MAMICI si GRAVIDUTE de ITALIA (29)
Raspunsuri - Pagina 11
Ginger00 spune:
quote:
Originally posted by Raluk31
Ginger,cu Sedastip,noua mea obsesieTe-am mai intrebat cate ceva despre el si mai inainte.
Raluca
de Anais Iasmina
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51e87b128f6d33e1755853&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">povestea noastra
Aaaaaaaaaaaaaaaaaa....scuza-ma.Pai eu i-am dat vreo 1 saptamana in fiecare zi iar dupa aia ,asa,cam la 2 zile cate 1 bustina daca nu-mi facea kk singur ,asta a durat cam 2 luni.De cand am inceput sa ii pun crema de mais si tapioca imi face singur kk odata pe zi.
Pupici
bidonsky spune:
Netty ,dana am vazut acum in ce sapt sunteti.scuze ca nu am citit innainte.
Dana eu mai am 30 zile pana la termen si si impartasesc aceleasi sentimente ca si tine,doar ca eu am scapat de insomniile alea si sper sa raman asa pana nasc.Cat despre nastere nu imi e asa frica.Si stii ce ma incurajeaza cel mai mult? faptul ca sunt atatea femei in jurul nostru care au copii si nu au murit.Gandestete ca pe vremuri se nasteau mult mai multi copii si in conditii mult mai drastice.Apoi stii ca stresul si frica ingreuneaza si mai mult travaliul.Cel putin asa am citit eu.Hai fii curajoasa si ai sa vezi ca va fi totul bine.Parerea mea e sa-ti faci bagajul de pe acum mie asa mi-a zis dr.meu.Atunci o sa fii prea emotionata si daca uiti ceva.
ma bucur ca am gasit alta graviduta ca mine .Asa mai am cu cine sa conversez despre sarcina.
CORINA IN 35 SAPT CU ANDREI
danangie spune:
Salve,
DANA7 nu esti din Milano? Unde este Buzzi? Ca nu am mai auzit.....
GINGER mersi ptr link, eu fasciatoi, carut, patut mi le-am luat deja. Cum ziceam, imi mai trebuie cadita. Azi am cumparat bagnoschiuma si sampon de la chico. Si mai trebuie se iau ulei de corp. Am mai vazut produse de la Mustela . Foarte fain miroase si foarte bune. Zic foarte bune ca am inteles ca a mea cumnata le foloseste. Si e foarte multumita de ele. Cam scump de altfel.....dar na.....
RALUK tu unde ai nascut? La policlinico di Modena? Stii ca eu am stat 6 ani in Modena? Dar parca tin minte ca tu nu stai chiar in Modena,nu?
STEFANIA stiu ca va fi bine.....dar uneori hormonii mei o iau razna.Felicitari pentru primul dinte!
BB_YASMI multumesc mult de urari! Ce mult ma bucur cand va mai intalnesc pe ici pe colo. Cateodata mai "vorbesc" si cu ANCADRAGOMAN. Sunteto toate niste dragute. Ai vazut? Mai am putin. D-zeu a avut grija de mine. Cateodata mai intru pe la voi si tare ma mai ia cu fiori. Sunteti inainte tare. Am sa intru sa va cer cate un sfat!
BERARPIRI stiu ca trebuie sa ma relaxez. De fapt, asa si vreau sa intampin nasterea. De obicei, sunt destul de curajoasa si suport durerea. Am suportat sa-mi puna cateva copci pe viu fara anestezie, zic eu ca-s destul de rezistenta. Stiu ca daca intampini sarcina relaxata va fi bine atat pentru tine cat si pentru bb.......dar din pacate, am asa un moment mai naspa. Dar incetul cu incetul voi invinge frica asta. E si ca citesc tot felul de prostii pe net si ma ingrozesc mai tare. Stiu ca nu ar trebui sa le citesc.....dar ....
SIMO voi testa Chico...de-acum l-am cumparat...pe urma vom vedea.
MAMII cred ca am sa-mi fac bagajul si am sa-l las deschis ca sa fie aerisit tot timpul. Si cand mi-a veni timpul....numai il inchid.....
BIDONSKY si tu cu taiatul zilelor ca in armata? Si eu si eu! Mai am 24 zile. Mama ce putin. Gata m-ati convins! Azi, maine imi fac bagajul. Probabil tot lungesc de frica....... Asa stiu si eu ca daca ti-e frica va fi mai naspa travaliu. Azi m-am dus pentru tamponul vaginal si eram la 2 pasi de salile de nastere...tot auzeam gemete pe-acolo, un via-vai de gente....mama ce emotii ma luasera......va fi bine stiu! Si tie iti doresc sa fie bine!
mult asteptat
Raluk31 spune:
Ginger,multumesc
Danangie,da,la policlinica am nascut,conditii bune..si ti-a placut la Modena?
