Mamici de Noiembrie-Decembrie 2008 (33)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Ank83 depinde despre ce universitati vorbim.Pentru ca sunt universitati si facultati de studenti cum le numesc eu. Pentru mine sa nu ne fie cu suparare dar cine termina Universitatea Asterix sau Obelix cum naiba se cheama porcaria aia de pe langa Agronomie (si altele similare),ala nu e nici avocat nici economist. Noi am avut un sofer care terminase aceasta facultate dar nu a trecut in veci pe la scoala. Achita anual o "taxa" de trecere.
Si adevarul asta este.Cui ii mai pasa de gramatica daca ies banii? Facultatile astea aparute ca ciupercile dupa ploaie fara un sistem de valori taxeaza si se imbogatesc(diverse persoane)iar unii care treceau cu greu clasa la scoala generala devin intelectuali.
Nu fac referire la nimeni .

11+ cu 2 louloudakia
Va iubeste mama

Mergi la inceput

Evilov si eu am simtit acelasi lucru cand am vizionat filmul dar mi-am impus sa rezist pana la sfarsit. Si daca as putea l-as posta peste tot. Si l-as si televiza. Sa inteleaga toate femeile ca ceea ce poarta in pantece nu este numai o bucata de carne.
Imi cer scuze daca am creat depresii dar o sa il las acolo si nu o sa il sterg. Just in case...
Sa ne ierte Dumnezeu pt. pacatele noastre.

11+ cu 2 louloudakia
Va iubeste mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cherieactiv spune:

draga diana acu ce sa zic ..chiar nu ma suparasem pe tine pt ieri...si eu sunt genul care nu mangaie ..dimpotriva..si de aia ti-am inteles atitudinea..dar de data asta mergi putin mai departe si intreci limitele bunului simt!ce rost isi are aici sa ma judeci tu pe mine|??personal si profesional????????da de unde pana unde iti permiti sa ma jignesti?..poate am facut mai multa scoala decat ai avut tu vacanta !de la 14 ani parintii mei mi-au pus cartile in fata ca sa imi fie clar ce tre sa fac..si da..am reusit la 22 ani sa termin cu bine tot si sa intru imediat in toamna la barou..tocmaia sta spuneam ca am renuntat imediat la toti anii aia de sacrificii si reusita finala ..sa vin sa stau aici cu el..si da..sa fac cafele in bar..in loc sa stau intr-o sala de judecata asa cum meritam!dar ce stii tu....tu poate ai avut o viata de basm si nu ai putea intelege...anyway..daca treci vreodata pe aici o sa te invit sa vezi ce cafele bune stiu sa fac..cu masina MEA de cafea..la MASA mea..si in cafeneaua MEA!..ca sa iti fie rusine un pic la obraz!intre timp astept vreo tema de la tine..poate imi trimiti unh text mai complex sa i fac analiza sinctatica si morfologica..sau poate sa vorbim despre niste predicate nominale si verbe copulative,sa vedem ce inseamna "toba de gramatica "ok?crezi ca am intrat aici ca ma plictiseam prea mult acasa???...nu mi-a venit sa cred cand am citit ce ai scris! si chiar imi mai revenisem ..nu aveam nevoie sa ma enervez asa..eu sunt trista, dar tu cu rautatea din tine cred ca am intreci..

scuze fetele..da nu puteam sa nu zic ceva ...

ginger(ve)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

quote:
Originally posted by catalina2307

Ank83 depinde despre ce universitati vorbim.Pentru ca sunt universitati si facultati de studenti cum le numesc eu. Pentru mine sa nu ne fie cu suparare dar cine termina Universitatea Asterix sau Obelix cum naiba se cheama porcaria aia de pe langa Agronomie (si altele similare),ala nu e nici avocat nici economist. Noi am avut un sofer care terminase aceasta facultate dar nu a trecut in veci pe la scoala. Achita anual o "taxa" de trecere.
Si adevarul asta este.Cui ii mai pasa de gramatica daca ies banii? Facultatile astea aparute ca ciupercile dupa ploaie fara un sistem de valori taxeaza si se imbogatesc(diverse persoane)iar unii care treceau cu greu clasa la scoala generala devin intelectuali.
Nu fac referire la nimeni .

11+ cu 2 louloudakia
Va iubeste mama

cam la astea ma refeream si eu ... dar nici cu cele de la stat deja nu mai imi e rusine... Eu am terminat informatica la Univ de vest din TM ....si existau studenti care nu stiau prea bine sa rezolve ec de gr 2 ... deci No coment... din pacate... si crede-ma au terminat odata cu mine... pentru ca au stiut cum, cand si unde sa duca plicul

Ank Raul 17.10.2007
si 10+
Poze Raulito

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

catalina sunt de acord cu tine dar nu trebuia oferit aici unde ar trebui sa fie atat speranta si iubire probabil un pm era mai bine venit. Eu as baga ca si curs obligatoriu in licee bai sa vada ce naiba fac...
diana te inteleg si am aceleasi credinte ca si tine ai dreptate...
Sa ne ajute Dumnezeu
15+

Mergi la inceput

Nu fac cu asta referire la nimeni ..e doar realitatea univ din Ro

Ank Raul 17.10.2007
si 10+
Poze Raulito

Mergi la inceput

Ank pai voi la informatica nu aveti nevoie de gramatica. Glumesc.

Hei fetele, haideti sa nu divagam si sa nu o dam in agresivitati ca nu sade bine unor viitoare mamici.Scopul nostru pe acest forum este cu totul si cu totul altul. Nu sa facem analize, by the way, sintactice. Daca nu ne simpatizam ,si este clar pt toata lumea cand se intampla asta :) , ne putem ignora.
Na, nu era mai frumos sa facem schimb de retete culinare?

11+ cu 2 louloudakia
Va iubeste mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

dragele mele haideti sa nu transformam aceasta odisee in ceva urat mergeti pe PM...pe mine chiar ma intristeaza aceasta situatie...am plans si mi-am dorit sa fie totul bine
cherie ai toata sustinerea nostra, insa in final tu este cea care decizi.sper ca D-zeu te va calauzi spre calea cea dreapta...toate sunt lasate in viata cu un scop anume
diana hai sa nu schimbam noi oamenii..oameni sunt asa cum sunt si trebuie luati ca atare si intr-un moment de ratacire trebuie sa ne ajutam intre noi chiar daca suntem niste nume pe niste forumuri
hai sa mergem la nani noaptea este un bun sfetnic, nu?
va pupacesc pe toate si pe toti bb-ei jucausi
15

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by elilov3

catalina sunt de acord cu tine dar nu trebuia oferit aici unde ar trebui sa fie atat speranta si iubire probabil un pm era mai bine venit. Eu as baga ca si curs obligatoriu in licee bai sa vada ce naiba fac...
diana te inteleg si am aceleasi credinte ca si tine ai dreptate...
Sa ne ajute Dumnezeu
15+

nici despre avorturi la 12 saptamani nu ar tb sa vorbim aici dar uite ca se intampla.

11+ cu 2 louloudakia
Va iubeste mama

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by catalina2307

Ank pai voi la informatica nu aveti nevoie de gramatica. Glumesc.

bine ca stiu ca am voie... ca as mai papa niste litere...

Ank Raul 17.10.2007
si 10+
Poze Raulito

Mergi la inceput