Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (45)
Raspunsuri - Pagina 11
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ellenuta/Ellenuta.jpg)
Ellenuta spune:
gratiela multumim de pontul cu debenhams. io-s nebuna dupa hainele lor. poate rag o fuga azi mai ales ca am niste tichete valorice pe care le pot cheltui in diverta sau debenhams .. poate o fac pe bitzi cu niste rochite ..
apropo de asta .. fetele din constanta si apropiere.. vedeti ca se deschide debenhams si la voi .. nu stiu daca s-a deschis ieri sau azi .. am uitat sa-l intreb pe sot .. el s-a dus la constanta si la niste clienti dar si sa participe la deschiderea magazinului ..
puppp
PS: am expediat-o pe bitzi in parc cu socrela si eu am ramasa acasa sa triez hainele, sa arunc multe dintre ele .. sa le bag pe cele de iarna si sa le scot pe cele de vara .. nu vreti sa stiti cum arata camera , parca a explodat bomba!!!
Elena de
Eva Maria (14.01.2008)
BITZI CRESTE MARE
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
CLOPOTEI SI ZUZE
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
anca.b spune:
Si mie imi plac hainutele de la debenhams, si au marimi normale (adica nu numai pt silfide ci si pt noi, astea mai bine facute) insa au preturi prea mari dupa parerea mea. am vazut lucruri la ei care afara costa jumate.
banbuiesc ca daca sint reduceri atunci poti gasi ceva la preturi cit de cit ok.
Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Shose spune:
Fetelor mi'e mi'e dor de Irinuka noastra...si evident Pipetei de Palugel. Ce fac ei de nu mai intra?
Shose si Pipetzica
www.flickr.com/photos/10814074@N07/" target="_blank">Poze
Sunt mare
Povestea Nasterii
anca.b spune:
Elena, hehehe, spor la sortat. ieri am practicat si eu sportul asta cu hainele lui bebe...am pus o gramada mare deoparte...ne-au ramas mici. le pastram pentru urmatorul!
la mine al facut saptamina trecuta si am aruncat un sac.
Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
laura_dimitris spune:
quote:
Originally posted by stancutza
Buna dimineata zuzici!
Eu ca de obicei sunt in picioare de la 6, dar macar ma bucur de cava mmente de liniste deoarece mandra mea a adormit iarasi la 8. Ceruse tzitzi insistent si m-am gandit ca nu se saturase dupa masa de dimineata. De fapt, vroia de somn...cat am citit mesajul Laurei_D a adormit bustean, a scapat si tzitzi si statea cu gurita deschisa si facand miscari de supt, unde se nimerise.
Ven, of dragul de Markus, cum isi cauta el o mama sau un tata pe scari, in crucea noptii! M-am amuzat si m-am induiosat in acelasi timp! Si puiul mic Mathias, care a papat si a adormit imediat la loc! Ven, stiu ca esti obosita si probabil te-ai si enervat la mom. respectiv, dar mie mi se pare tare draguta intamplarea! Multa sanatate puiului mucios!
anca, asteapta targul, au oferte de fiecare data. sper sa nu fii dezamagita.
Laura_d, ce rau imi pare ca Eleni e racita....bronsita, mititica? Uff...
LA MULTI ANI GASTII DE CLOPOTEI SARBATORITI ASTAZI!
Stancutza,de
Sofia Elena - 21.01.2008
Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei
Deci, am scris un mesaj asa de lung ca a avut timp scumpa de sofia sa adoarma....
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](pupic.gif)
Oricum, acum nu ma mai panichez in caz de boala cum o faceam cand era dimitris mic... Iau totul usor, ca fiind ceva natural cu care ma confrunt vreau-nu vreau....
Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/2288699992/" target="_blank">poze
povestea nasterii lui eleni
ginnette spune:
Si eu am facut "curatenie" la buburuza in garderoba, sambata trecuta; am strans o punga de metro, da' nu le-am pastrat - am fost la Gr Alexandrescu (am o prietena cu baietzelul ei de 1 si 3 luni, internat acolo) si le-am dat ca erau doua fetitze gemene de 3 luni parasite (cel putin, asa pareau - prietena mea le schimba, le tinea sa ragaie, ca de cand e ea de 2 saptamani, nu venise nimeni la ele; iar asistentele stiti prea bine cum sunt )
Asa de tare m-au impresionat ca, desi erau bolnave, tot zambeau in somn.
Am plecat bolnava de-acolo .
M-am tot gandit, cat de nenorocita sa fii sa-ti parasesti copilul dupa ce l-ai simtit cum prinde viata in tine?! dar eu cred foarte tare in vorba ca "roaat se-ntoarce" si fiecare va plati pentru ce-a facut.
Alte femei se chinuie cu anii, sa aiba copii si jigodiile astea ii parasesc. Niste nesimtite (ca acum sunt ataea metode, ca sa nu mai nenorocesti un sufletzel).
