Mamici de Noiembrie-Decembrie 2008 (33)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Olivia26 spune:

Codruta, ma bucur din suflet ca ti-ai mai revenit. O sa vezi ca o sa fie bine si o sa fii fericita alaturi de bebelusul tau. Probabil s-au adunat prea multe si ai rabufnit dar ma bucur ca acum vezi totul mai limpede. Incearca sa te linistesti si sa te odihnesti. Te imbratisez.

Olivia 15+
www.flickr.com/photos/24386067@N08/" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cherieactiv spune:

sorry ca am adus vorba cu starea mea de lucrurilea alea urate si pacatoase ...mai bine nu mai ziceam nimic ..si trecea si asta..sorry na..ce sa ma zic..sorry..

ginger(ve)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana21 spune:

Cherieactiv, io am ramas muta! Nu pot sa te mangai pe crestet ca celelalte fete, nu am nici maturitatea Catalinei sa incerc sa te conving sa nu faci avort...sunt pur si simplu dezamagita cand vad gravidute ca tine! Daca nu l-ai vrut, de ce ai asteptat trei luni, frate??? Si acum...ne spui cu atata nonsalanta ca nu-l mai iubesti pe tatal copilului, ca vrei sa pleci la altul...Imi pare rau pentru sufletelul din pantecele tale...si daca se va naste, sper doar sa fii capabila sa ii oferi afectiune, atentie si timp!
Imi vine sa-ti zic mai multe, dar ma abtin! Mai, esti sigura ca nu esti un troll? Mie mi-e greu sa cred ca existi! Si...poti sa te superi pe mine pt. ca si eu m-am suparat rau de tot pe tine ! Atat!

_

Diana, mamica Domnisoarei Nasturel si cu Bebedoi 14+
Dialoguri strumfesti

Mergi la inceput

Pt. fetele cu dureri de burtica, am gasit un articol interesant.

http://www.babycenter.com/0_abdominal-pain-during-pregnancy_204.bc

_

Dialoguri strumfesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmendu spune:

diana - nu trebuie sa iei o asemenea pozitie.
fiecare femeie isi are valorile ei, cu care noi putem sau nu sa fim de acord. dar trebuie sa le respectam.
sigur, povestea codrutei e trista, mai ales pentru niste persoane ca noi care si-au dorit copiii mai mult ca orice pe lume, dar ea are motivele ei sa pastreze sau sa renunte la copil, lucru care pentru noi e de neinteles.
dar nu e prima si nici singura femeie care ar decurge la asa ceva. doar ca noi nu le cunoastem pe acele femei sau traim intr-un univers in care negam existenta lor.
ea cel putin a avut curajul sa spuna cu voce tare acest lucru, rar pentru un forum in care se vorbeste despre copii.

si mai cred ca, faptul ca a spus cu voce tare ce a gandit, o va ajuta sa ia o decizie corecta atat pentru ea cat si pentru bebe.

am urmarit reactiile ei si ale fetelor de la prima postare a ei de astazi, si am vazut ca la sfarsit, deja starea ei de spirit se schimbase.

sa nu ma intelegi gresit, nu sunt pro avort. am suferit pentru copilul meu poate mai mult decat multe fete dupa forum, dar trebuie sa ne pastram capul pe umeri sa nu ne ghidam dupa hormoni sa aruncam cu vorbe.
catalina - avea dreptate. du-te la gavide prin fiv si poti citi acolo povesti despre fete care au facut sacrificii enorme pentru un bebe.

codruta - iti doresc sa te linistesti.

carmen 13+

Mergi la inceput

Carmen, nu ma las ghidata de hormoni si nici nu arunc cu vorbe, i-am spus doar parerea mea! Eu nu pot sa tolerez nonsalanta cu care cineva vine la o odisee ca asta si spune ca fumeaza doua pachete pe zi, apoi spune ca si-a comandat pizza cu bere (asta exact dupa o discutie pe tema asta, ca o sfidare) si se joaca de-a mamica. Azi il vreau, maine nu-l mai vreau, de fapt, nu-l mai vreau nici pe taica-sau, chiar daca el ma iubeste, si m-am gandit sa plec cu altul. Nu te supara pe mine, dar eu am reactionat asa pt. imi miroase a bataie de joc! Una e sa deschizi un subiect separat, sa cauti sprijin si sfaturi, si alta e sa intri la o odisee si sa spui sec "eu renunt, nu-l mai vreau". Poti sa ma condamni ca mi se face greata de o asemenea atitudine?

Eu sunt de felul meu o persoana toleranta, am prietene si chiar rude care au facut avorturi si nu le judec...Pot sa inteleg mii de situatii care te pot determina sa faci asta, insa la Codruta, sau cum o cheama, judec doar imaturitatea si usurinta cu care spune anumite lucruri. Nu-l mai vrea...si, totusi, ce vrea de la noi? De ce intra aici?

Ca o concluzie, ca nu mai am chef de discutia asta, nu judec neaparat un avort aici, ci o atitudine! Si, la urma urmei, am facut si eu ce au facut si celelate fete, mi-am spus parerea. Daca Cherie nu ar fi vrut-o, nu ar fi intrat aici!

