Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (45)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns emabucuresti spune:

Angi o sa-l scalzi pe baiat in mare la vara?Intreb si eu ca sotul imi tot propune sa book concediu la turci dar mie imi e teama acum cu bebe asa mic sa plecam. Cred ca pana la 1 an nu tb sa-l bag in mare sau in piscina cu clor si e de preferat zona verde, nu doar nisip.Am gasit hotelul Botanik cu multa verdeata, dar nush ce sa zic.

Ema cu bebe Milan(07.02.2008)
http://www.flickr.com/photos/25353433@N07/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Ema suntem mai multe zuzici care vom pleca cu copii la mare in vara asta , la bulgari sau in alte locatii. Eu iti recomand sa te duci. Concediul cu piticul de pana un an este cel mai usor . Iti spune o mama trecuta in opt ani prin muuuulte concedii

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)

Poze

Mergi la inceput

Lala merci de raspuns.Am vazut ca mai multe fete plecati cu copiii in concediu. Daca plecam acum in iunie inca ii dau san deci e ok cu hrana.Dar cu baia in mare sau piscina cum ramane ?Nu stiu ei ce-i aia frustrare, dar nu-i frustrant sa nu se racoreasca si ei in apa? Stiu, se iese la plaja dimineata si seara doar.
LauraD ma bucur mult ca nu mai esti ingrijorata cu Eleni!Cu statul acasa asa-i, imi doresc sa fiu cu el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honey79 spune:

Miki...ce frumoasa e Saara!!! Ce scumpa e ea in gecuta roz si cu fesuletul... o dulce!!!!!Zbor placut in Romania. Ce-as mai veni si eu, asa, pentru o luna macar. Dar... abia la anul se va intampla.
Simona-Gatta... pupici dulcici domnishoricii delicate.Eu nu l-am cantarit pe AJ cand a facut 3 lunite...of of.
Laura Ioana, pupam Theuta scumpa si cuminte si cu dintishori.
Ufff, trebuie sa-mi spui secretul somnului nocturn, caci AJ ma tezeste la 1, la 3 la 5 si apoi la 8.Peste zi nici nu mai am vlaga sa fac nimic.Si el ma vrea fresh, sa se joace.Caci de jucarii se plictiseste dupa vreo 30 de minute.
Offff, Laura Dimitris.... te cred ca te-ai suparat.Si pe buna dreptate. Ce ura am eu pe medicii astia de cabinet.Care, stau pe scaun si cand intri te masoara din cap pana-n picioare.Avem si noi in orasul unde-i maica-mea un specimen asa. La noi insa, nu-ti prea poti permite sa te muti, caci..n-ai la cine.Sunt doar 2 medici de familie in Policlinica aceea.Foarte bine ca ai gasit unde sa te muti. Si cand mergi sa iei fisele, spune-i exact ce gandesti. Ca merita.
Auch, Ven...acum am citit cum a decurs noaptea voastra. Vai... ce figura e Markus. Eu cred ca ma crizam un pic...Ce se intampla daca nu auzeai usa si nu te trezeai?

POZICI DE TOT FELU'
POZE ANDREW-JOHN
ANDREW LA 2 LUNI-POZE NOI
FILMULETE ANDREW-JOHN
BOTEZ ANDREW
My silly cats
Cum crestem

Mamica de Andrew - John (21 Februarie 2008)

Vali

Mergi la inceput

lala foarte tare poza cu prima lingurita de morcov a lui Andrei!Despre freza lui,care e mortala,ti-am mai zis.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky_mamica spune:

Salutare, salutare,

Dupa mai mult timp in care am tot ezitat sa intru sa va salut uite ca imi fac curaj si va scriu despre noi ca suntem bine sanatosi, am crescut f bine si deja avem 7 kg si 64 de cm. Inca mancam laptic de la mami si deja am gustat sucul de morcovi, de mar si cele doua amestecate. Am morfelit o bucatica de banana si o coaja de paine pana acum dar deja vrea mai mult. Stam in fundulet sustinut de mami sau de perne si pe zi ce trece suntem din ce in ce mai activ si ne jucam cu un ursulet foarte viu colorat dupa care tipam de ne aud toti vecinii.
Cand e frumos in parc iesim si ne intalnim cu mai multe mamici si ne place la nebunie ca sunt doar fete in grupul nostru...... acum sa inteleaga fiecare ce vreaaaaaaaaaaa...

