MAMICI si GRAVIDUTE de ITALIA (29)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonicutza spune:

quote:
Originally posted by slimatei

ieri a observat tati primul dintz..asa il cheama el..si e tot fericit ca l-a vazut el primul...

Felicitri ptr. primul dintz si noi asteptam cu nerabdare primul dintisor avand in vedere ca gingia de jos e umflata si Tobia incepe safie din cein ce mai marait, iar detot ce prinde in mana.....nici nu mai vb., incearca sa s-i le vare parca pe gat toate obiectele care le prinde ....... .....

imi vine sa-mi dau cu ca nu am tot timpul viteza in a-i lua obiectele din mana la timp..... e mai rapid decat mine, sunt

"Dragostea e ca un zambet, niciodata nu are valoare, daca nu o daruiesti !"

Simo fericita de Tobia birthday
www.flickr.com/photos/12428784@N05/sets/" target="_blank">Album & www.onetruemedia.com/shared?p=5cd748d10922250f16a83d&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Video
Votati-ma va rog:www.primii3ani.ro/index.php?option=com_hotornot2&task=display&idx=4016&Itemid=51" target="_blank"> aici ,www.primii3ani.ro/index.php?option=com_hotornot2&task=display&idx=4234&Itemid=51" target="_blank"> aici , www.primii3ani.ro/index.php?option=com_hotornot2&task=display&idx=4015&Itemid=51" target="_blank"> aici ,www.primii3ani.ro/index.php?option=com_hotornot2&task=display&idx=4019&Itemid=51" target="_blank"> aici si www.primii3ani.ro/index.php?option=com_hotornot2&task=display&idx=4018&Itemid=51" target="_blank"> aici Multumesc !!!

Mergi la inceput

La vita è come un libro, ogni giorno una nuova pagina e ogni anno un nuovo capitolo nel quale immergersi per vivere a fondo ogni nuova emozione, lasciando i momenti brutti nelle pagine precedenti e portare nel proprio cuore solo i momenti più belli ed accattivanti! Tantissimi auguri daraban !!!

www.flickr.com/photos/12428784@N05/sets/" target="_blank">Album & www.onetruemedia.com/shared?p=5cd748d10922250f16a83d&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Video
Votati-ma va rog:www.primii3ani.ro/index.php?option=com_hotornot2&task=display&idx=4016&Itemid=51" target="_blank"> aici ,www.primii3ani.ro/index.php?option=com_hotornot2&task=display&idx=4234&Itemid=51" target="_blank"> aici , www.primii3ani.ro/index.php?option=com_hotornot2&task=display&idx=4015&Itemid=51" target="_blank"> aici ,www.primii3ani.ro/index.php?option=com_hotornot2&task=display&idx=4019&Itemid=51" target="_blank"> aici si www.primii3ani.ro/index.php?option=com_hotornot2&task=display&idx=4018&Itemid=51" target="_blank"> aici Multumesc !!!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by danangie

Buna ziua,

.........
gel de dus.....chiar sunt indecisa....nu stiu ce gen sa cumpar.....Nivea....Chico.....voi ce folositi? Bagajul inca nu mi l-am facut.....am sa pun toate necesare intr-un sertar. Cu valiza langa.....cand va veni momentul numai le arunc acolo. Cam atat.
O saptamana placuta tuturor si sanatate bebicilor!

mult asteptat

eu am luat Johnson's Baby Bagno Dolci Notti cand avea 3 sapt. de viatzasi din aceea noapte mi-a dormit toata noapte, cand l-am schimbat cu www.farmasanitarialanzi.it/PUBLIC/Admin/ImagesProd/bagnoschiuma%20chicco%20.jpg" target="_blank"> Chicco a inceput sa se trezeasca in toiul noptii, iar cand am revenit la Johnson's s-a reluat si somnul dulce pana dimineata....

Mergi la inceput

NETTY75 uite aici o www.strainatate.org/news-w-Primul spital privat din Timisoara .html" target="_blank"> clinica privata din Romania dar e departe de Iasi, deci tot singura vei fi, asa ca mai bine ramai in It., eu am locuit in Torino si am o prietena acolo care in 2003 nascuse tripleti (1 fata si 2 baieti) si era tare incantata de dr., asistente, conditii, etc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana7mi spune:

Buna dimineata!

