Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (147)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns moldoveanca spune:

Pupam copilasii bolnaviori.Vorbeati de fructe mai devreme,eu azi i-am dat papaya dar nu i-a placut.Papa mango cu placere,tot asa cu iaurtel ii fac si eu.Eu am cumparat o carticica cu retete de aici si tot ce-i prepar de acolo papa cu placere.

teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

quote:
Originally posted by moldoveanca

Am incercat sa intru si eu mai devreme dar am avut o zi plina.Alehiamam fost la medic iar azi si m-am lamurit cu vaccinul.In Ro nu se face pt meningita C,iar ceea ce mi-au facut ei e un hib care contine men c.Vladut a facut febra aseara dar acum e bine.Azi i-au facut niste teste am completat ceva formulare si mi-au spus ca aici nu e ca in Ro toata ziua te duci la pediatru cu copilul.I-am cerut sa-l masoare si acelasi raspuns am primit aici nu suntem Ro.Deci ce sa mai spun?Pe viitor voi merge la privat desi costa enorm.Sper sa nu fie nevoie desi cu vremea asta ploioasa nu prea cred

teo

dragutza,nu te supara,dar in ce zona stai din londra si la ce spital mergi?sau clinica?eu nu am mai auzit asa ceva,merg cand vrea muschiu` meu la masuratori si "cantareli" doar ca nu prea am timp si incerc sa merg macar o data pe luna,plus,la doc. sau pediatru e la fel,nu e posibil sa iti fi zic ca aici nu e ca in Ro,e nesimtita rau asistenta aia sau ma rog,ce o fi...
te-ai inscris la medic de familie?aia te lamuresc mai repede,

_
pozici
Ebonee(02/10/2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Moldoveanca, meningita sau hepatita ? ca io nu stiu sa existe meningita c.

edit: am googalit si am vazut ca-s mai multe forme de meningita. iete ce zice:

Cercetatorii canadieni si britanici au anuntat ca un nou tip de vaccin impotriva meningitei a crescut imunitatea bebelusilor inca de la 6 luni de viata oferind o potentiala arma noua impotriva acestei boli mortal, relateaza Reuters Health.

Vaccinul, conceput de catre compania producatoare de medicamente Novartis AG din Elvetia, protejeaza impotriva celor 4 cele mai frecvente tulpini ale meningitei provocate de meningococ, o boala bacteriana potential fatala care inplica inflamarea membranelor din jurul creierului si a sirei spinarii. Boala afecteaza in principal bebelusi, mai ale pe cei cu varsta cuprinsa intre 3 si 12 luni.

Acest vaccin ofera speranta ca numarul bebelusilor care se imbolnavesc de meningita o sa fie redus semnificativ.

In cadrul unui studiu publicat in Journal of the American Medical Association, cercetatorii au testat siguranta si eficienta noului vaccin pe 421 de bebelusi sanatosi din Marea Britanie si Canada. Vaccinul actioneaza asupra a 4 serogrupe de meningita bacteriana: A, C, Y si W-135.

Bebelusilor din cadrul studiului li s-a administrat un program de dozare din cele 3 existente sau o injectie dintr-un vaccin care nu actioneaza decat in cazul meningitei C.

Vaccinul a crescut imunitatea bebelusilor indiferent de tulpina si de programul de dozare folosit, dar dozele administrate cel mai rar au oferit mai putina protectie impotriva serogrupei A.

Cel putin 92% dintre bebelusii care au primit vaccinul la 2, 3 si 4 luni au dezvoltat anticorpi impotriva tuturor celor 4 tulpine de meningita.

Cercetatorii au declarat ca studiul arata ca vaccinul a crescut imunitatea bebelusilor, dar ca acest studiu nu este suficient pentru confirmarea sigurantei folosirii acestui vaccin.

Vaccinul, denumit Menveo, se afla in prezent in ultima faza de testare si Novartis, care a initiat studiul, intentioneaza sa il scoata pe piata in acest an.

Mergi la inceput

Dani clinica la care merg eu e ok .Noi stam in Hendon si am fost la health visitor azi la baby clinic

teo

Mergi la inceput

Meningita.

teo

Mergi la inceput

Melania, asa i-am zis si io ca-i imposibil sa n-aiba gluten, dar i-am dat cate un pic si n-a patit nimic, i-au placut. e adevarat ca nu i-am dat niciodata mai mult de 2/zi, sunt zile in care nu papa nici unul.

.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

quote:
Originally posted by moldoveanca

Dani clinica la care merg eu e ok .Noi stam in Hendon si am fost la health visitor azi la baby clinic

teo

si asta ti-a zis tie sa nu mergi asa des la cantareli si masuratori?ea ar trebui sa iti zica sa mergi cat mai des fiindca asa isi dau si ei seama cum evolueaza copilul,mie imi vine si acasa,am mai zis mai demult,dar m-a atentionat ca de am vreo indoiala sau grija fata de fata sa merg imediat la control sau sa sun medicul ori,NHS line,stii tu,
e nesimtita rau de ti-a zis asa,serios,
nu cunosc pe nimeni in hendon ca sunam sa intreb de doctori si toate cele,dar o sa mai intreb dintre prietenele mele cu,copiii si iti zic la care e mai ok de mers,

_
pozici
Ebonee(02/10/2007)

Mergi la inceput

Si sincer nu cred ca e vorba de zona in care stai.Cand nu-l aveam pe bebe stateam in Chelsea si mergeam la spitalul de acolo serviciile erau la fel de proaste,crede-ma.Sunt de acord ca daca Doamne fereste de ceva mai grav au aparatura mult mai buna si nu asteapta nici un ban de la tine.

teo

Mergi la inceput

Da Dani multumesc faza e ca trebuie sa fii in raza lor asa stiam si eu o clinica mai buna dar nu apartin de ei

teo

Mergi la inceput

Carpatina, nu stiu ce i-oi da dupa 1 an, dar zau ca nu-mi vine sa-i bag arome si la lapte, destul ii bag la iaurt. mai vedem.

Rox, ce mai faci, nu dai pe-aici ? cred ca esti obo rau de tot, mai las-o si tu mai moale, prea le faci pe toate in timp record...

Marunzika si Sabina, ce se intampla doamnelor cu concursul ala, e o mare nebuloasa, eu propun sa fie depunctata prima pozitie pentru creearea de emotii proaspetelor si viitoarelor mamici. n-ar fi tare ?

Afibebe, si mie mi-e frica de furtuna , de-aia ieri am ratat o invitatie misto cu colegii, se anunta su surle si trambite mare prapad in bucuresti, pana la urma a tunat de 4 ori si a dat vreo 2 stropi....

Luy, ce mai faceti voi ?

Sim, pana la urma am apelat la borcanase, dar n-a vreu mai mult de 4 linguri din meniul preferat, il doare rau gingiuta ...

Danuta, sa va aduca numai bucurii si sa ne povestesti cum se comporta Miru, daca-i place la tati in brate la volan.

.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )

Mergi la inceput