Vreau sa le zic tuturor bebeilor sarbatoriti astazi la cat mai multe lunite de viata si sa creasca armonios langa parintii care-i iubesc atat de mult....
Sper sa pot intra din ce in ce mai des, dar nu ma dati disparuta ca bantui pe aici dar scriu rar din cauza.... unor persoane care imi urmaresc postarile si care ma cam enerveaza la culme!!!!!
Oricum multi pupici si cate o floare pt fiecare mamica.

Miky mamica lui LUCA GABRIEL (29.12.2007)

Poze cu Luca Gabriel
Prima baita
Luca la 1 luna
BOTEZUL 1 Martie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

quote:
Originally posted by emabucuresti

lala foarte tare poza cu prima lingurita de morcov a lui Andrei!Despre freza lui,care e mortala,ti-am mai zis.

Merci mult
Nu stiu cum voi proceda cu apa de mare dar in piscinuta va intra. De fapt cred ca ii voi lua piscinuta si pe plaja si il voi pune un pic si in apa de mare, adusa in piscinuta

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

quote:
Originally posted by Lala_D

quote:
Originally posted by laura_dimitris

Ema, important este sa faci exact ce-ti place!
Iar daca renunti doar temporar... si eu am stat cu dimitris acasa 2 ani si am savurat fiecare clipa petrecuta impreuna!!
Acum, am 1000 de motive sa ma intorc la serviciu printre care si faptul ca am deja 35 de ani si nu-mi permit o intrerupere de 2 ani a "carierei" mele (s-o numesc asa desi cred ca este cam mult....).
lui milan cel frumos!!!

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/2288699992/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

Laura dar nu ar fi o optiune sa intri in concediu doar pana dupa vacanta de vara ? Ma gandesc ca fiind vacanta judecatoreasca oricum si la voi este activitatea mai redusa . Eu cred ca asa voi proceda desi la primul copil eu m-am intors la 3 luni la birou acum parca as sta mai multisor . Bine la mine pe langa ceea ce da statul mai vine si o parte de bani de la barou si ies un pic mai convenabil spre decent

Edit : multa sanatater printesei

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!

Poze

multumesc de urare !
pai, tocmai ca va veni vacanta judecatoreasca... este bine ca merg la serviciu caci voi putea veni mai repede acasa. voi lipsi doar 5 ore pe zi iar banii vor fi ca si cand as sta la serviciu si as munci pe branci...

si Eleni - 05.02.2008

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by emabucuresti

Angi o sa-l scalzi pe baiat in mare la vara?Intreb si eu ca sotul imi tot propune sa book concediu la turci dar mie imi e teama acum cu bebe asa mic sa plecam. Cred ca pana la 1 an nu tb sa-l bag in mare sau in piscina cu clor si e de preferat zona verde, nu doar nisip.Am gasit hotelul Botanik cu multa verdeata, dar nush ce sa zic.

Si noi vom pleca in a doua jumatate a lunii august in grecia.
si sigur o iau pe eleni la plaja. eu oricum nu am voie la soare decat la ore rezonabile si cu protectie asa ca va sta cu mine sub umbrelute. Si, vorba lalei, cred ca-i voi lua o piscina mica (am vazute niste lebede anul trecut tare frumoase... stateau bebeii inauntru si se tineau de gatul lebedei...ca si alte animalute) si ii pun acolo si apa de mare si apa de la dusuri...
eu am vazut multi copii - bebelusi pe plaja si in apa marii bagati de parinti.
Acum 2 ani - cand am fost in creta - erau foarte multi turisti germani si englezi cu bebelusi care mergeau de'a busilea prin nisip... erau tare dragalasi.

si Eleni - 05.02.2008

Mergi la inceput

Honey, imi dau seama ce pateste mama ta ca si a mea mama sta intr-un orasel mic in care vreo 3 medici de familie taie si spanzura.... Din fericire, in bucuresti am o mie de posibilitati .... cred ca-i voi schimba pana gasesc unul care sa-mi placa!!!!

Miky, bine ai revenit!!! si tie si lui luca!!! Ia intra tu mai des si lasa persoanele"dragi" sa te urmareasca daca vor...! Ce-ti pasa tie?!

si Eleni - 05.02.2008

Mergi la inceput