Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (147)
Raspunsuri - Pagina 11

Annisia spune:
Papanash, de asta ziceam ca ar putea fi reactii alergice la muscaturi de tantari. Tantarii isi aleg victimele in functie de grupa sanguina si cantitatea de zahar din respectivul organism. Doi oameni pot dormi impreuna si tantarii sa nu-l muste decat pe unul dintre ei...
Eu nu am mai facut alergie de cativa ani, dar cand faceam era cam cum descrieti voi aici... Si nu treceau decat cu timpul... Si de la soare...
Micul Yannis creste mare

slippers76 spune:
Sabina, or fi fost purici. Nu-i musai sa fie muscata si Sofia. Uite, pe mine nu ma musca puricii. E verificat. Sor'mea era ciuruita la tara iar eu n-aveam nimic. Si ne jucam in aceleasi locruri si dormeam in acelasi pat.
Mamici, multumim pentru urarile de sanatate.
Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si
Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts

slippers76 spune:
Luy, brava pentru revizie. Pupam ochioasa preferata.
Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si
Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts

Sabina spune:
nu cred ca e alergie, stii de ce? p[t ca la ora 6 dimineata am vazut cu ochii mei cele 15 piscaturi una langa alta.
aaa, si am uitat sa va spun ca a avut si pe gat de acu o saptamana. Hmmm.
Acu,..ce sa sopun. Gh are aceeasi grupa cu a mea...si eu eram, plina de piscaturi de tantari cand eram mica. Dar se faceau mari, nu se retrageau
La Sofia se face ditai buboiu.
O sa o sun si pe doctorita...da azi e vineri si are cabinet dupa spital. Cred ca-i terminata de oboseala. Nu e ceva atat de grav incat sa nu sufere amanare.... si ce-ar putea sa-mi zica...decat " l-a ciupit ceva, scutura totu de-acolo"
dar daca si maine dimi obesrv aceeasi chestie normal ca o sun.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si
bb Gheo

Happiness_4_us spune:
Salutare si de la noi.
Suntem bine, in sensul ca fluturashul a devenit din ce in ce mai activ, iar de cateva zile, sta singurel in funduletz, adica nesustinut. De ieri a inceput sa se sprijine putin si in manutze, cand se dezechilibreaza spre in fata, iar asta ne face fericiti, ca poate isi da seama ca poate face multe cu manutele, nu doar sa le tina in guritza. Dintisori inca nu avem, dar avem fabrica de balutze, schimbam baveticile la jumatate de ora.
La revizie avem asa: 8.730kg, 70cm si 42cm circumferinta.
Cam atat despre noi.
Un special ptr Yannis bananis, e belea cu el, are o mocutza numai de facut ghidusii.
Carpatinule .
Daca vreti sa vedeti un fluturash dulcic!
Nana, Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Povestea nasterii fluturasului!
Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic!

Sabina spune:
Pai Nana, a recuperat cam tot Andrei!! astea da vesti bune! bravoooo.
Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si
bb Gheo

ANDREEA11 spune:
SABINA eu zic de purici ca asa apar la mine muscaturile de la purici, si se pateaza si bluza cu putin sange. asa se intampla, cand umblam pe coclauri, la tara, cu toti cainii puricosi in brate. Asta sa nu credeti ca pe mine circula puricii, ca pe un caniche jegos. Iar piscaturile de tantari pe mine, nu ma manaca, se vede un punct rosu cu o aura alba in jur!!! Cred ca depinde de piele, sotului i se face ditamai basica, care l mananca groaznic.
Sabina care era subiectul ala cu WRAP sau cum o chema pe tipa care le confectiona. Vrea si nasa!!
andreea
http://community.webshots.com/user/andreeagogo

Annisia spune:
Bravo Nanuta!!!! Andrei e pe drum cu prioritate!!! Vezi ca are instincte omul?! Nu e vorba ca isi da seama ce poate face cu mainile, ci functioneaza perfect la el instinctul de autoaparare. Cand va puneam eu sa va uitati la emisiunea aia de la Antena 2, cu dezvoltarea bebelusilor, doctorita aia spunea ca e foarte important ca pe la 7-8 luni sa verificam daca acesta functioneaza. Testul se face daca atunci cand il faci avion pe bebe si il apropii brusc de marginea patului sau o alta suprafata plana, bebe aduce mainile in fata, pentru a stopa posibilul impact. Cred ca exact asta face Andrei, Fat Frumos din Tei!!! Ai sa vezi ca totul o sa fie bine!!!!
Micul Yannis creste mare

Sabina spune:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=109625
nu uita sa-i spui nasei sa -i dea lui bb mic sa suga oricand pplange, si eventual sa alapteze culcata , sa se odihneasca amandoi in timpul asta.
trebuie sa mai sustina f f bine sanul, imediat caut niste filmulete!
bb Gheo

Happiness_4_us spune:
quote:
Originally posted by Sabina
Pai Nana, a recuperat cam tot Andrei!! astea da vesti bune! bravoooo.
Sabina,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si
bb Gheo
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
Sabinule, pai ar mai fi treaba cu tinutul in manute, ca nu vrea sa apuce nimic nimic. Ca daca ar sti el ce poate face, asa s-ar prinde si de bara de la carutz, s-ar trage cu ele, ar tine jucarele si s-ar juca. Dar nu, el rade si se distreaza si recunoaste jucariile dar numai cand i le aratam noi, cum ii pun jucaria in manute si-l invat ca poate face si el la fel, se termina treaba. Devine serios si se uita in alta parte.

Dar perseveram, fir-ar sa fie, ca nu poate manca la infinit numai lapte. Sau poate manca mai mult timp?
Nana,

Povestea nasterii fluturasului!
Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic!