Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (45)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

La Multi inainte, Shose! Plini de iubire si intelegere!
Ca fapt divers, anul asta, dar in nov., de ziua lu' sotu' si noi facem tot 13 ani de cand suntem together (casatoriti de 9).

Fetelor care ati strigat catalogul pe aici, sa stiti ca eu am lipsit motivat: m-am plimbat cu copiii prin parc/oras de la 16:00 la 20:00!! Doamne frumos a fost! Si copiii au fost amandoi cuminti. Am emotii cu culcatul in seara asta, ca sotu' e plecat la Buc. si e prima data cand tre' sa-i culc singura pe amandoi, si va fi o treaba grea, pt. ca din pacate nici Markus nu adoarme fara cineva langa el.....
Wish me luck!
Ce nedreapta e lumea, eu cu ce ma ocup, iar dl. sot trage o bauta in seara asta cu toti amicii lui din Buc., profita de ocazie ca a mers cu Mazda la revizie (deh, numai la Buc. putea face revizia!! - pretexte....pretexte.....) cat de bine e sa fii barbat pe lumea asta, si mai ales in tara asta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honey79 spune:

Sunt si eu pe-aici,dar m-am sculat azi cu fatza la cearsaf. Asa ca stau in umbra.
E o vreme de kko aici: e cald de mori, bate un vant puternic si e un aer de te sufoca, incarcat.Bleah.

POZICI DE TOT FELU'
POZE ANDREW-JOHN
ANDREW LA 2 LUNI-POZE NOI
FILMULETE ANDREW-JOHN
BOTEZ ANDREW
My silly cats
Cum crestem

Mamica de Andrew - John (21 Februarie 2008)

Vali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shose spune:

Ven la multi ani si tzie. Norocos an '95 pt noi, nu?
Multi inainte si de casatorie, avetzi ceva...noi abia facem 3 i iulie.
si sa avetzi parte numai de bucurii si dragoste muuulta.

Shose si Pipetzica

www.flickr.com/photos/10814074@N07/" target="_blank">Poze

Sunt mare

Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stoisor spune:

SHOSE LA CAT MAI MULTI ANI FERICITI ALATURI DE SOT

Sara Ioana 15.02.2008

POZE CU BEBELUSA SARA
ALBUM ZUZE
asa a intrat Sara in viata mea
nunta mami si tati
prima zi in maternitate si botez Sara Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stoisor spune:

eu cred ca am lipsit motivat.....motivul??...binenteles SARA
si nici acum nu pot sta cu voi pt ca trebuie sa vad de ea si apoi umpic de mine am intrat doar sa vad ce mai vb voi cucuietelor....bebici sa face-ti nani cumintei da??pup mamicile pa si pusi

Sara Ioana 15.02.2008

POZE CU BEBELUSA SARA
ALBUM ZUZE
asa a intrat Sara in viata mea
nunta mami si tati
prima zi in maternitate si botez Sara Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honey79 spune:

Happy Anniversary, Shose!!!
Va doresc fericire si iubire de-a lungul a multor ani si de-acum incolo.

POZICI DE TOT FELU'
POZE ANDREW-JOHN
ANDREW LA 2 LUNI-POZE NOI
FILMULETE ANDREW-JOHN
BOTEZ ANDREW
My silly cats
Cum crestem

Mamica de Andrew - John (21 Februarie 2008)

Vali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Shose si sotului tau, multi ani fericiti de acum inainte!!!!

Mami de Razvan-Matei,09.01.2008

Poze http://good-times.webshots.com/photo/2532645420102497651kvZhPA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki_baby spune:

Ramona, v-am vazut pozele! Sunteti asa frumosi!! Razvan este un dulce..btw..mie se pare ca seamana cu Saara:)), iar tu arati suuuper bine! Parca nici n-ai nascut! Va pup

Miki de Saara Maria 7.01.2008

Miki
www.flickr.com/photos/timonyyssonen/" target="_blank">Saara
www.flickr.com/photos/timonyyssonen/sets/72157605039935204/" target="_blank">Vacanta la Riga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stancutza spune:

quote:
Originally posted by honey79

Sunt si eu pe-aici,dar m-am sculat azi cu fatza la cearsaf. Asa ca stau in umbra.
E o vreme de kko aici: e cald de mori, bate un vant puternic si e un aer de te sufoca, incarcat.Bleah.

Honey, daca te consoleaza cu ceva, Bucuresti nu-i Texas dar parca ar fi...azi toata ziua a fost zapuseala si a tot stat sa ploua, dar n-a plouat...

De la caldura, alaptatul asta a inceput sa devina incomod. Si Sofia si eu transpiram in timpul meselor, ea la cap - de i se face toata claita numai inele nadusite - iar eu la mana unde ii sprijin capul si la burta unde sta lipita de mine. Si parca mi-e si mai greu s ao manvrez cand ma simt asa lipicioasa..Ma gandeam sa-mi cumpar o perna de alaptat, dar nu sunt hotarata.

Aaaaa! Pana nu se termina ziua, LA MULTI ANI Aweya! Si cate un pupic special pentru fetele frumoase Sara si Ozi!

Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008

Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca.Diana spune:

buna seara! nu am citit din urma decat un ppic. raspund la cateva intrebari la care notasem raspunsuruile de ieri.

cu intarziere La multi ani ellenuta, elenelor si constantinilor! :)

am implinit 4 lunisoare! multumim de urari maine facem vaccinul. am fost la plimbare si i am cumparat 3 costumase de vara! sunt tare incantata de ele, parca mi le am luat mie nu lui:))

madalina28, vreau sa slabesc 5 kg pt a ajunge la greutatea de dinaibnte de sarcina. dar nu ma gandesc sa le dau acum jos, cat alaptez. am timp dupa. acum tre sa mananc, altfel sunt o lesinata.
am incercat sa vad poze cu micuta sofia, dar primesc o eroare.

ceska, la multi ani nepotelului Raul Constantin!

anca.b, or fi dintisorii pe sub gingii. sigur il mananca/deranjeaza.

miki baby
, calin doarme numai pe burta de la 11 zile. nu se intampla nimic, isi intoarce singurel capul stanga dreapta, si l ridica si se sprijina pe brate. ce poate sa se intample? mie mi se pare ca e mai periculos pe spate, poate regurgita si se poate ineca in pozitia aia. pe cand, pe burta, daca regurgiteaza, nu se ineaca. gresesc?

pls pls am nevoie de un sfat. vreau sa ii dau lui calin cereale. am cumparat de la humana cu lapte inclus si gust de banane. pot fi date cu biberonul? ce fel de biberon? ce fel de tetina? de la ce firma? noi suntem invatati cu biberon nuk cu gat larg si tetina small din silicon.

Mergi la inceput