Mamici de Noiembrie-Decembrie 2008 (33)
Raspunsuri - Pagina 14
catalina2307 spune:
quote:
Originally posted by Otiliav
Mi-am schimbat semnatura, mai am putin si ajung la o treime din sarcina, uraaa!
Nu mai iese nimeni din barlog? Eu trebuie sa plec la cumparaturi dar ma doare capul asa ca ma duc putin in patut sa stau intinsa.
Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana nazdravana
12+ BB2
Bravooooo. Mai avem putin si gata. :)
11+ cu 2 louloudakia

Va iubeste mama
oceanborn spune:
pt inca o saptamana! eu pana la o treime mai am 4 zile si putin
.
eu tocmai m-am intors de la cumparaturi,(2 persoane s-au uitat la burtica mea cu drag...uraaa inseamna ca incepe sa se vada!!!!!!) noroc ca e program de vara si deschid la 8 ca mai nou sunt matinala rau. acum am o problema, ar cam trebui sa ma apuc si eu de gatit daca tot au disparut greturile ...nu? doar ca marea mea dilema e ,ce????'si asa as manca ceva bun...dar nu stiu ce...
12+
cherieactiv spune:
buna dimineata fetele!stati asa sa imi fac un nesquik si sa citesc cu calm..mda..imi mera frica mie ca o sa clintesc linistea si voiosia de pe forum cu postul meu de ieri..ma gandisem inainte daca sa il post sau nu...si am facut-o!mii de scuze!o sa incerc sa imi iau revansa..sa nu mai fiti suparate ca am atras energii negative..ma repet..eu ..va indragesc muult de tot ca sunteti asa..niste viitoare mamici super..va citesc si imi place de voi..am aflat de la voi lucruri pe care eu nu le stiam..termeni medicali de care nu auzisem pana acum..capul meu de prostovan nu auzise de tt..3d..toxopl..si multe altele..m-am atasat mult de viata asta"virtuala"..avand in vedere ca in my real life..nu am cunostinte , prietene care sa fie gravide si cu care asa putea vb despre ce inseamna astea 9 luni!
ce caut aici diana?
cand am aflat ca sunt insarcinata..nu a fost un NU neaparat..a fost emotie..buna sau rea..am incercat sa ma documentez si asa am descoperit forumul..stateam ore intregi sa vad ce se intampla..eram curioasa..cum arata..cat e de mic?ce analize tre sa fac?da de ce doctorul nu vb mai mult cu mine?si am inceput sa imi fac probleme referitor la sanatatea lu bebic..pt ca stiam ca nu e voie aia..aialalta..si luasem cateva antibiotice nestiind ca sunt gravi..aveam gripa..imi scosesem o masea..etc..in joaca mea iresponsabila de-a mamica..nu era nonsalanta..imi faceam si fac griji ..fumez destul de mult si acum..nu e bataie de joc faptul ca dupa o luna de mancat doar cartofi fierti mi-am luat o pizza si o bere..nu imi luasem un litru de votca!!!...e foarte diferit..dar ca si legea..vorbele unu om sunt foarte interpretabile si fiecare le citeste cum vrea..iar judecatorii iau notite si pronunta hotarari...eu am avut niste premise iar tu ai rezolvat silogismul...
ai dreptate sa te superi pe mine ,sunt prima care spune ca sunt insensibila si rece..iresponsabila si nu merit sa fiu pe lista voastra...cand stiu ca sunt sute de femei care ar vrea sa aiba ce am eu in burtica dar nu se poate..anyway..mi-am mai revenit ..si sper ca pe viitor sa incep sa ma simt ok si sa ma plimb razand pe strada si mandra de burtoiul care se vede deja foarte tare..
da..si eu zic sorry again si pun punct la discutiilea astea nefericte si triste ..dar sa stii ca
"si in lacuri cu noroi pe fund ,cresc nuferi"..