_

Dialoguri strumfesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oceanborn spune:

Buna dimineata!!
Un weekend insorit va doresc tuturor!
Ma bucur f mult cand vad ca unele dintre noi deja traiesc momente minunate cu bocanituri. Trebuie sa fie ceva senzational, abia astept si eu ...
NETTY, Relush bine ati venit si sarcia usoara va doresc
Cherie, iti doresc din suflet sa te linistesti, nu te judec, admir faptul ca ai avut curajul sa scrii despre ceea ce simti, poate asa descarcandu-te vei constientiza anumite lucruri. iti doresc sa iesi din starea urata in care esti sa vezi lucrurile cu mai mult optimism,sa -ti dai seama ca ti se intampla o minune de care multe femei nu se pot bucura, din pacate.
Depresia e urata fetelor, am tecut prin asa ceva in urma cu multi ani, a fost perioada cea mai neagra din viata mea,nu vedeam nimic bun in preajma ... nu se compara cu problema aceasta,, nu era vb de bebe , pur si simplu o pb de alta natura...cu ajutorul celor din jur si cu vointa am reusit sa trec peste... fiind departe de familie si de prietenii de acasa, poate suntem cele care o putem sustine , ajuta , iar daca nu putem atunci mai bine sa n-o judecam, nu cred ca avem dreptul asta . Asta e parerea mea , sper ca nu am suparat pe nimeni .
Cherie, aduna-te, ,dute la eco cat mai repede sa vezi cu ochii tai ce lucru minunat ti se intampla.

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Cherie, Diana, ma bucur ca spuneti ce simtiti, ascunsul dupa deget este mult mai nasol. Noi aici trebuie sa ne toleram si la bine si la rau si fiecare are dreptul la o opinie. Pe mine ma doare ca tocmai mama care ar trebui sa-si apere puiul ii hotaraste moartea.
In ziua de paste am sunat socrii si soacra a deschis subiectul despre sarcina, mi-a urat sa fie intr-un ceas bun dupa care a inceput sa-mi spuna cate avorturi a facut ea si ce greu i-a fost, ca isi da seama ca-mi va fi foarte greu singura cu Ana si gravida pe aici, nu stiu ce-a avut clar in cap, dar mi-a stricat ziua de paste. Si stie ca nici nu-mi place sa aud despre pacatele ei de moarte. M-a durut rau ca a inceput sa deplanga situatia noastra familiala si ca nu era momentul sa vina bb2, mereu e Giga contra, la Ana ca suntem prea tineri, acum ca suntem departe. Mai avea putin si ma invata cum sa ma protejez .
Oricum nu-i doresc nimanui sa ajunga la avort, este o trauma care lasa urme adanci in timp si pe care nici o femeie nu o uita, ci doar invata sa traiasca cu alegerea facuta.

Oricum, sper sa avem cu toate un we frumos!

Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana nazdravana

11+ BB2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Pentru mine lucrurile sunt mult mai simple. Eu cred ca intr-o casnicie (relatie) important este respectul, daruirea, prietenia,intelegerea. Pe masura ce trece timpul suntem mai putin indragostiti dar iubim mai mult.Si cand spun ca iubim mai mult nu spun ca dupa 10 ani mai simti fluturasi in stomac cand iti vezi sotul.Dar asta nu are nimic de a face cu o sarcina ,cu un copil.
Daca nu mai simt absolut nimic pentru partenerul meu ,pentru mine cel putin ar fi putin dificil sa petrec nopti fierbinti cu el.

Eu nu judec pe nimeni, este viata fiecareia, eu nu inteleg un singur lucru. De ce sunt femei care trec prin interventii chirurgicale,monitorizari saptamanale,tratamente nu tocmai placute ,injectii in abdomen, analize cu zecile, disperare, depresie, dezamagire, durere, renuntere si puterea de a o lua de la capat, speranta si din nou pe fundul prapastiei si femei care prefera sa arunce la gunoi sufletelul ala care de fapt are nevoie de protectie, iubire, are nevoie de o mama.Si de un tata, dar mai mult decat orice o MAMA.
Si poate Diana a fost putin mai dura, dar are dreptate...are nevoie de o mama responsabila.Si eu am o obsesie pt pantofi...si imi cumpar pantofi mai scumpi decat televizorul,ajung acasa si parca nu mai imi plac asa mult si nu sunt nici asa confortabili si ii dosesc in sifonier sa nu imi dea al meu sot cu ei in cap.. Dar copilul nu ar tb sa il aruncam nicaieri. Trebuie numai sa il iubim. Si sa ii multumim lui Dumnezeu ca ne-a binecuvantat.

Gata am incheiat subiectul ca m-am amarat foarte tare.
Bai frate folositi prezervativul daca nu vreti sa va inmultiti ca suntem in 2008.

11+ cu 2 louloudakia
Va iubeste mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Mi-am schimbat semnatura , mai am putin si ajung la o treime din sarcina, uraaa!

Nu mai iese nimeni din barlog? Eu trebuie sa plec la cumparaturi dar ma doare capul asa ca ma duc putin in patut sa stau intinsa.

Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana nazdravana

12+ BB2

Mergi la inceput