Mamici de Noiembrie-Decembrie 2008 (33)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns brie spune:

Buna ziua fetelor.
Am citit si eu din urma ca ieri nu am intrat.Am ajuns in bucuresti si a trebuit sa-mi mai pun unele lucruri la punct.
catalina, ma bucur mult ca toate sunt in regula la tine si ca bebelusii sunt bine si zburdalnici.
otilia, hi hi hi si eu doar ce am terminat ciorbita de perisoare si am facut si crema de zahar ars, pt ca m-au innebunit la cap.In fiecare zi imi ziceau sa le fac crema de zahar ars.

In legatura cu ceea ce a postat cherieactiv, sunt de parere ca fiecare e liber sa decida pt el.Fiecare si le stie pe ale lui cu bune si cu rele.Nu as fi de acord, din principiu, cu un avort, mai ales ca s-a ajuns destul de departe (12 sapt), dar consider ca atata timp cat exista femei impacate de acum cu soarta si isi doresc chiar sa aiba grija si de un copil cu malformatii indiferent de ce este vorba, cred ca ar putea exista si femei care nu impartasesc parerea, femei care au probleme de sanatate si nu doresc sa aibe un copil cu probleme sau femei care trec printr-o perioada extrem de dificila nu au pe nimeni in jurul lor, se simt singure si iau decizii pripite.
Codruta a avut taria si curajul sa ne spuna verde in fata de problemele ei si de ce-ar avea de gand sa faca.A simtit poate ca noi suntem cele care o putem intelege.Ma bucur ca din primele mesaje fetele au putut sa o incurajeze sa pastreze aceasta sarcina si sa se bucure pana la sfarsit de ea.
Nu vreau sa-mi fac pacate, dar din cate suntem noi pe lista de inceput, aproximativ 80, cateva au pierdut sarcinile, noi suntem active vreo 30-40, si va intreb: RESTUL??? Repet, nu vreau sa-mi fac pacate, dar probabil ca au renuntat la sarcini si nu au avut curaj sa vina sa ne spuna de intentiile lor.
Asa ca e usor sa aruncam cu noroi si vorbe grele.
Codruta, ma rog la DD sa iti fie bine sa ajungi sa iti tii bebelusul in brate si sa te bucuri de el.Barbatii ii poti schimba pana la sfarsitul vietii,ii poti avea inapoi pe unii dintre ei, dar ACEST copilas nu il mai poti avea inapoi niciodata din pacate.
catalina, am vazut filmuletul.....este intr-adevar infiorator ce se intampla.Ar trebui ca acest filmulet sa fie pus ca material didactic in licee pt fetisoarele de 17-18 ani care se "duc" cu capul inainte.

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamiseli_11 spune:

quote:
Originally posted by cherieactiv

mamiseli...pusi..o rabufnire am avut..si o data viitoare nu va mai fi ca doar nu am trait 28 ani fara sa ma cunosc..

ginger(ve)

Ti-am spus de prima data cand ai scris pe forum ca imi esti draga asa ca ai sprijinul meu neconditionat.

Mihaela 14+
Gargarita lui mami
Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamiseli_11 spune:

Am schimbat semnatura!!

Mihaela 15+
Gargarita lui mami
Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

quote:
Originally posted by Otiliav

Oricum nu-i doresc nimanui sa ajunga la avort, este o trauma care lasa urme adanci in timp si pe care nici o femeie nu o uita, ci doar invata sa traiasca cu alegerea facuta.

asta asa e... Toata viata de dupa... vei incerca sa iti repari greseala... si speri ca vei reusi intr-o zi sa fii iertat macar pe jumatate...

