Mamici de Noiembrie-Decembrie 2008 (33)
Raspunsuri - Pagina 11
cherieactiv spune:
:((((((((((((io nu sunt sigura ca il mai vreau pe bebelusu asta!!!!!!!!!!de la inceput nu eram sigura..apoi da..apoi nu..nu mai stiu nimic..nu sunt pregatita..a venit prea repede..si in cel mai prost moment!imi e frica de dumnezeu cand spun asta dar ..nu stiu..am fumat si fumez mult..am fost racita tot timpul..am luat tarziu folicul..scurgeri urate..imi e frica sa nasc un bebelus bolnav!sau cine stie cum..!
Cherie 12+...iarta-ma doamne..dar cred ca renunt..
ginger(ve)
Otiliav spune:
quote:
Originally posted by cherieactiv
:((((((((((((io nu sunt sigura ca il mai vreau pe bebelusu asta!!!!!!!!!!de la inceput nu eram sigura..apoi da..apoi nu..nu mai stiu nimic..nu sunt pregatita..a venit prea repede..si in cel mai prost moment!imi e frica de dumnezeu cand spun asta dar ..nu stiu..am fumat si fumez mult..am fost racita tot timpul..am luat tarziu folicul..scurgeri urate..imi e frica sa nasc un bebelus bolnav!sau cine stie cum..!
Cherie 12+...iarta-ma doamne..dar cred ca renunt..
ginger(ve)
What?
cherie, revino-ti, cum poti sa te razgandesti acum. Ai vazut filmuletul lui Bravegirl, este un mic omulet. Nu a spus nimeni ca daca ai fumat, ai racit, nu ai luat acid folic de la inceput, daca ai scurgeri este bb bolnav.
Te-ai chinuit pana acum si gata renunti asa usor, si pentru ce? pentru niste ganduri pesimiste de femeie gravida.
Eu ma
sa-ti revii repede si sa nu mai fii asa panicoasa.Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana nazdravana
11+ BB2
Miky-ea spune:
cherie, iti doresc sa te linistesti, sa nu te mai lasi dominata de ganduri negative,sper ca gasesti in sufletul tau puterea de a trece peste acesta incercare.Astept vesti bune!
Graviduta in 3 luni
http://bd.lilypie.com/6phTp3.png
maryb spune:
cherieactiv, eu zic sa-ti vii in fire si sa te mai gandesti..........te-ai gandit cate femei se chinuie sa ramana insarcinate si nu pot, iar tu care ai privilegiul asta te gandesti sa renunti....Doamne Fereste !!! Dumnezeu sa te lumineze !!!!!
maryb
16+ cu 
marea mea iubire
sa fii sanatos puiul meu
pozele mele
catalina2307 spune:
eu nu prea am intervenit azi...nu vrea sa devin rautacioasa...daca sunt imi cer scuze...spun un singur lucru
cherieactiv am o rugaminte...mergi te rog si citeste macar un capitol de la FIV si dupa mai vezi tu ce faci.
11+ cu 2 louloudakia

Va iubeste mama
catalina2307 spune:
cherieactiv
Dovezile despre faptul ca fatul simte durerea īn timpul avortului par sa fie destul de clare si convingatoare. Gānditi-va la aceasta declaratie facuta īn unul din jurnalele britanice de medicina: "Īncercati sa īmpungeti fatul cu un ac si veti vedea ce se īntāmpla. El va deschide gura īn semn de strigat si la fel va īncerca sa se ascunda de acest ac. Īncercati sa īmpungeti un fat de 8 saptamāni īn palma māinii.
El va deschide gura si īsi va retrage māna. La fel schimbarile īn bataile inimii si miscarea fatului sugereaza ca manipularile intrauterine sunt dureroase pentru fat."
Daca vrei sa citesti mai multe cauta pe internet. Au dovedit ca atunci cand se apropie instrumentul criminal, copilul tipa. Se numeste "strigat mut".
http://www.avort.ro/strigatul-mut.php
Dar este decizia ta.
11+ cu 2 louloudakia

Va iubeste mama
Olivia26 spune:
Buna fetelor. Imi cer scuze ca n-am mai intrat de mult timp dar va citesc mereu si sunt alaturi de voi. Citind mesajul lui Cherie mi-au dat lacrimile si nu am putut sa nu intru, parca m-as simti complice sa nu spun nimic.
Cherie, tu hotarasti dar te rog sa te gandesti de o mie de ori. Este copilul tau, sange din sangele tau, carnita din carnea ta. Are o inimioara care bate cu putere si ar continua sa bata multi ani de acum incolo, trebuie doar sa nu faci nimic si sa-l lasi pe D-zeu sa hotarasca, El stie mai bine. Eu zic sa nu te joci de-a D-zeu. E o viata pe care o vei curma si mai mult decat atat este COPILUL TAU, fie ca are 12 saptamani, fie ca are cativa anisori e tot om, trebuie doar sa ii ingadui sa existe! Insusi faptul ca a rezistat in ciuda fumatului si a racelilor denota ca e un bebe puternic, dornic sa traiasca. Te rog sa te gandesti mult la urmari si daca vei mai putea vreodata trai impacata cu tine insati, inainte de a lua aceasta decizie. Ai de ales intre a-i lua viata si a-ti ingadui fericirea de a avea un bebelus care sa iti faca viata frumoasa, sa te iubeasca si sa-ti spuna: "mama"...ce poate fi mai frumos... Dumnezeu sa-ti lumineze mintea si sufletul.
Va urez un weekend placut!
Olivia
15+
www.flickr.com/photos/24386067@N08/" target="_blank">

