Mamici de Noiembrie-Decembrie 2008 (33)
Raspunsuri - Pagina 16
Ank83 spune:
Otiliav multumesc ca esti dispusa sa asculti ...dar sincer pentru mine totul a ramas undeva in trecut si daca ma pun sa dezgrop trecutul... doamne fereste ce ma mai apuca
si cred ca am trecut destul de bine peste acea trauma de atunci
... Cat despre bb 2... intr-adevar a venit neprogramat ...dar acum totul e altfel decat atunci... nu as face nimic impotriva lui... Plus ca dupa ce ai un copil altfel constientizezi ce inseamna asta, iar la majoritatea gravidutelor adevaratul instinct matern se naste atunci cand bebe vine pe lume... Acum daca as avea conditii sa ii cresc si sa le ofer totul as face o echipa de fotbal
...
Ank
Raul
17.10.2007
si
10+ 
Poze Raulito
Ank83 spune:
ank24 nu prea cunosc problema ...dar doamne ajuta sa fie cele 2 liniute veste de la ingerasul tau din burtica..
...
Ank
Raul
17.10.2007
si
10+ 
Poze Raulito
marguta spune:
BUna, gravidutelor! Nu am intrat ieri ca nu mi se deschidea pagina. Oricum vad ca ati intrat in polemici. Nu comentez!
Ank24, pentru a fi sigura ca este sarcina poti face un test de sange BHCGsi se va verifica imediat. Nu am retinut daca esti din Buc, scuze, daca da, eu l-am facut acum cateva luni ( prin octombrie, noiembrie, cand mi-a intarziat ciclul) la Synevo.Mie mi-a iesit atunci negativ si la 2 zile mi-a venit CM. oricum, iti doresc sa fie asa cum vrei tu( daca iti doresti bb, sa dea Dumnezeu sa se fi intamplat si safie sanatos, daca nu, nu). E important ca un bb sa fie dorit, dar personal cred ca e bine venit oricand si nimic nu se compara cu zambetul unui ingeras care intinde gurita spre tine pentru a te pupaci si iti spune dulce "mami, te iubesc!" ( asa face baietelul meu de 7 ani si 10 luni despre a carui existenta in burtica mea am aflat chiar dupa luma de miere, mi-am luat testul de la o farmacie de pe traseu, la intoarcere de la munte. Aveam doar 24 de ani cand l-am nascut dar este cea mai mare bucurie si realizare a noastra, datorita lui am facut foarte multe lucruri si am realizat foarte multe. Tot datorita lui am acum un bb in burtica si ma rog la Dumnezeu sa fie sanatosi si sa ne bucure viata.( imi zicea pana sa raman insarcinata ca ar vrea sa faca o vraja sa raman insarcinata si cand vin de la serviciu sa il nasc pe bb). Copilul este intradevar o minune si( in permanenta ma gandesc ce acumulari are fiinta umana ). E o minune sa iti simti puiutul in pantec ( atunci cand l-am vazut pe Edy la echo mi s-au trezit sentimentele materne, iar cand misca ma mangaiam pe burta si vorbeam cu el). Si acum mangai burtica cu bb2, chia daca inca este prea mic si nu ii simt miscarile.E placut sa stii ca lasi ceva in urma ta!
Marguta
10+
mami de Edy(16.07.2000)
http://community.webshots.com/album/563393819JbAIel
elilov3 spune:
buna seara fetele
am citit mesajul postat de cherie si pe ale voastre si ca si voi am pareri pro si contra...m-am intrista si cel mai mult ma durut un meaaj "strigat mut" am plans. Doare sa auzi unele lucruri
, e trist
Ma rog lui D-zeu sa ne dea intelepciune si putere sa trecem peste anumite momente ale vietii si la urma urmei cine suntem noi sa judecam Dumnezeu ne va judeca pe fiecare dupa cele gresite in viata
Cherie iti doresc sa iei o decizie corecta bazata pe rationament, iubire si dragoste de oameni
Va sarut
15+
elilov3 spune:
fetelor cum ati putut sa dati pagina cu strigatul mut eu una nici nu am putut sa citesc ce scrie acolo decat printre randuri a plans de mi-au iesit ochii din cap nu alta, nu nu este corect cu ce e vinovat copilul ala ca parintii lui s-au decis sa-l omoare cu ce?
