Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (147)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Salut gagici!
Tot pe fuga mai am e recuperat...

Nana ma bucur ca e ok futurasul....a recuperat superrrrrrr mai ales in lungime si greutate...ce dulcic e nu-l mai vazusem de mult.

Adimercedes nu neglija durerea la urechi...nu stiu ce-ai mai facut...sant cam in urma...mare grija poate da fisura de timpan...
Noi incercam sa aprofitam de timp..cand ploua ,cand iese un soare nici nu mai stiu ce sa pun pe mine...de fapt nici nu prea am
O zi buna tuturor

Ali , Sonia 22.10.07 si Enrico 8ani
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Nana, ma bucura multa vestile despre voinicul tau, sa o tineti tot asa.

Luy, eu ii dau branza facuta cu lamaie, lui Cristi ii place mult, ii fac cat mananca 2 zile, 500ml lapte Milli(la cutie)in care pun cateva picaturi de zeama de lamaie cand fierbe, o mai pun putin la fiert si o strecor prin tifon(o las in tifon sa se scurga cam jumatate de ora), poti face si cu mai putin lapte, dupa ce faci de cateva ori iti dai seama cata zeama de lamaie sa pui, eu am ales varianta asta ca este rapida si practica.

Bebeka iti multumesc ca te-ai gandit la mine....sincer nu mai rezist, cand zic ca am reusit sa-l fac sa mai pape si bibe atunci nu mai vrea, copilul meu vrea tatzileala pana s-o insura...hihi.

Noi am avut o noapte de cosmar, a plans de m-a terminat, nu stiu ce il doare, plangea si cu tatzi in gura, apoi plangea dupa tatzi......de azi incep sa-i dau calma baby, sper sa ne ajute....daca nu plec la balamuc.........oricum din noapte asta am de gand sa-l pun pe tati sa doarma cu el....macar 2-3 nopti, sa ma odihnesc si eu.....

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

http://www.youtube.com/watch?v=VkfR9xlQFi4

:)

nana, unii copiii vor doar lapte pana la un an. Si raman perfect sanatosi.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Pai daca asa sta treaba, desi asta citisem si eu in revista Mami de luna trecuta, atunci nu mai fac psihoza cu asta, ca tare ma mai consum dupa fiecare masa. Offf. Ieri chiar am plans, iar Andrei radea de mine.

Nana, Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Povestea nasterii fluturasului!

Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greyeras spune:

Bine ca mi-ati zis fetelor ca nu mai fierb apa plata pt bibe. In privinta tetinei noi avem bibe de la Avent cu tetina 6+ cu 4 gaurele. Si transpira si ea in caput cand papa desi prefera lapticul caldut, ea transpira foarte mult si cand doarme ca uneori este ud cearsaful cand se trezeste.
Acum doarme si vroiam sa iesim afara cand se trezeste, dar e urat rau, s-a innorat si tuna, iar ploua.
Sper ca in we sa fie frumos ca planuim sa plecam la tara la socrii mei, sa sarbatorim cele 8 lunite cu ei si finii nostrii.
Nana pai Andreiut sta foarte bine, am vazut revizia. Cu papa stai linistita, au perioade. Uite Aduta papa inainte tot, acum trebuie sa ma rog de ea sa pape si a slabit, daca contiuna la fel mergem la dr, am tot pus asta pe seama dintisorilor.

Mamica de Ana-Adelina (24.09.2007)

Mergi la inceput

Aseara iar s-a culcat la 1:30, are un chef de joaca noaptea. Pana la urma am pus capul pe perna si am lasat-o sa faca ce vrea. M-a tras de fata, de nas, de urechi, s-a urcat pe mine si pana la urma a pus capul pe mine si a adormit. Vorba lui tati daca stia o lua cu el la serviciu ca e de noapte sa-i tina de urat. Acum dorm amandoi.

Mergi la inceput

Ca vroiam sa intreb si eu de Izvorul alb, ca asta o sa folosim si noi la vara. Se poate doar incalzi, nu fierbe? ca Andrei sigur nu o sa vrea laptic rece.
Cat despre tetine, si noi tot Avent, 6+ cu 4 gaurele.

Carpatina, pe 22 iunie plecam spre Ro. AMR 4 saptamani.

Mergi la inceput

Nana pai asta am inteles de la fete ca se poate incalzi, dar nu fierbe. Te cred ca abia astepti sa vi acasica in Ro.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by greyeras

Nana pai asta am inteles de la fete ca se poate incalzi, dar nu fierbe. Te cred ca abia astepti sa vi acasica in Ro.

Mercimult. Nu de alta dar s anu am eu constiinta incarcata, ca in dec tot asa am facut si mai era si Andrei bolnavior, si ma gandeam sa nu fi facut rau. Bun. Noi si biberoanele le-am fiert tot cu apa plata, caci cu cea de la robinet se albeau de parca aveau var pe ele. Groaznic. Nu am mai cumparat sterilizator ptr ca nu avea rost ptr 1 luna, si pana la urma am stat si mai putin. Acum am mare dilema cu fiertul lor la vara. Eu si acum le sterilizez. Voi le mai sterilizati?

Mergi la inceput

Eu una nu mai sterilizez de mult biberoanele.

Mergi la inceput