Ank Raul 17.10.2007
si 10+
Poze Raulito

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

A si sa nu uit ... asa gandeam si eu inainte de acel avort si depresiile care m-au dus acolo... ca suntem in anii 2000 ... si sunt atatea metode de protectie... si ca doar nu sunt crescuta in varf de munte sa nu stiu asta.... dar se intampla din pacate si atunci in loc sa fie cineva sa te traga din acea depresie afara ..ti se arunca din toate partile priviri acuzatoare si esti privit ca una cu coada si cornite... Si va zic sincer ca nu ajuta la nimic... nu se intampla decat contrariul si doamne fereste ...stiti bine ca sunt cazuri unde mama a ajuns mult mai departe decat un avort... Doamne fereste...
Si daca sunt judecata pentru ceea ce am scris aici... imi pare rau.. sincer... dar pana nu esti in situatia respectiva nu ai de unde sa stii cum reactioneaza psihicul tau... si atunci nu vei mai putea gandi ca un om din exterior...
Si sincer ma bucur ca ea , Codruta a avut curajul sa exprime ceea ce simte... eu atunci nu am putut ... m-am lovit de tot felul de prejudecati...

Ank Raul 17.10.2007
si 10+
Poze Raulito

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

quote:
Originally posted by catalina2307

Otiliav am si eu o curiozitate de ceva vreme. De unde tot gasesti tu bors acolo???
11+ cu 2 louloudakia
Va iubeste mama

Hi hi, pai mi-a adus sotul din Ro pliculete cu praf de la Knorr cu tarhon si de la Delikat . Eu am uitat sa iau si am rabufnit de suparare cand am ajuns aici ca de doi ani duceam dorul si de fiecare data uitam sa iau. Parca am avut o presimtire ca voi avea nevoie de acrituri multe. Stiu ca nu-i varianta ideala, contine:tarhon, acid citric, diacetat de sodiu, amidon de porumb, sare, lactoza, monosodiu glutanat, maltodextrina de grau, extract din otet de vin dar nu stiu cat de rele sunt acestea. M-am gandit sa gasesc care-s taratele de grau pe aici dar nu am in ce sa fac, imi trebuie un borcan de sticla mare, cel putin mama asa face. Am facut saptamana trecuta si acum dar macar am rezistat pana la 11 saptamani, le-am acrit cu lamaie sau rosii in bulion.
Brie, gatim la unison. Eu cred ca maine fac crema, de abia termin ciorbita si trebuie sa plecam la o prietena.

Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana nazdravana

12+ BB2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Aha, s-a lamurit misterul. Ma gandesc ca taratele cu DHL ar fi in siguranta pana la tine.

11+ cu 2 louloudakia
Va iubeste mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ank24 spune:

HELP
va rog ajutati-ma fetelor: am luat orgametril 5 zile cate 2/zi pentru intarzierea menstruatiei.Le-am oprit de joi si nici pana acum nu a venit CM-ul.Problema e ca azi dimineata am exectat cu Sure Chek si a iesitpozitiv II.
Nu stiu ce sa cred: poate sa fie de la pastile sau chiar e bb?
Care poate sa ma ajute????
Pana luni mi se pare o vesnicie...nu mai am rabdare

http://tt.lilypie.com/Kuesp2.png
ank

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

quote:
Originally posted by ank24

HELP
va rog ajutati-ma fetelor: am luat orgametril 5 zile cate 2/zi pentru intarzierea menstruatiei.Le-am oprit de joi si nici pana acum nu a venit CM-ul.Problema e ca azi dimineata am exectat cu Sure Chek si a iesitpozitiv II.
Nu stiu ce sa cred: poate sa fie de la pastile sau chiar e bb?
Care poate sa ma ajute????
Pana luni mi se pare o vesnicie...nu mai am rabdare

http://tt.lilypie.com/Kuesp2.png
ank

Nu stiu cat de mult un test se poate pozitiva de la orgametril dar stiu sigur ca aceest medicament ajuta la fixarea sarcinii.
Despre Pregnyl stiu sigur ca daca faci un test pana sa se elimine ,acesta poate fi fals pozitiv.Eu iti doresc sa fie asa cum vrei tu.

