Mamici de Noiembrie-Decembrie 2008 (33)
Raspunsuri - Pagina 12
ginye55 spune:
Otiliav
![]()

Daca vrei iti dau mielu' de Pasti....la anu'![]()
![]()

ginye
15+ 
Bebitza
Asa a inceput totul
O minune
Bebe sapt5 Bebe sapt9 Bebe sapt12
Nepotelu'
cherieactiv spune:
nu ma mai pot opri din plans...curge peste tastatura..peste toooot..
daca m-as putea intoarce in urma cu 3 luni!in seara de 17 martie eu trebuia sa am curajul sa merg pana la capat si sa-i spun ca..nu il mai iubesc oricum si vreau sa raman singura cu altcineva...dar totul a luat o alta intorsatura si..deagaba am crezut ca oricum..ar fi imposibil din prima..s-a intamplat si s-a lipit bebeu asta de mine uhhhhhhhh...ce haos!cand am vazut liniile rosii si groase prima data..am plaans mult si am ras ..plans si ras..
ma simteam unica..nu mai eram aceeasi ...de data asta oricum era diferit pt ca si acum 8 ani cand eram ff tanara..mai trecusesm prin moment. de genul..dar era altceva..nu simteam nimic..stiam ce am de facut punct..si am venit acasa zambind ca scapasem de problema ..tot asa la 3 luni..pacatul meu cel mai groaznic!
nu!de data asta e altfel!cat sunt eu de rece si ..de neclintit..de data asta e altfel..este cel mai prost moment din viata mea..dar mi se rupe inima ...nu as fi crezut vreodata ca pot simti fizic durerea sufletului!pana la urma problemele legate de sanatate pe care le am ..tind sa cred ca mi se trag de la faptul ca eu nu am mai zambit in astea 12 saptamani..traiesc intre cele doua limite..marti..imi fac griji pt bebelus ca oare cum o fi el saracul acolo in burta..avand in vedere ca mama lui palnge si se necajeste zilnic..miercuri..mama lui nu mai zice nimic..injura singura prin casa ca nu mai poate suporta atata chin..si ar fi fost mai bine sa fie cu viata ei uzuala normala ca pana dinainte!
eu nu vorbesc cu el niciodata..nu ma bucur foarte tare ca sangele a iesit ok..rh ok..etc..simt doar frica..si rusine ..si vinovatie..pt cata osanda am mai cerut lu dumnezeu..pt ca am injurat atata din cauza unor amarate de perfuzii ca mai picam si io pe jos gramada..deh..
imi plesneste capul ...voi sunteti niste femei cu F!si niste viitoare mamici cu capul pe umeri si picioarele adanc infipte in pamant!si in viata..din cat v-am citit..eu..imi este o cumplita rusine sa scriu ce am scris mai sus..dar ..e ok..il postez..
codruta..
ginger(ve)
Otiliav spune:
Cherie, ce trista esti acum si cand ma gandesc ce bine dispusa ai intrat de dimineata, tocmai ce tot intrebam de tine pe unde esti. Nu inteleg ce s-a intamplat cu tine intre aceste ore. Tatal lui bb ce spune? Nici eu nu vorbesc cu bebe, pentru ce te simti tu vinovata de asta? Si tu esti o femeie cu F, esti in floarea varstei la 28 de ani, ai afacerea ta, care-i problema ta de fapt?
Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana nazdravana
11+ BB2
catalina2307 spune:
Copilul il faci pentru tine si atat. Eu nu stiu ce varsta ai, daca ai mai ramas insarcinata, stiu numai ca bebeul trebuie facut cand ti-l da Dumnezeu. Mai tarziu s-ar putea sa fie prea tarziu.Orice femeie are dreptul de a decide. Parerea mea? Aai asteptat prea mult.Nici macar nu mai este embrion. ESTE UN SUFLETEL CU MANUTE, PICIORUSE, CREIER, ORGANE,INIMIOARA. UN SUFLETEL CARE DEPINDE DE MAMICA LUI.Te-ai gandit la varianta adoptiei? Sunt atat de multe familii care au multa dragoste de oferit. Si cred ca este mai bine decat cealalta alternativa.
Indiferent de ceea ce decizi Dumnezeu sa-ti fie alaturi.
11+ cu 2 louloudakia