Apropo de frica de nastere,pana la urma n-o poti controla,sa incerci sa te relaxezi pe cat poti si sa-ti lasi mintea sa se odihneasca..mie a inceput sa-mi avanseze dilatatia numai dupa ce a venit noaptea si,de obosita ce eram,incepusem sa motai intr-un fotoliu intre contractii.Ce sa zic,nu mi-a fost deloc usor,dar uite asa te transformi in mamica,incetul cu incetulIar la sfarsit nu-ti vine sa crezi ce usurare si ce liniste..Si copilasul te face in scurt timp sa uiti toata durerea.Nu te mai gandesti decat ca in ziua aceea l-ai intalnit pt prima oara..devii nostalgica!Sa incerci sa fii "acolo",sa traiesti din plin primele clipe impreuna cu el.Se schimba asa de repede..si sunt zile care nu se vor mai intoarce.
Raluca
de Anais Iasmina
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51e87b128f6d33e1755853&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">povestea noastra
katiapam spune:
Ciao
Danagie/Bidonsky/ce putin mai aveti
curaj ca va fi bine
emotii mute stim si noi cum e dar merita toata suferinta si ce mai trec repde si alea
cum nasteti cu epidurala?
asteptam momentul alaturi de voi
Danagie-eu am luat sampon si gel de dus chicco imi plac f mult samponul miroase super si tine f mult mirosul si dupa ce-i usuc parutul
acum i se increteste cu cit creste mai mult am o cretomana
azi cu toata oboseala m-am mai muncit pe acasa ma dor bratele de ieri de la bagaje copil etc....
am febra musculara
ticker
deGiulia (20/06/07)
bb_yasmi spune:
quote:
Originally posted by danangie
Salve,
BB_YASMI multumesc mult de urari! Ce mult ma bucur cand va mai intalnesc pe ici pe colo. Cateodata mai "vorbesc" si cu ANCADRAGOMAN. Sunteto toate niste dragute. Ai vazut? Mai am putin. D-zeu a avut grija de mine. Cateodata mai intru pe la voi si tare ma mai ia cu fiori. Sunteti inainte tare. Am sa intru sa va cer cate un sfat!
[b]mult asteptat
dana, draguta iti voi raspunde cu cea mai mare placere!!!
pupici!!
astept VESTEA CEA MARE!!!!!
.................................................................
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!
.................................................................
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
..................................................................
mami si bubulina IASMINA ALISSA 31.10.2007
Berarpiri spune:
Gravidutelor ce ma emotionez cand citesc ceea ce scrieti voi!Parca retraiesc momentele din timpul sarcinii.Va fi bine,veti vedea!D-zeu e bun si mare,si ne ajuta pe toate!
Ce cald e afara,nu se poate respira!Aici sunt 34 de grade.La voi?
http://s306.photobucket.com/albums/nn279/berarpiri/
,,In tot raul e si umpic de bine,si in tot binele e si umpic de rau.''
katiapam spune:
a fost mereu vreme de ploaie si cam rece cind s-a nimerit sa fac pozele sa nu va speriati ca pe vremea asta e asa grosut imbracata
ticker
deGiulia (20/06/07)
NETTY75 spune:
Multumesc mult pt sfaturile pe care mi le dati...voi merge in vacanta acasa si deja m-am interesat de un medic mai bunutz prin IASI...problema e ca atunci cand va veni vremea sa nasc sotul meu va fi mai mult ca sigur in tara unde din luna iunie va lucra intr-un post pe care si-l doreste de mult timp...bine platit,pe masura studiilor etc(ca de fapt asta e problema ne-am ros coatele pe bancile universitatilor si de 6ani stam sa facem pe-a slugile la niste analfabeti,ca atatia altii sunt sigura,am avut destule experiente frumoase dar si urate in Italia asta!)
Oricum adevarul e ca nu se pot compara spitalele din Romania cu cele de aici si nici felul cum esti tratat.Ma rog mai e cale lunga pana in noiembrie...poate vom veni doar sa nasc si apoi sper sa ne intoarcem acasa definitiv!
Va multumesc inca o data!PUPICI LA TOATE!
danangie spune:
RALUKA mie mi-a placut foarte mult la Modena. De fapt, il consider al 2-lea oras al inimii mele. Primul e Iasul, ca acolo m-am nascut. Si la Modena mai merg ca acolo inca stau fratii mei.
KATIA eu vreau sa nasc natural fara epidurala. Daca ma ajuta d-zeu. Nu as vrea sa ajung la cezariana. Vreau sa fac 3 copii unul dupa altul. Ai o fetita foarte frumoasa! Ochii sunt superbi! Ptiu sa nu fie de decohi.
BB
BERARPIRI sa te auda D-zeu!
La mine sunt 30° C. Mor de cald. In casa s-au adunat 27 °. Am si calcat si de asta cred ca. Nu mai pot. Ma sufoc.
mult asteptat