BraveGirl spune:
Cherie- eu cred ca ar trebui sa te mai gandesti. Du-te la un eco sa-l vezi. Atunci il vei percepe ca pe puiul tau si nu vei mai putea sa renunti la el. Uita-te aici la puiul meu: http://www.youtube.com/watch?v=EeFSrju4jyw
==========
Corina
12+
My baby
Albumul meu
Otiliav spune:
Sadicuta, uraa, veti avea baietelul dorit, bravo pentru perseverenta!
Marush, bine ai venit, spuneam eu ca sper ca mai vin din fetele de la Fiv. Sarcina si nastere usoare, bebeluni sanatosi si cuminti!
VonHelen, eu am prima eco la 13 saptamani, iar pliul se poate masura pana la 13s+6z. Eu am o masuratoare la 13s si una la 13s+4z.
Toriceli, eu iau din Norvegia acid folic cu Omega 3, din pacate nu te pot ajuta. Uite in Norvegia pliul nucal nu se coreleaza cu analize de sange, nu pentru pustime ca mine sub 38 de ani. Se considera de sine statator cu o probabilitate de 60%.
Iar la consultatie in privat se pare ca nu pot merge inca. Am gasit pe net o lista cu 7 ginecologi in toata zona, aproximativ 200 000 de locuitori
, iti dai seama cat sunt de solicitati de cazurile mai grele. Unul din cei 7 ma va primi vineri. Iar daca nu aveam problema cu Rh- nu aveam dreptul la ginecolog ci doar consultatii la moasa. Asa si azi am intrat pe un forum din Norvegia, am discutat si cu seful meu dupa aceea (ca tot are 4 copii mici si stie) si am inteles ca numai dupa ce merg prima data la acel doctor care mi s-a repartizat pot merge in privat la unul din cei 7. Cu alte cuvinte cei 7 in privat nu primesc decat cazuri putin mai deosebite deja inregistrate de unul din bransa lor. Daca as avea o sangerare as putea merge la urgente dar asa cu putina gelatina maro pe care oricum nu o mai am ca dovada nu ma baga nimeni in seama.
Ginye, m-ai botezat, hi hi. Eu voi incerca sa fac TT la 19 saptamani in Ro.
Relush, bine ne-ai gasit, sarcina si nastere usoara, bebelus sanatos si cuminte. Scrie repede 12 mesaje sa te vedem in timp real.
Maryb, evita-le ca sa nu-ti mai faci nervi. Sa nu te mai superi ca-ti zice cineva ca e burta mare, sau cum vor incepe mai incolo ba ca-i burta de fata sau baiat, astea-s nimicuri de care sa te amuzi acasa cu sotul. Pai daca spunea ca ai burtica mica tot te suparai? A vrut si ea sa spuna ceva dar se pare ca nu stie sa deschida o discutie cu o viitoare mamica.
Anca, cine mai le da spaga daca si asa platesti cu acest card european de sanatate. Zau daca mai este normala lumea. Nu este prea legal sa nasti in alta tara programat si sa folosesti acest card, poate de acea se dau spagi sa scrie doctorul cat de urgenta a fost nasterea. Aici tocmai este un astfel de scandal ca s-au dus multe femei sa nasca in Danemarca, s-a platit cu acest card, deci statul norvegian a platit, iar ele s-au dus acolo pentru ca se poate face cezariana la cerere, iar aici nici vorba. Cardul este pentru situatii de urgenta si acute (de exemplu o dializa), se include si urmarirea in sarcina sau nasterea daca te apuca neprogramat in timpul unei calatorii dar cu cat sunt mai multe cazuri cu atat se prind si ei ca este ceva putred.
Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana nazdravana
11+ BB2
NETTY75 spune:
Salut fetelor!Sunt noua pe aici si un pic in deriva!Sunt insarcinata in 14sapt si ar trebui sa nasc in jur de 14 noi....As vrea sa stiu daca este cineva din Iasi care naste anul asta...cum eu lipsesc de 6 ani din tara as vrea totusi sa nasc acasa(aici nu am pe nimeni si ma simt tare singura!)..dar din cate citesc aici...iti cam trece pofta!In Iasi exista vreo clinica particulara?In sfarsit,poate aflu si eu cate ceva de la voi!Va multumesc f.mult si multa sanatate!