MONTIGNAC (102) STIL DE VIATA NU DIETA
Raspunsuri - Pagina 7
melany72 spune:
quote:
Originally posted by andanii
cioba mea de mazare : mazare proaspata, ceapa verde rondele, morcov cubulete, ardei, rosii cubulete , marar , sare ....... ma rog apa , si la sfarsit o lingurita de ulei de masline de gust ........ e dementiala , copilu a mancat ieri de patru ori ciorbica
perisoarele eu fara orez le fac, sunt fara orez si sunt superrrrr
ANDANII
In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.
cat am avut ... si ... cat mai am
s-au topit 16 kg, mai am 4 kg pana la targhet
Suna foarte bine, ai acrit-o cu ceva?
ca si fi-mea e moarta dupa mazare...
andanii spune:
cateodata pun si bulion, copilu meu e innebunit dupa bulion, bea in nestire , nu acresc cu zeama de lamaie sau otet ciorbele deloc, niciodata, nici bors , nu sunt obisnuita
ANDANII
In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.
cat am avut ... si ... cat mai am
s-au topit 16 kg, mai am 4 kg pana la targhet
sanse spune:
Eu pap cioco neagra Heidi 80% pe care o tin in frigider ca sa fie crocanta
Cea Lindl(sau cum ai spune) mi se pare foarte amara..otrava
Avem voie cu diverse umpluturi? Am vazut si eu cu menta si portocale....
Azi am papat;
md:branza fagaras
p:chiftelutze de naut cu iaurt
c:cred ca paste cu legume
Mai stau putin si plec la balet cu fetele.
Am fost cuminte zilele astea atat ca i-mi tarai piciorul asta stupid care ma doare si acum .
Am fost ieri si la neurolog(un boshorog cretin)care dupa ce ca ma despuiat si ma cracanat toata la sfirsit a tinut sa-mi spuna ca sint cam grasa si ca si asta i-mi afecteaza coloana.De parca nu stiam....
Ideea este ca nu mai am voie pe role deloc
Va pup .Intru mai tarziu
MIRELAmami de doua zuze ANA MARIA si ANDREEA
POZICI
KG MELE
INTREBARI SI RASPUNSURI MONTIGNAC
andanii spune:
sanse sa ma vezi pe mine , mi-am luat o lidl cu 99% cacao, o galeata de bani , si nu ma pot atinge de ea, e infiorator de amara, nu e buna deloooocccc
daca tie ti-a spus ca esti grasa, ce mi-ar spune mie
ANDANII
In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.
cat am avut ... si ... cat mai am
s-au topit 16 kg, mai am 4 kg pana la targhet
anca.b spune:
Mai fetelor, eu iar am primit un tort!!!! am gustat din el, ca a trebuit sa servesc musafirii care l-au adus si nu voiam sa se simta prost. f bun a fost, da' m-am limitat la 50 gr...restul il donez sotului...care a mincat doua felii intregi...el isi permite!
in rest, conform...am mincat capsuni cu brinza slaba de vaci...va recomand...e f buna si racoritoare combinatia. am pus si o ingurita de fructoza - asat a fost prinzul.
Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
valentinag spune:
Melany,fara orez perisoarele,eu m-am obisnuit si asa fac si la sot,nu e nici o pierdere orezul ala,parerea mea!
Mi-ati facut pofta cu mazarea aia,o sa-mi fac si eu cu costita ceva!
"La vita e bella"
De mancare
Din gradina mea
anca.b spune:
Fetelor, stiti careva o reteta pt carnea de miel? mi-a ramas de la pasti in congelator si voiam sa o fac mai altfel...da' nu stiu cum...
Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
anca.b spune:
Sanse, nu sint cu umplutura cioco alea. cea cu menta doar are gust de menta, iar cea cu portocala are coaja de porto prin ea. si eu le tin la frigider si imi iau cite o bucatica rece cind imi e pofta de dulce.
ps: e un bou dr ala...
Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
mina spune:
quote:
Originally posted by anca.b
Fetelor, stiti careva o reteta pt carnea de miel? mi-a ramas de la pasti in congelator si voiam sa o fac mai altfel...da' nu stiu cum...
Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
O pui la marinat de azi pe maine intr-un amestec facut la inspiratia de moment...eu pun sare, piper, boabe de piper, rozmarin, busuioc, o foaie de dafin, ulei de masline, ceva sos de soia, un paharel de vin alb sau de bere (merge chiar si ceva rachiu ca fragezeste), usturoi...chiar si un morcov felii.
Dupa ce o lasi 24 ore in amestecul asta scoti carnea, o impanezi cu sunca (slanina adica) sau cu carnati (merg din aia subtiri si picanti) si cu usturoi multicel, o legi sa nu iasa impanatura, o pui la cuptor intr-o tava cu ceva grasime, bere sau vin alb si apa. O tii acolo, o intorci de pe o parte pe alta si o ungi cu zeama din tava paba cand e gata (atunci cand, intepata, lasa lichid incolor). Atunci poti sa nu o mai intorci si nici sa o ungi, o lasi sa se rumeneasca frumos. Poti sa o pudrezi cu un pic de scortisoara sau nucsoara, pt un gust original.
Mie preparata asa imi iese de poate fi mancata si rece in sadvisuri.
Va pup.
Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
http://community.webshots.com/user/vizigotu
http://community.webshots.com/user/vizigotubaiatmare
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
sanse spune:
Anca.b si mie i-mi place de la rece ciocolata,parca nu-i mai simt gustul ala amar.Eu parca am vazut cu crema de menta.Suna bine doar cu aroma de ceva.
Tot tu ai mai avut un tort ,nu?Cine face d'astea cu tine ?
Andanii am zis si eu....e infiorator de amara.Cred ca-i pentru EMO-licoshii astia suparati
MIRELAmami de doua zuze ANA MARIA si ANDREEA
POZICI
KG MELE
INTREBARI SI RASPUNSURI MONTIGNAC