ma doare sufletul...
![](images/user_woman.png)
..cand citesc asa ceva...am descoperit din intamplare pe net pagina asociatiei copiilor orfani..si acolo am gasit urmatorul lucru..cititi si voi va rog:
http://www.aocc.vl.ro/Baieti/Bobirnac_bogdan.htm
sunt din valcea, au adresa de e-mail..uitati-va si voi la fetita aia..ma gandeam sa-i trimitem niste hanute, jucarii...eu nu am , ca nu am bebei..dar am jucarii o camera plina..
Raspunsuri
flaviutza spune:
chiar nu vrea nimeni ? :((
as vrea sa le trimit un mail, sa aflu cum putem/pot trimite cate ceva, dar as dori sa fie cel putin 5-6 pachetele..
am observat ca a fost citit acest mesaj de cel putin 30 ori, dar nimeni nu a scris nik..poate l-or fi citit doar fetele din starinatate, care oricum nu au ce face in privinta asta..
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
loremari2000 spune:
Am incercat sa deschid adresa dar n-am reusit.Voi incerca si putin mai tarziu.Afla cum putem trimite si probabil varianta va fi cea prin posta.Eu n-am decat hainute si jucarii pentru nou-nascuti.Ce zici, sunt bune?Te intreb pentru ca n-am reusit sa vad ce e pe site-ul lor.Daca afli ceva informatii te rog anunta-ma.
sofiabebe spune:
Imi pare extrem de rau, fetita mea abia luna asta face un an, nu s-a potrivi nici hainele , nici jucariile ei. Poate stii alte cazuri, cu copii mai mici, am hainute pana la sase luni, cred.
bebe
odaiana spune:
Esti buna si omenoasa, hai sa vedem ce putem face! Cred ca pot trimite ceva hainute si jucarii.Te rog mult tine-ma tu la curent daca mai afli ceva. (mie mi-e greu sa ma deplasez ca sunt gravida in 7 luni cu gemeni si am o sarcina cu probleme, asa ca stau numai la pat.-te rog mult daca mai afli ceva scrie-mi pe adresa de mail din profilul meu personal ca sa vad cum sa procedam. )Multumesc, Daiana
ruxi spune:
Si eu am ceva hainute, dar tot mici, pana la 7-8 luni. Am vazut ca fetita din anunt este marisoara, cred ca are cel putin 5-6 anisori. Imi pare rau.
Ruxi si Clara pisicuta, 11 luni
Implinirea cea mai mare pentru o femeie este acea de a fi MAMA
rcamelia spune:
Flaviuta, ai reusit sa afli amanunte, cum le poti trimite bani, pachete?
Am vizitat site-ul Casei de copii-Valcea (www.aocc.vl.ro)...povestea vietii fiecarui copil te impresioneaza. Poate reusim sa le facem cate o bucurie.
flaviutza spune:
Intr-adevar, sunt cutremuratoare povestile alea..ce m-a socat pur si simplu a fost faptul ca multi dintre ei sunt studenti, iar unele fete sunt pur si simplu superbe,merg la liceu sau la facultate, sunt imbracate frumos si curat...nici vorba despre clasica imagine a copiilor orfani..
in alta ordine de idei, am trimis un mail in cere am cerut cateva info despre fetita respectiva (cati anisori are , ca sa vedem ce hainute i s-ar potrivi), si o adresa exacta unde se pot trimite pachetele ..
aseara am vb cu vecina mea de apartament, care are o fata de 7 anisori , domnisoara deja si care a renuntat de buna voie la jucariile si hainutele ei de "bebeluta", iar deseara merg sa le strang..spre numai sa nu fie prea mari taxele percepute de posta, inca nu m-am interesat, iar posibilitatea sa le duc acolo nu am, chiar daca respectivul orfelinat se afla in judetul vecin mie...
e uimitor cum doi copii orfani si-au intemeiat o familie si fac orice sa isi tina copilul langa ei..
loremari2000 spune:
quote:
Originally posted by flaviutza
Intr-adevar, sunt cutremuratoare povestile alea..ce m-a socat pur si simplu a fost faptul ca multi dintre ei sunt studenti, iar unele fete sunt pur si simplu superbe,merg la liceu sau la facultate, sunt imbracate frumos si curat...nici vorba despre clasica imagine a copiilor orfani..
in alta ordine de idei, am trimis un mail in cere am cerut cateva info despre fetita respectiva (cati anisori are , ca sa vedem ce hainute i s-ar potrivi), si o adresa exacta unde se pot trimite pachetele ..
aseara am vb cu vecina mea de apartament, care are o fata de 7 anisori , domnisoara deja si care a renuntat de buna voie la jucariile si hainutele ei de "bebeluta", iar deseara merg sa le strang..spre numai sa nu fie prea mari taxele percepute de posta, inca nu m-am interesat, iar posibilitatea sa le duc acolo nu am, chiar daca respectivul orfelinat se afla in judetul vecin mie...
e uimitor cum doi copii orfani si-au intemeiat o familie si fac orice sa isi tina copilul langa ei..
Referitor la taxele postale, eu am platit pentru un colet de 9kg si ceva, aproape 40.000lei.Deci nu mi s-a parut asa scump.Daca te interesezi vezi daca au nevoie si de hainute pentru nou nascuti ca de astea am o gramada.
ange spune:
spune ce varsta au copii care au nevoie de hainute.
poate dai si o adresa unde sa trimitem coletul.
de cate ori gasesc cate un mesaj ca asta trist...
offf ce greu trebuie sa fie pt. ei!!!
am vazut foto,e tare dragutza fetitza!
ange,mamica de 2 ori
Adriana Radu spune:
flaviutza si eu as avea cate ceva de trimis pentru copilasii astia, spune-ne adresa sau cum ar trebui sa procedem.
Adriana