Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (147)
Raspunsuri - Pagina 9

papanash spune:
Sabina, aveti animalute-n casa ? s-ar putea sa fie puricei . Daca tu n-ai simtit nimic, s-ar putea sa fie de la animale, luate din parc, intepatura lor nu se simte , doar se vede ( am citit pe undeva asta), si nici nu stau mult ca nu-si gasesc mediul lor ( blana ) .Acuma nu stiu, e trist sa vezi copilul ciupit,pupa-l din partea mea. Sofia nu are nimic ? incearca sa descoperi macar 1 sa fii sigura inainte sa schimbi prin casa ( paturi, patut ).
.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )

papanash spune:
Bebeka, noi am patit-o cu masina in Bulgaria, a fost saltata de politie cica era parcata in loc interzis ( sanky) si pana am reusit sa aflam ca a fost ridicata de ei am crezut ca e furata. Vreo 5 ore ne-am chinuit sa gasim un bulgar care intelege engleza si sa ne traduca in bulgareste conversatia cu politistii am recuperat-o a doua zi, costul distractiei s-a ridicat la 100 euro.
o sa mai mergem in Bulgaria, in afara de incidentul asta a fost placut si ieftin.
.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )

ANDREEA11 spune:
Sabina si mie imi pare tot purice. Si Cris a luat din 23, caini multi, si puricosi. Eu i-am vazut puricele in cap si pana sa l prind, pac a sarit. Asta acum vreo 2 luni si ceva. Cel mai bine scutura tot patutul, aspira bine, si sterge de praf. Poate fi si un paianjen micutz. Dar din descriere par puricei. Inspecteaza-l pe tot corpul, astia se vad rpd, insa sar la fel de rpd
andreea
http://community.webshots.com/user/andreeagogo

andreea1002 spune:
Bebeka, am fost si noi la Sunny Beach in Bulgaria anul trecut, cand aveam burtica. A fost super, mi-a placut foarte mult. Si este si ieftin, cum zicea Papanash.
Anul asta vom opta pentru grecia, dar pe la inceputul lui septembrie. Am mai fost acum 2 ani, dar de abia astept sa plec si cu Miruna.
Andreea, de Miruna Ioana(25.09.2007)

andreea1002 spune:
Am fost aseara la revizie cu Bubu: la 8 luni avem 8 kg si 72 de cm.
Ne-a dat o crema pentru fundulet pentru ca face bubite cateodata si scapam cam greu de ele, astazi o iau preparata de la farmacie. A mai zis ca ar trebui sa incep sa o pun pe olita.(eu nu am mai incercat pana acum, dar vom vedea cum se comporta). In rest, este foarte bine. Si a fost si cuminte de data asta, incerca sa ii apuce dr stetoscopul cand o asculta si apoi cand s-a uitat in gatulet vroia sa ii apuce ochelarii . Chestia e ca nici pe mine nu ma lasa sa-i port, mi-i trage imediat de la ochi...
Andreea, de Miruna Ioana(25.09.2007)

melaniatud spune:
quote:
Originally posted by moldoveanca
Daca tot v de laptic,cate gauri au tetinele pe care le folositi voi?Si inca o intrebare,piticii vostri transpira cand beau laptic?Ca al meu trebuie sa-l usuc la par dupa ce termina sticluta.
teo
Noi folosim beiberoane AVENT cu 4 gauri.Si el mai transpira cand papa lapticul mai cald...mai rar pt ca lui ii cam place rece

Pinacolada spune:
salutam gasca!!!
am citit din urma siam vazut ca sunt copii bolnaviori: vlad, eliza...
sanatate multa
vad ca va faceti planuri de concediu..f bine!
in legatura cu slabitul si eu ma chinui, ba aerobic, ba bazin si vroiam sa ma duc si la keico center pt niste impachetari!
am reusit sa slabesc un pic si sa mai mi se intareasca muschii..ma dau si cu crema anticelulitita de la Vichi!
sunt f obosita, al meu are enorm de lucru si vine de la job pe la 24 noaptea asa ca ies singura cu amandoi prin parc, e super greu pt ca luca nu sta o clipa si alerg para sunt nebuna!!!!
m0am uitat de curiozitate la niste hoteluri in corfu si am vazut unul care mni s-a parut ok: ocean beach!
sa vad!

