica lui in ceea ce priveste eco.
Toriceli 
 17+

maryb spune:
 toriceli, dar tu nu ai facut DT, nu-i asa ? si nici TT parca nu ai vrut sa faci daca nu ma insel.
maryb 
16+ cu 
marea mea iubire
 sa fii sanatos puiul meu 
pozele mele

BraveGirl spune:
 Nu poti face TT fara o ecofrafie recenta. Deci nu inteleg de ce asistenta nu a vrut sa te programeze.
==========
Corina  
 12+
My baby
Albumul meu

toriceli spune:
 Ihi. Ai o memorie f. buna.
Nu vreu de nish unili ! Nici DT nici , TT nici QT. 
quote:
Originally posted by maryb
toriceli, dar tu nu ai facut DT, nu-i asa ? si nici TT parca nu ai vrut sa faci daca nu ma insel.
maryb16+ cu
marea mea iubiresa fii sanatos puiul meu
pozele mele
Toriceli
 17+ 

ginye55 spune:
 Buna burtici!
Olitiav 
Marush felicitari pentru samburei!

Fetelor mie doctora mi-a zis sa fac TT dupa ce fac echo morfo-fetala de trim II. E tarziu?
ginye 
15+ 
Bebitza
Asa a inceput totul
O minune
Bebe sapt5 Bebe sapt9    Bebe sapt12 
Nepotelu'

toriceli spune:
 ginye55 In general TT se recomanda pina la 21 - inclusiv chiar 22 sapt. Iar morfofetala de trim. II se face intre 21 - 22 sapt. chiar 23 fara probleme.
Toriceli 
 17+