Va iubeste mama
catalina2307 spune:
Cherie hai sa-ti mai spun o poveste. Am avut o "colega" de Fiv care s-a chinuit ani de zile sa ramana insarcinata. A facut cred 2 Fiv-uri nereusite. Parca era al treilea FIV cand a ramas insarcinata.Iar cand a ramas, sotul a parasit-o pt o doamna mult mai in varsta dar bogata. Initial s-a gandit sa scape de bebe, sa-l dea spre adoptie, plangea si era daramata . Acum s-a linistit si a acceptat ce i s-a intamplat ,si-a simtit bebeul si nu l-ar mai da pt nimic in lume.
Orice sut in fund e un pas inainte.
11+ cu 2 louloudakia

Va iubeste mama
BraveGirl spune:
Cherie- imi pare rau ca treci prin asa stari. Dar bebe nu are nici o vina. El merita toata dragostea ta.
==========
Corina
12+
My baby
Albumul meu
Ank83 spune:
Cherie sincer iti spun ca te inteleg ....am patit acelasi lucru si eu acum 3 ani jumate... si am facut ceea ce regret si acum...Numai eu stiu ce mustrari de constiinta si ganduri negre am avut dupa... Visam noaptea o fetita blonda cu parul cret in bratele tatalui meu (care e decedat) si strigam la el sa imi dea fetita si el imi zicea ca nu poate ca eu am trimis-o la el... Poate nu e bine ca postez asta aici ...dar starile psihice de dupa au fost oribile si totul cam dintr-un motiv asemanator cu al tau... si acum sunt cu acelasi barbat de atunci si totul e minunat... dar acel avort nu imi da pace nici acum... puteam sa am un copil de aproape 3 ani acum care sa fuga prin casa si sa imi zica mama.
Eu zic sa te gandesti bine... ca e si cam mare puiutul ....
Ank
Raul
17.10.2007
si
10+ 
Poze Raulito
cherieactiv spune:
draga otilia..taticul am iubeste foarte tare si isi doreste copilu mai mult decat orice..si eu eram asa de indragostita acum cativa ani..renuntasem pt el la tot sa vin sa stau cu el aici..numai ce intrasem in barou ..am lasat casa masa..parinti ..dar gata..nu il mai iubesc..locuim impreuna..asta e..acum ...o sa am un copil si o sa fiu nefericita..asta e problema..ca nu o sa traiesc astea 9 luni senina..happy..sunt ca o leguma..trista si urata..
catalina..ank83...parca mi-am mai revenit..am vazut niste poze sinistre pe net..m-am uitat printre degete..si am izbucnit iar in plans..plus ca fusesem acasa in romania de curand si m-am povestit cu mama mea..si mi-a,m adus aminte cand imi zicea ca pana la mine a avut si ea niste "renuntari"...si ca dupa 30 ani de atunci..cand isi mai aminteste..de imaginile din fatza ei..doamnee..are cosmaruri si plange zile intregi ..acu la 55 ani!si eu m-am cutremurat !
oceanborn...nu te las singura in cizma..am lipsit 2 saptamani..incerc sa mai citesc din urma dar e chiar dificil..sa ma up date..ati avansat muult!am fost si prin spital..am avut ocazia sa vad si spital in romania..ca am dat la salvare de cateva ori..ce sa zic..am io o vorba..cica ..saracie lucie!..o saracie..usi incomplete..geamuri care se mai tin abia in tatani..na..asta la arad la maternitate..ajunsei sa cersesc o perfuzie...e bine de noi aici..oricum imi schimb medicul..sunt in 12 saptamani si cred ca nu imi mai pasa ce zice capra asta baltata de soacra ..ca e amica grande cu actualu medic..mie nu imi place de el..e tacut..leent..caalm..acu e in vacanta o lunaa..si io tre sa imi fac analize si ecografe ca ar fi cazul..
ginger(ve)
cherieactiv spune:
bravegirl, miky ,maryb ,olivia....hai ca mi-am mai revenit..acu mi-este rusine de voi..gandurile negre pe care le-am avut..am avut o perioada oribila..si azi a dat pe dinafara..
ginger(ve)
Ank83 spune:
quote:
Originally posted by cherieactiv
bravegirl, miky ,maryb ,olivia....hai ca mi-am mai revenit..acu mi-este rusine de voi..gandurile negre pe care le-am avut..am avut o perioada oribila..si azi a dat pe dinafara..
ginger(ve)
eu zic sa nu iti fie rusine.... ma bucur ca faci parte dintre persoanele sincere care nu se ascund dupa deget...
... si nu traiesc din prejudecati 
Ank
Raul
17.10.2007si
10+ 
Poze Raulito