Cherie
12+
ginger(ve)
Otiliav spune:
Eu trebuie sa gatesc ceva cu carne, pentru Ana macar. Asa ca voi face o cioba de perisoare cu bors si probabil o crema de zahar ars, ca este usor de facut si a trecut multa vreme de cand nu am mai mancat.
Inca nu am plecat, am stat in pat, am atipit de cateva ori dar m-a trezit Ana, oricum mi-a mai trecut capul. Ma misc din loc ca nu mai tine, s-a facut ora 12 la noi.
Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana nazdravana
12+ BB2
cherieactiv spune:
oare cate persoane pe lumea astea isi acund problemele , se inchid si se rusineaza sa se expuna?si iau hotarari ..inainte de a fi analizate bine si rasturanate de pe o parte pe alta de mii de ori?minciuna sau ascunderea dupa deget..nu rezolva probleme..insa discutarea lor pe fata ofera multe posibilitati de raspunsuri..iar apoi..decizia fiecaruia de a lua lua decizii pe creierul propriu..eu una..merci fetele!
ginger(ve)
mamiseli_11 spune:
Salutare burticute!
Am citit postarea Codrutei si raspunsurile voastre si sincera sa fiu sunt de acord cu toate. Imi vine sa o judec si sa o apar in acelasi timp dar pana la ura e horararea ei.
Codruta sper ca totul sa se termine cu bine pt tine si bebele tau. Daca sfaturile de aici nu sunt suficiente sa te indrume, mergi la o biserica, vorbeste cu un preot care desi nu te va sfatui cu avortul, macar te va asculta. E mai usor cand spui cu voce tare ce te doare, e primul pas in recunoasterea unei probleme.
Daca vei avea rabdare si vei avea copilul asta, sunt convinsa ca in nov-dec vei fi cea mai fericita mamica si nici nu-ti vei mai aduce aminte de framatarile pe care le ai acum. Te pup dulce si iti urez multa bafta.
Mihaela
14+
Gargarita lui mami
Pozele mele
cherieactiv spune:
mamiseli...pusi..o rabufnire am avut..si o data viitoare nu va mai fi ca doar nu am trait 28 ani fara sa ma cunosc..
ginger(ve)
catalina2307 spune:
Otiliav am si eu o curiozitate de ceva vreme. De unde tot gasesti tu bors acolo???
Cherie nu uita ca sarcina nu este o pedeapsa, este o bucurie o binecuvantare. Lasa tigarile (Doamne cat mai fumam si eu ),lasa depresiile si bucura-te de momentele astea care sunt unice. Nu lasa altceva sau pe altcineva sa umbreasca si sa fure magia acestei perioade.
11+ cu 2 louloudakia

Va iubeste mama
cherieactiv spune:
da catalina...le-am redus enorm..inainte fumam un pachet..acum am reusit sa le reduc la jumatate ..macat atat!..imi e tare ciuda..dar pana acum atat am putut sa fac..stau toata ziua injchisa in casa din cauza tensiunii foarte mici..mai mult in pat..noroc ca la munca nu am sef si am ajutoare super ok..ca chiar nu stiu ce ma faceam..dar abia astept sa treaca si greata si tot si sa vina zilele alea faine cu energie multa!
ginger(ve)
oceanborn spune:
am revenit si eu...dupa o masa copioasa...ma mir ca nu mi-e somn...inca...eu am mai avut supa cu taietei de ieri si felul 2 am facut repede un piure cu pui...inca nu reusesc sa mananc alt fel de carne...e bine si asa...
crema de zahar ars, hmmm, suna bine , eu am mai cumparat din comert mai demult dar nu se compara cu cea facuta acasa, si acasa am o singura experienta nereusita cu crema asta...mie mi-e cam pofta de gogosi...donats...poate fac azi...mi-a tot stat gandul la ei si parca le simt si mirosul....cu toate ca e cam mult de lucru ....ma mai gandesc..
cheriebine ti-ai revenit !!!
12+