11+ cu 2 louloudakia
Va iubeste mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

quote:
Originally posted by Ank83

quote:
Originally posted by Otiliav

Oricum nu-i doresc nimanui sa ajunga la avort, este o trauma care lasa urme adanci in timp si pe care nici o femeie nu o uita, ci doar invata sa traiasca cu alegerea facuta.

asta asa e... Toata viata de dupa... vei incerca sa iti repari greseala... si speri ca vei reusi intr-o zi sa fii iertat macar pe jumatate...

Ank Raul 17.10.2007
si 10+
Poze Raulito

quote:
Originally posted by Ank83

A si sa nu uit ... asa gandeam si eu inainte de acel avort si depresiile care m-au dus acolo... ca suntem in anii 2000 ... si sunt atatea metode de protectie... si ca doar nu sunt crescuta in varf de munte sa nu stiu asta.... dar se intampla din pacate si atunci in loc sa fie cineva sa te traga din acea depresie afara ..ti se arunca din toate partile priviri acuzatoare si esti privit ca una cu coada si cornite... Si va zic sincer ca nu ajuta la nimic... nu se intampla decat contrariul si doamne fereste ...stiti bine ca sunt cazuri unde mama a ajuns mult mai departe decat un avort... Doamne fereste...
Si daca sunt judecata pentru ceea ce am scris aici... imi pare rau.. sincer... dar pana nu esti in situatia respectiva nu ai de unde sa stii cum reactioneaza psihicul tau... si atunci nu vei mai putea gandi ca un om din exterior...
Si sincer ma bucur ca ea , Codruta a avut curajul sa exprime ceea ce simte... eu atunci nu am putut ... m-am lovit de tot felul de prejudecati...

Ank Raul 17.10.2007
si 10+
Poze Raulito

Daca vrei sa te descarci de ce ai pe suflet eu sunt dispusa sa te ascult, poti povesti ce s-a intamplat atunci.
Stiu ca aici discutam despre viata din pantecele nostru dar acolo unde exista viata exista si moarte din pacate.
Chiar si aici la odiseea noastra sunt multi copii neprogramati, dar parinti si-au asumat situatia si merg mai departe.
Oricum din ce am citit cine regreta amarnic un avort incearca imediat ce este posibil (fizic, financiar) sa aibe un bb. Pentru ca mai ales la diferente mici de 1 an, maxim doi, apare resemnarea ca daca s-ar fi nascut primul copil, fizic al doilea nu ar fi putut apare, iar acel al doilea sta in bratele mamei este o certitudine si mama nu-si mai poate inchipui viata fara el. Este valabil si in cazul unei pierderi de sarcina.
Iar tu Ank, ai invatat ceva din acea experienta, acum desi ai ramas neprogramat nu ai stat pe ganduri daca sa pastrezi pe bb sau nu.
Acum de fiecare data cand am avut dubii ca bb este bine, ma intrebam in sinea mea ce as face daca l-as pierde. As incerca sa trec peste cat mai repede, as intra fara sa vreau intr-o depresie crunta. Si atunci m-am gandit eu desi ca eu cu sotul am discutat ca ne dorim 2 copii clar, eu cochetez si cu ideea de bb3, singura mea alinare ar fi sa am un copilas in plus fata de cei discutati, pentru ca asa as simti eu ca inving soarta. Ca as trece de la o pierdere la a da viata unui copilas, cumva ca-n basme, infrangerea raului de catre bine. Stiu ca nici un copil nu inlocuieste pe altul dar asa as simti ca ies dintr-un necaz si ca nu se termina cu acea moarte ci se continua cu o noua viata.
Sper ca ati inteles ideile din mintea mea incalcita .
Ce am filozofat in we asta.

Oricum ma bucur, Codruta si-a revenit dupa un somn bun.

Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana nazdravana

12+ BB2

Mergi la inceput