Ma scuzati ca m-am ambalat asa! N-am vrut sa va stric ziua.
Roxana si Adela !
Ingerasul nostru
Poze
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
laura_dimitris spune:
quote:
Originally posted by Ereena
'neatza
laura d. imi pare rau d epatania cu doctorita, eu sunt patita patitelor cu ei .acum am gasit o doctorita draguta,le spuneam fetelor, in bucuresti este pediatru la gr, alexandrescu dar in giurgiu este medic de familie. noi ne cam intindem la vorba despre diversificare de pe acum. problema este ca nu te poti muta de la un medic de la famile la altul decat dupa 6 luni. pe mine m-a acceptat desi mi-a spus ca ea nu va fi platita de la asigurari ci fosta doctorita, dar cotizez eu la ea pt ce m-a acceptat asa. te pup dulce
Irinade
Matei
www.youtube.com/watch?v=dXBSwBRXcE0" target="_blank">NU TE VOM UITA
POZE NOI
ALBUM ZUZE
ATAT SUNT DE MARE
POZE SI FILMULETE
1001 MODURI DE A DORMI
![](pupic.gif)
M-ai pus pe ganduri cu termenul acela de 6 luni....
Nu i-am spus tipei aseara la telefon de cand o am dr. de familie pe asta.... Dar i-am spus ca bebe are 3 luni si jumatate... Ori, logic, nu pot fi la ea cu 6 luni inainte cata vreme eleni are doar 3luni si 1/2...
E, sper ca mergand la ea cu pila pe care o am ma va primi si pe mine...
Cat despre cotizatie... eu intotdeuna sunt generoasa in aceasta privinta.
Ca asa merg lucrurile in tara asta si nu-mi sta mie in putere sa schimb cursul....
si Eleni - 05.02.2008
laura_dimitris spune:
quote:
Originally posted by ramonab
Neata la toata lumea.
Fetelor eu sunt naucita de tot,asta mic mi-a dormit azi noapte doar vreo 3 ore.Nu a plans, nici nu a zis nimic dar toata noaptea s-a foit, s-a plimbat tot patutul dintr-un capat in altul.Se ridica din fund se tot intorcea pe o parte dadea cu picioarele in patutz, si tot asa toata noaptea.La un moment dat hai zic sa ii dau tzitzi ca poate ii e sete, ii dau, papa si nimic, nu adoarme face la fel.Zic ii e cald, deschid geamul, nimic, continua cu fatatiala.Ii bag suzi in gura, adoarme vreo 2 ore si iar o ia de la inceput.Nu mai merge nici cu suzi.Acu la 7 iar i-am dat sa manance si ca de obicei l-am pus la somn si m-am pus si eu.A dormit jumate de ora dua care iar fataiala.
Ce are? Nu-l inteleg. De vreo doua zile e marait, nu vrea sa sta singur, cum ma vede ca plec de langa el se da pe plans, desi el nu facea niciodata asa ceva.
Ce are oare?Dati-va cu parerea va rog.
Mar a mancat si el in sfarsit, ieri chiar 40 de ml.De la el sa fie oare asa agitat? Nu prea cred.
Mami de Razvan-Matei,09.01.2008
Poze http://good-times.webshots.com/photo/2532645420102497651kvZhPA
Nu stiu ce sa zic...
![](icon_smile_sad.gif)
Imi pare rau pentru noaptea ta. Eu sunt treaza astazi de la 4.30 dimineata si ma simt ca sunt pe alta planeta...
Poate ca il durea ceva...
Poate ii ies si lui dintisorii...
![](pupic.gif)
si Eleni - 05.02.2008
laura_dimitris spune:
quote:
Originally posted by Ereena
http://www.petitieonline.ro/petitie/petitie_pentru_facilitarea_accesului_carucioarelor_copiilor_sau_persoanelor_cu_handicap_la_transportul_in_comun_cu_metroul-p08460049.html
Irinade
Matei
www.youtube.com/watch?v=dXBSwBRXcE0" target="_blank">NU TE VOM UITA
POZE NOI
ALBUM ZUZE
ATAT SUNT DE MARE
POZE SI FILMULETE
1001 MODURI DE A DORMI
Total de acord cu ideea !!!
Semnat petitia.
Sper sa fi mers pentru ca imi spune ca daca am e-mail pe yahoo trebuie sa accesez nu stiu ce....
si Eleni - 05.02.2008
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ramonab/ramonab.jpg)
ramonab spune:
Laura D, habar nu am ce a putut avea si are si acum ca nu a mai dormit decat o jumate de ora de zi dimineata, el care era la ora asta la a doua tura de somn deja.Nush daca il durea ceva ca nu plangea nici nu gemea ci doar se fataia.Chiar, cum arata gingiile inainte de a iesi dintisorii?Cum va dati seama ca urmeaza sa apara?
Mami de Razvan-Matei,09.01.2008
Poze http://good-times.webshots.com/photo/2532645420102497651kvZhPA