Dumnezeu da, Dumnezeu ia si mai devreme sau mai tarziu toti platim pentru pacatele noastre, dar fiinta aia embrionul acela, fatul acela ce vina are el??????????????????????????
Sufletul ma doare si as vrea sa pot sa arat fiecarei femei in parte ce inseamna acest procedeu...si apoi as mai vrea sa am puterea sa sterg toate lacrimile si durerea din sufletul oamenilor.
diana21 spune:
Ma simt datoare sa revin cu niste explcatii. Eu nu vorbeam despre avort, in general, pe mine m-a intrigat doar felul in care cherie vorbeste despre sarcina, despre iubitul ei, despre...il vreau, nu-l mai vreau, de parca un copil ar fi o jucarie...Nu le condamn pe toate femeile care au facut avort, exista, intr-adevar si femei care cad in depresii urate si nu mai gandesc rational, insa, repet, parerea mea e ca cherieactiv isi bate joc de noi, eu nu cred o iota din ce scrie ea! Sa fim seriosi...cineva care a terminat Dreptul e toba de gramatica...si la 28 de ani nu lucreaza intr-un bar daca tocmai a intrat in barou. E dreptul meu sa nu o cred! Nu am vrut sa intru in polemici pro sau contra avort, e un subiect mult prea delicat ca sa fie dezbatut pe un forum, si fecare caz in parte e unic.
Cat despre "nu avem noi dreptul sa judecam" eu zic ca nu e chiar asa tot timpul. Bine ca luam atitudine cand un barbat isi bate nevasta, pe ala putem sa-l judecam, dar nu avem dreptul sa judecam o mama care isi omoara pruncul. Daca ar veni acum o mamica sa spuna ca isi bate copilasul pana il baga in spital, sigur ar sari toata lumea ca arsa!
Ce ar putea face o femeie ca cherie care nu mai vrea copilul? Sa-l dea spre adoptie, asta ar putea face! Dar eu nu o sa pot niciodata sa o compatimesc...Si sa stii Anca, daca nu il vrea, oricum o sa faca avort, indiferent ca o scuturi bine sau ca o mangai pe crestet cu blandete si intelegere.
Cat despre curajul de a spune ca vrei sa faci avort, pe mine nu ma impresioneaza deloc, atat timp cat suntem niste nume pe niste forumuri. Repet, daca ar veni o mama sa spuna ca isi copilul flamand si il trimite la cersit, nu cred ca ar admira-o cineva pt. curajul de a recunoaste asta.
_
Diana, mamica Domnisoarei Nasturel
si
cu Bebedoi 14+
Dialoguri strumfesti
diana21 spune:
Ank24, daca imi spui care e substanta activa din acel medicament, ma pot uita in MedEx si iti spun daca e sau nu in grupa de medicamente interzise in sarcina.
_
si
cu Bebedoi 14+
Dialoguri strumfesti
diana21 spune:
Otilia, tot uit, de azi-dimineata vreau sa te intreb ceva. Cum faci tu crema de zahar ars?
_
si
cu Bebedoi 14+
Dialoguri strumfesti
catalina2307 spune:
Cred ca este epidemie...si la mine a fost prezenta azi crema de zahar ars.Si cred ca m-am deranjat la stomac de la ea.
11+ cu 2 louloudakia

Va iubeste mama
Ank83 spune:
Eu azi am avut cred ca o cadere destul de urata a glicemiei.Ma simteam fara puteri si am inceput sa tremur... am mancat si putin s-a mai ameliorat starea , dar dupa ce am mancat ceva dulce mi-am revenit... Sper sa nu o iau cu dulciurile ca ma fac cat o balena si asa am ramas cu cateva kg in plus de la Raul.
Diana scuze ca ma bag ... dar la cum se face dreptul si stiintele economice in Ro nu bag mana in foc pentru nimeni ca e toba de gramatica dupa ce termina... Bine sunt si exceptii ... de toata lauda. Am 25 de ani si nu de mult am iesit de pe bancile facultatii si sunt profund intristata de situatia actuala a universitatilor si atitudinea studentilor... Dar aste deja e Off topic.
Cat despre subiectul dezbatut ...pentru mine e incheiat...
Ank
Raul
17.10.2007
si
10+ 
Poze Raulito