Am trecut sa va salut. Eu am dormit cam rau ... poate din cauza cafelei (ii pierd numarul pe zi ), sau poate ca am stat cam mult in internet (caut scheme punct cruce pt. perdele la bucatarie cu ploarea soarelui) si astazi se intoare si sefu' din vacanta . Macar se anunta o zi frumoasa, aici este soare si frumos ... desi un pic frigut.

Sa aveti o zi buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katiapam spune:

ciao fetele
azi ma simt rupta fata mea s-a trezit plingind de citva ori apoi i-am datlapt si a dormit iar dar si dupa lapte plins asa din senin apoi a a dormit si inca doarme
cred ca din cauza ca a schimbat iar totul
abia a inceput ziua si deja sint obo fara safac nimic vad ca a avut efect si la mine schimbarea
deja e ffff cald de acum figurati mai incolo
in rest toate bune,cind am timp pun ceva pozici sa o vedeti pe Giulia cu cercelusii

ticker
deGiulia (20/06/07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katiapam spune:

cind am putin timp vreau sa vad si eu pozicile ca nu am avut cind
sa-mi spuneti care ati pus pozici noi?

ticker
deGiulia (20/06/07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIKUTA4 spune:

Ptr toate voi.

DARABAN,multa sanatate,fericire si tot binele din lume si te rog scuza-ma ca am zis cu intirziere.

Ioana bine ati venit,si debia astept sa o vad pe Giulia cu cercelusi cred ca ii sta un amore .

Stefania sa ii fie de bine lui Stefi ptr primul dintisor si sa dea dumnezeu ca la urmatori sa nu mai sufere asa mult la fata si la mamica .

Noi sintem bine daca intereseaza pe cineva,numai ca si Sara mea care nu se trezea deloc noaptea,acum a inceput sa se trezeasca si sa plinga iar ziua este miriita tare rau de nu ii intra nimeni in voie cu nimic cred ca si ei sta sa ii iasa vreun dintisor,si nici de mincat nu mai maninca asa cum trebuie eu sper sa fie dintii si nu altceva.Eu sint terminata ca daca eram obisnuita sa dorm toata noaptea acum ma trezesc mai ceva de cind era sugar ca sa vad daca are febra sau atunci cind plinge,dar trecem noi si peste asta.

la toate fetele fara exeptie.

MIRELA CEA MAI FERICITA DE SARA-MARIA
DOAMNE ITI MULTUMESC DIN SUFLET PTR MINUNEA NOASTRA .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamii spune:

buna ziua feteleee

Aici soare cald prea cald..

Netty bine ai venit! Sarcina usoara incontinuare si fara probleme.
danangiear fii bine totusi sa iti faci bagaju nu prea iti arde atunci de facut bagaje..ca o sa fii putin speriata na ca noi toate..si poate uiti ceva.eu in bagajul de spital pentru bebe am avut doar hainute si pampershi.Cel mai bun ulei este cel extravirgin de masline.Se fierbe intr-o sticla in apa.Eu nu am facut asa am cumparat ulei johnsons baby dolci notte imi place cel mai mult si il folosesc si eu dar adevaru e ca e cam plin de chimicale..

slimatei felicitari pentru dintisorrrrrrrrrr

mikuta cam nasol cand nu ii intrii in voie.Lasa ca trece...

si noua sta sa ne iasa o maselutza si simt ca ........ca ...nu mai iese odata!

Nu mai shtiu ce nick avea dar sper sa ne mai citeasca fata care vroia carut sportAm vazut la io bimbo carut sport 39 de euro io bimbo e destul de scumpicel cu siguranta vei gasi ceva mai ieftiior la alte magazine!Cand mai ma duc pe undeva am sa ma uit

mami de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank"> Alex

www.flickr.com/photos/25237392@N04/" target="_blank"> Alex 8-9 luni

povestea nasterii lui bebitz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bidonsky spune:

Buna ziua fetelor.
Vad ca au mai venit doua gravidute pe acest forum si asta ma bucura.Asa nu mai sunt singura.
iN CE SAPTAMANI SUNTETI SI IN CE PARTI ALE ITALIEI LOCUITI?
Si eu sunt de acord cu Simonicuta in privinta nasterii in Italia.Aici sunt disponibili sa te ajute in orice moment si indiferent de nationalitatea ta,pe cand in Rom. nu prea e asa.
BINE ATI VENIT GRAVIDUTELOR.

VA doresc o zi spendita.

CORINA IN 35 SAPTAMANI CU ANDREI

Mergi la inceput