Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (147)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Si ca tot vorbeam de Bebeka... Vladimir te rog sa stai linistit, ca pana vii tu in petit la Bucuresti, prietenul tau Yan are grija de gagica ta, de frumoasa Rebeka. Iata dovada, sa vezi ca e respectuos, nu orisicum...

http://good-times.webshots.com/photo/2969973080101620375cnlrNj

Micul Yannis creste mare

Mergi la inceput

Luy, eu tocmai ce i-am dat ieri capsuni lui Nanutu... Dar o data nu se pune, nu? Promit sa nu-i mai dau, ca nu are rost sa ma complic si apoi, Doamne fereste, sa-mi bag unghiile-n gat pentru doua capsuni...

Eu inca nu i-am dat branza cumparata. Daca as lua, banuiesc ca as merge tot pe Milli. Desi nu am studiat treaba, sa vad ce oferta au. Sau as cumpara de la tarani din piata. De care branza ti-a zis ca poti sa-i dai? Din aia dulce sau poate fi si putin sarata?

Micul Yannis creste mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Annisia, am citit ca i-ai dat capsuni. Daca n-a avut nici o reactie pana acum, probabil ca nu i-au facut nici un rau si nu e alergic la ele, dar eu as zice sa nu-i mai dai deocamdata. Are el timp destul sa pape capsuni, nu are sens sa-ti/sa-i fortezi norocul acum.
Despre branzica... asta e, ca in momentul acela n-am intrebat de care branza, de aceea am intrebat acum fetele de care folosesc ele. Eu ma gandeam ca branzica de-aia la pachet.

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

S-a trezit domnisoara Mishunica, ma duc sa o asist in explorarile ei.
Multa sanatate tuturor bebelusilor bolnaviori !

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts

Mergi la inceput

Sa nu uit... Pentru fetele care au probleme in urma sarcinii si alaptarii (numai dupa ce inchideti laptaria). Am inceput un tratament pentru sani si e super adevarat. Il mai facusem si acum doi ani, inainte de sarcina si am fost foarte multumita. Se numeste Bio Bust si se gaseste la farmaciile naturiste (eu am luat de la cea de langa Hanul lui Manuc, care e foarte bine aprovizionata si gasesti tot felul de minuni pentru tot felul de probleme). Este ieftin si da rezultate foarte bune. Treaba este ca e pe baza de tinctura de marar (daca nu gasiti direct preparat, va puteti lua doar tinctura care are acelasi efect si e la juma de pret) si pe langa mirosul profund ametitor e destul de dificil de urmat. Rezultatele se vad de la primele aplicari, iar in timp veti fi super satisfacute. Se aplica de doua ori pe zi, prin miscari circulare, in sensul acelor de ceasornic, timp de 20 de minute. Asta e problema ca in 20 de minute te apuca veselia. Dar merita! Spor la framantat!!!! Hihihihih....

Micul Yannis creste mare

Mergi la inceput

Da Luy, ai dreptate! Am zis ca nu-i mai dau. Nu are rost sa stau cu frica-n san. Mai ales ca am inceput tratamentul si ar fi loc pentru destula frica... Hihihihihi.... Nu am specificat - tratamentul cu tinctura de marar este foarte bun pentru orice gen de san, deci si pentru fetele care duc lipsa...

Micul Yannis creste mare

Mergi la inceput

Luy, eu nu i-am dat pana acum decat branzica facuta cu pastile de calciu lactic. La un litru de lapte pui (dupa ce da in fiert) 10 pastile de calciu si mai dai o data-n fiert. Iese foarte buna. Nu am folosit decat lapte Milli, cu 3,5 % grasime. Din ala la punga in forma de carafa...

Am sa incerc sa-i iau gata preparat. Tot de la Milli. Parca am vazut ca aveau la pachetel (cum sunt alea de unt) branzica dulce de vaca... Chiar o sa-i iau sa vad ce zice Pishtone de treaba asta...

Micul Yannis creste mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Luy, acelasi lucru cum face Annisia cu laptic si Ca poti face si cu zeama de la o lamaie:) iese f f buna.

Si eu cred ca-s purici.
Sofia nu are nimic! asta e cam ciudatel.
am scos salteaua pe balcon, am scuturat-o. Am aspirat patul, am scuturat toate textilele din zona.
am pus si mancare la facut
sunt mare diva

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

quote:
Originally posted by Sabina

Si eu cred ca-s purici.
Sofia nu are nimic! asta e cam ciudatel.
am scos salteaua pe balcon, am scuturat-o. Am aspirat patul, am scuturat toate textilele din zona.
am pus si mancare la facut
sunt mare diva

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

acuma si io-s in mare dubiu, si ghighi are bubite si nu-i trec cu creme, par a fi mici intepaturi..... noi dormim impreuna si nici io n-am nimic

.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )

Mergi la inceput

Sabina, ceea ce ai descris tu acolo nu par a fi muscaturi de purici. Se prea poate sa fi fost o singura muscatura si bebe al tau sa fi facut alergie. Faptul ca au lasat puncte de sange e cam ciudat. Muscaturile de purice se umfla. Cred ca l-a ciupit un tantar si bebe poate avea o reactie alergica. Eu faceam alergie la muscatirile de tantar si faceam sute de punctulete rosii in diferite zone ale corpului. Parca asta mai seamana cu ce ai descris mataluta... Dar treaba cu punctuletele de sange e un mister... Nu ar fi mai dragut sa o suni pe madam Culcer si sa ii ceri o parere? Pentru siguranta poporului? Ce zici?

Micul Yannis creste mare

Mergi la inceput