Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (45)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

quote:
Originally posted by Ven

Uff, neuronu. Mai vroiam sa zic ca avem si noi niste pozici noi incepand de aici.

Venera, mama lui Markus (10 dec. 2003) si a lui Mathias (26 dec. 2007)

Sunteti absolutamente o familie de frumosi ! Iar ala micu are niste ochisori ... or sa moara toate fetele dupa el

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

LA multe lunite sarbatoritilor de azi
Mariuca de Creatza,Stefana de Puisor,Ema de Amelia,Beatrice de Beinazutza,Benji de Ceska,Rares de Iry,Alexandru de Carmilia,Ioan de Isidora!
Alina nu te impacienta inainte sa afli rezultatul final stiu ca e usor de zis dar gandeste-te la puii tai.Profita de concediu sa vii cu forte proaspete sa-i dai nemernicului de virus direct in cap.Vacanta placuta.

Madalina de Sofia 01.02.2008

calea sigura a esecului este sa renunti...

Mergi la inceput

Alina eu cred ca nu ar trebui sa te ingrijorezi foarte mult . Eu stiam ca dupa o nastere pentru cel putin 6 luni nu se recomanda papanicolau tocmai din cauza ca iese cu valori modificate. Eu sper din tot sufletul ca si in cazul tau la colposcopie sa fie de fapt o alarma falsa . Te pup si iti doresc multa sanatate si o vacanta de vis !

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

quote:
Originally posted by madalina28

quote:
Originally posted by laura_dimitris
Ce sa nu fie bine??. In toate cartile si articolele am citit ca este recomandat o picatura de ulei ... Cred ca la fel voi proceda si eu. Cu piure pasat de legume...
Cat despre dr. .... Eu si acum o sun pe dr. pediatru de la ploiesti pe care am avut-o la dimitris... Super femeie, super doctorita!

Ce medic ai avut la Ploiesti?

Madalina de Sofia 01.02.2008

calea sigura a esecului este sa renunti...

dr. Doina Andronache se numeste. are cabinet undeva aproape de gara de vest

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/2288699992/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honey79 spune:

Salutare zuzici.
Acum ne-am trezit si noi si ne-am jucat un pic.Acum papam,iar mami recupereaza cu cititul.

LA MULTI ANISORI OZANA!!!

LA MULTE LUNITE SI ANISORI!!! clopoteilor sarbatoriti ieri si astazi.

POZICI DE TOT FELU'
POZE ANDREW-JOHN
ANDREW LA 2 LUNI-POZE NOI
FILMULETE ANDREW-JOHN
BOTEZ ANDREW
My silly cats
Cum crestem

Mamica de Andrew - John (21 Februarie 2008)

Vali

Mergi la inceput

am vazut fotografii cu trei baietei SUPERBI !!!!

Ven, ingerasul mic este delicios cu gurita aia a lui cu buze frumoase ca ale tale, ca nasucul "razuit" de vreun coltisor de unghiuta si cu ochisorii ca doua picaturi de apa de mare ( mare din grecia - creta ca acolo am vazut albastrul acela infinit...)
Despre fratiorul cel mare... ce sa mai zic?! cred ca vor muri fetele dupa el. Vei avea de furca cu fetele cand vor ajunge baietii tai mari....

Angi,eu am mai dat "strigare" dupa tine zilele trecute ca si astazi... chiar mi-era dor sa-l mai vad pe pupi al tau! Ce mare s-a facut!!! Un baietel frumos si serios in fotografiile facute astazi la mare!!

si Eleni - 05.02.2008

Mergi la inceput

Ema, important este sa faci exact ce-ti place!
Iar daca renunti doar temporar... si eu am stat cu dimitris acasa 2 ani si am savurat fiecare clipa petrecuta impreuna!!
Acum, am 1000 de motive sa ma intorc la serviciu printre care si faptul ca am deja 35 de ani si nu-mi permit o intrerupere de 2 ani a "carierei" mele (s-o numesc asa desi cred ca este cam mult....).
lui milan cel frumos!!!

si Eleni - 05.02.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emabucuresti spune:

Angelik am vazut poze cu voi, o familie frumoasa si fericita!Este un frumos baiatul tau.
Fetelor aici pe forum cred ca 90% dintre bebelusi au ochii albastri sau verzi,frumosi de pica.Nu ca ceilalti cu ochi gri viitori caprui n-ar fi sweet-printre care si al meu- da multi mai sunteti verzulii si azurii!Ptiu sa nu va deochi!
Ven am vazut si poze cu baietii tai in parc, cred ca esti o rasfatata-fiind asa in minoritate.Eh, daca nu acum, mai tarziu sigur!
LauraD ma bucur ca Eleni scapa repede de mucisori si e bine!Pupici fetitei dulci!
Eu de teama mucisorilor nu-l scot azi pe baiat, mi-e sa nu i se para organismului lui prea brusca trecerea de la caldurile din zilele trecute, la frigul de azi.

Ema cu bebe Milan(07.02.2008)
http://www.flickr.com/photos/25353433@N07/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honey79 spune:

Cretulina,multumim pentru complimente.
Monica-matz, pupicei la fete.Ce mai faceti voi?
Ramona,ce fain de tine ca ai atata laptic salvat.Eu nu am nici macar un strop.
Ven cum a fost culcatul piticilor aseara?Sper ca nu ti-au dat mult de furca.
Stancutza, am vazut ca te bate gandul sa-ti iei perna de alaptat. Eu una ti-o recomand cu caldura.Nu stiu ce m-as fi facut fara perna respectiva. Mai ales ca a devenit si greu acum AJ.Eu una am folosit-o din prima zi.
AncaDiana he he, ce m-ai amuzat cu reclama in oglinda.
Monica-doc, pupici lui Serbanel.Scumpul de el, e baiat mare, vrea sa stea in fundulet, sa vada lumea .Sa treaca febra cat mai repede.
Virgo, de cand ai zis de CAzimir ca si-a facut rani, am inceput si eui sa ma uit mai atent la al meu AJ, care e si el toata ziua cu degetele in gurtia. Si, vad ca deocamdata si-a inrosit doar degetul aratator. Offf, sper sa nu-si faca bubite.Ma gandesc sa iau niste Orajel,sa-i pun pe degete.

POZICI DE TOT FELU'
POZE ANDREW-JOHN
ANDREW LA 2 LUNI-POZE NOI
FILMULETE ANDREW-JOHN
BOTEZ ANDREW
My silly cats
Cum crestem

Mamica de Andrew - John (21 Februarie 2008)

Vali

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by laura_dimitris

Ema, important este sa faci exact ce-ti place!
Iar daca renunti doar temporar... si eu am stat cu dimitris acasa 2 ani si am savurat fiecare clipa petrecuta impreuna!!
Acum, am 1000 de motive sa ma intorc la serviciu printre care si faptul ca am deja 35 de ani si nu-mi permit o intrerupere de 2 ani a "carierei" mele (s-o numesc asa desi cred ca este cam mult....).
lui milan cel frumos!!!

si Eleni - 05.02.2008

Laura dar nu ar fi o optiune sa intri in concediu doar pana dupa vacanta de vara ? Ma gandesc ca fiind vacanta judecatoreasca oricum si la voi este activitatea mai redusa . Eu cred ca asa voi proceda desi la primul copil eu m-am intors la 3 luni la birou acum parca as sta mai multisor . Bine la mine pe langa ceea ce da statul mai vine si o parte de bani de la barou si ies un pic mai convenabil spre decent

Edit : multa sanatater printesei

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!

Poze

Mergi la inceput