pai asta astept si eu..un mail de confirmare cu o adresa ceva..le-am trimis azi dimineata mail, si astept sa imi raspunda..pana una-alta puteti sa ii vedeti la adresa asta www.aocc.vl.ro
Am si eu ceva hainute dar de bebelus, Andrei nu are nici 6 luni, dar sigur e undeva nevoie, si apoi as putea sa mai strang si din "vecini" mai marisoare.
va pupam, ada si bb andrei
"DACA DORITI SA-L SPRIJINITI PENTRU A NU FII NEVOIT SA-SI PARASEASCA COPILUL, VA RUGAM SA NE CONTACTATI. A AVUT CURAJUL SA-SI INTEMEIEZE ACEASTA FAMILIE, INSA TREBUIE SUSTINUT DE D-VOASTRA."
Dincolo de suferinta si de intentiile de omenie, am ramas mirat de formularea subliniata... cum poti afirma asa ceva?
Sper sa nu fiu gresit inteles, Doamne fereste de o asemenea situatie!... stiu ca nu as putea sa-l ajut pe acest tanar decat daca as da putin din putinul meu, insa m-au pus pe ganduri cuvintele cu care Bogdan solicita sprijin. Sper sa fie doar o parere gresita de a mea sau o scapare de-a lui sau a celui care a conceput anuntul, pentru ca mi se pare de neconceput sa-ti parasesti copilul daca nu vei primi ajutorul celorlalti. Micuta Alexandra nu are nici o vina pentru ca a venit pe lume, parintii ei sunt insa direct implicati.
Este doar o parere si sper sa nu starnesc nemultumiri.