Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (147)
Raspunsuri - Pagina 4
![](images/user_woman.png)
cecilia L spune:
hihihi, Sim vezi ca milumil ingrasa...........dar e bine ca Stefan e cam slabut......glumeam.
Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)
poze noi
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
adimercedes spune:
quote:
Originally posted by carpatina
Sanatate micutilor bolnaviori, sper ca sunteti mai bine!Vlad
Lisa
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
Carpatina,
![](pupic.gif)
Va pup si ma duc la somn ca la noi e 1:14am!
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Lisa
Povestea obtinerii sarcinii
greyeras spune:
Buna fetelor!
Am intrat sa va salut, desi am citit zilele astea nu am avut timp sa si scriu.
Aduta mea e in continuare fara dintisori, dar in schimb e mai linistita, sper sa ne revenim si cu mancarica cat mai curand. Oricum nu mai mananaca de duminica la fel de bine ca inainte, cel putin masa de fructe e un chin acum. Incerc sa nu o fortez, oricum nu pot pentru ca atunci cand inchide gurita si nu mai vrea, pai asa este altfel face un mare scandal. Febra nu a mai facut, a avut doar luni, iar cel mai mult 38.9, i-am dat Nurofen si Panadol alternativ la 4 ore. Acum e bine, am crezut ca e asa maraita de la dintisori, poate asa si este, nu-mi pot da seama. si eu bebeii bolnaviori si urez cu intarziere La multi ani! pentru sarbatoritii de ieri.
Mamica de Ana-Adelina (24.09.2007)
greyeras spune:
In privinta fructelor de sezon, eu i-am dat Adutei cirese aduse de sotul meu de la tara, a mancat mai mult de curiozitate si binenteles s-a facut toata rosie. Acum ii voi combina si eu cu iaurtel. Capsuni nu-i dau, toti doctorii mi-au recomandat dupa 1 an asa ca nu risc.
Cat despre mine sunt ok, nici un bb2 la orizont, ca sa nu va zic ca daca eram il pastram, decizia era luata. Acum iau pastilute, sa stau si eu linistita.
Mamica de Ana-Adelina (24.09.2007)
melaniatud spune:
Fructe la noi inseamna para si BORCANELE cu para sau piersica atat
Dar atata timp cat papa cu branzica f f bine nu tin neaparat sa pape alte fructe..plus ca acum pe piata si merele sunt din china, turcia, grecia...zic de sortimentele de la Careffoure.
Si papa doar pere Williams ...de unde or mai fi si astea si borcanele...macar alea sunt din culturi Bio, controlate
melaniatud spune:
quote:
Originally posted by cecilia L
hihihi, Sim vezi ca milumil ingrasa...........dar e bine ca Stefan e cam slabut......glumeam.
poze noi
Auzi stii ca ai dreptate? Am mai auzit ca Milumil si cerealele Milupa ingrasa ...si am cunoscut 2 copii care primesc asa ceva si sunt mai mici ca varsta decat Tudor dar muuuuult mai grasi.
melaniatud spune:
Papanash uitasem sa-ti spun ...daca biscuiti are faina de grau au gluten...mi-e greu sa cred ca biscuitii populari nu au gluten...spune-i pediatrei sa se mai documenteze
Apropos de gluten mie un profesor de aici mi-a zis sa nu-i dau inainte de 2 ani...POFTIM?? ai innebunit...dar de unde stie el ca ar avea copilul o eventuala intoleranta sau ar putea aparea alergii? Da Domne daca ii dau si apar oarece reactii inteleg sa aman dupa 2 ani...
Asa ca eu una dupa 8 luni vreau sa-i dau si cereale cu gluten... biscuiti i-am dat de 3 ori pana acum ...biscuiti speciali pt biberon care se dizolva.
melaniatud spune:
Erina – iaurtul de casa a iesit f bun….pentru mine evident pt ca Tudor nu vrea nici cu fructe asa ca am revenit la iaurturile Humana si Hipp cu pere si mai nou PLASMON…din Italia…un deliciu ce sa zic. Daca fata papa bine pasat nu o trece pe pasat cu furculita…parerea mea…Tudor si-a facut greata pt prima data cand i-am dat putin mai mare…s-ar putea sa ai noroc dar nu insista…cred ca se digera si mai usor daca papa mancare blenduita.
Andreea 11 – Eu folosesc crema de protectie solara cu factor 50 de la Klorane.Sunt f multumita si miroasa asa de bineee.Tudor apucase sa se bronzeze pe maini si fata si am decis sa-I dau zilnic inainte sa iesim afara.Si eu folosesc poroduse AVENE dar doar Klorane are factor de protectie asa de mare de aceea am optat pt ea.
Sabina – am vazut si eu cu intarziere prichindeii tai….o asemanare izbitoare
cecilia L spune:
Cam slaba activitatea pe aici.
Asa ca o sa va spun ca a plecat si Cristi de-a busilea-taras, daca stiti cum vine asta, ideea este ca are o tehnica(rapiditate) de nu pot sa ma tin dupa el, asa ca s-a terminat cu zilele ''linistite''.
In alta ordine de idei cred ca ii iese si al 8-lea dinte(este cumva campion la dinti??????), m-am uitat azi sa vad cum stam si se vede si al 4-lea dinte de jos foarte clar, urmeaza sa sparga sau cel putin asta e impresia mea....oricum mie sincer mi se pare cam mult 7 dinti la 8 luni si jumatate....asta este.
Legat de creme de protectie solara eu am luat Mustela cu factor 50, e cam scumpa dar la ce patesc eu la soare..... nu vreau sa pateasca si Cristi,are acelasi ten cu mine.
Baiatul meu doarme, a inceput sa ceara nani de la 8 dar am tras de el pana acum.....nu a dormit decat 45min dupa amiaza si 2 ore dimineata..
poze noi
moldoveanca spune:
Am incercat sa intru si eu mai devreme dar am avut o zi plina.Alehiamam fost la medic iar azi si m-am lamurit cu vaccinul.In Ro nu se face pt meningita C,iar ceea ce mi-au facut ei e un hib care contine men c.Vladut a facut febra aseara dar acum e bine.Azi i-au facut niste teste am completat ceva formulare si mi-au spus ca aici nu e ca in Ro toata ziua te duci la pediatru cu copilul.I-am cerut sa-l masoare si acelasi raspuns am primit aici nu suntem Ro.Deci ce sa mai spun?Pe viitor voi merge la privat desi costa enorm.Sper sa nu fie nevoie desi cu vremea asta ploioasa nu prea cred
teo