luy spune:
Ia priviti ce-ndemanare !
Nu-i asa ca-s priceputa ?
Marea diversificare
A fost demult inceputa.
Acu’ deja-s “veterana”
Uite cum beau eu din cana !
La mai multe lunitze si linguritze papate ! le uram sarbatoritilor de azi :
frumusica Alesia de rnico
voinicul Edy de vmkriss
papanashul Stefan Mihai de lilianamarcu
Sa papati bine si cu pofta, ca sa cresteti maaari si sanatosi !
Luy, fericita mamica de Maria Teodora
( 25 august 2007 )
Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts

Annisia spune:
Bre, io abia acuma incep sa ma dezmeticesc... Am vazut ca ati discutatara despre Humana. Vedeti ca in Cora se gaseste Humana pentru somn linistit, care se poate da incepand de la 6 luni. E mai scump cu 10 roni decat Humana 3 cu arome. Daca vreti sa incercati aromele; va recomand varianta cu banana si vanilie. Y pe asta o prefera.
Am vazut ca a scris Bebeka. Salut mami! Vezi ca azi ma incumet sa bag un parc. Sa-mi pastrezi unloc pe bancuta... Hihihihi...
Chiar, seara nu ies fetele in parc? Ma refer cele care stau in Drmul Taberei si lucreaza? Mai aveti energie sa iesiti pe la 18-19 cu bibicii la o plimbare? Eu cam atunci ies, de cele mai multe ori, ca dureaza pana imi fac si anume curaj (sau avant)...
Micul Yannis creste mare

luy spune:
Buna ziua si de la noi !
Nu am reusit sa mai intru zilele astea, am mai citit, dar de postat nici vorba... Acu' profit ca Maria doarme somnul de dimineata si am reusit sa ajung la zi.
Multumesc de intrebare, papanash, , suntem bine.
Ieri am ajuns si noi la controlul de 9 luni si raportam : 8.6+62.5 kg ( adica Maria+mami, ca ne-am cantarit "la pachet" , din motive de nervozitate si irascibilitate la printesa
), 71 cm, perimetru cranian 46 cm, proaspata posesoare de cercelusi !
A plans cand i-a pus cerceii, dar nu stiu daca de durere sau din cauza ca nu-i placea sa o tin asa, in pozitie fixa. As vrea sa cred ca n-a durut-o, asa ca sa-mi linistesc eu constiinta ca am chinuit copilul.
Cica ne pregatim pt dintisorul nr 5, va aparea jos, langa ceilalti 2. Hmmmm, o sa se strice simetria
De azi i-am dat si banana ( un sfert de banana micuta ), am pasat-o cu furculita si am amestecat-o cu marul ras. A papat ca de obicei.
In rest la capitolul fructe avem voie orice, cu exceptia capsunilor, zmeurii si a altor fructe de padure. Deci avem voie cirese ( stiu ca intreba cineva ), caise, piersici, prune, etc.
Vom introduce si noi ficatelul de pui, va trebui sa-i dau 1 data/sapt. Continuam cu galbenusul de ou de 2 ori/sapt, iar in restul zilelor carnita ( pana acum i-am dat doar de pui, dar o sa-i iau si de vita, o sa urmez sfatul de la slippers si o sa iau carne de-aia "feliata" pt snitele )
Mi-a mai zis ca de-acum sa-i dau si paine si biscuiti, nu mai e nici o problema cu glutenul.
Sa-i fac si mamaliguta cu branza si smantana. Voi de care branzica puneti ?
Luy, fericita mamica de Maria Teodora
( 25 august 2007 )
Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts