MONTIGNAC (102) STIL DE VIATA NU DIETA

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

pt mine cioco rece , calda, topita, cioco sa fie
azi ma simt cam rau , tre sa-mi vina rusii, cred ca v-am mai zis ... si ma chinuie de nu mai pot

ANDANII

In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.

cat am avut ... si ... cat mai am
s-au topit 16 kg, mai am 4 kg pana la targhet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Neata!
Mina, merci de reteta. cred ca incerc miine

Sanse, da, eu tot primesc torturi...si le tot impart...la noi asa e obiceiul, cind vizitezi prima data o proaspata mamica trebuie sa-i duci tort...prost obicei, zau asa...

Andanii, curaj, o sa-ti revii repede. ce sa faci, astea sint bucuriile de a fi femeie...

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melany72 spune:

Neata,
eu intru pe aici ca sa vad ce faceti si sa nu ma dati disparuta...ca dieta merge prost prost. Atata doar ca in capsorul meu ma limitez la cantitati..in rest o iau pe aratura in fiecare zi.
Sa va zic de ieri:
-cafea cu lapte
-iaurt diet de baut cu finn crisp

-2 covrigi din aia uscati

-4 sarmalutze in foi de vita, neconforme, cu o lingurita smantana
-o felie parizer
-cioco normala 2 bucatele
-capsuni, cateva

Pe seara prostioare si pe urma am catadicsit sa mananc un snitel facut cu pesmet si spanac.

Deci, concluzia o trageti voi....

Azi se anunta o zi torida in Bucuresti.

Andanii, uitasem ca la voi in Banat nu se "poarta" ciorbele acre...

Anca.b, te saboteaza constant cu torturile alea...

Sanse, dar ce diagnostic ti-a pus de ti-a interzis rolele?

O zi buna.
-

Mergi la inceput

mama da ce activitate

meniul meu de ieri:
biscuiti cu lapte
capsuni
salata verde, cremvusti, branza telemea
capsuni

ce sa va mai spun, nu stiu ... maine e raportul, poate se inmultesc randurile la vorbit ... nu-mi prea place asa , vine vara , ar trebui sa ne agitam mai tare , tre sa fim frumoase la mareeeeee, haideti la actiune sa vorbim si sa slabim

ANDANII

In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.

Mergi la inceput

Andanii, mai mergi la sport? Uff, eu nicicum nu reusesc sa merg la piscina. ieri am sunat o prietena sa-mi trimita niste dvd-uri cu pilates. macar atit sa fac, pina mai doarme bebe. e nasol asa...nu am cu cine sa-l las ca sa merg sa ma ocup un pic de mine. trebuia sa ma ajute sotul, insa saptamina asta a mers la dentist. de saptamina viitoare merg eu...deci iar n-o sa pot merge la inot. ma consolez cu impinsul caruciorului 3-4 km pe zi.

Mergi la inceput

DAAAA merg la sport, desi in ultima vreme nu am apucat sa merg cum mergeam inainte, saptamana asta cu rusii pe cap sunt cam varza si ca nu sunt capabila, dar cand sunt ok doua zile pe saptamana merg cu copilu la alergat si mai merg si la sala de cel putin 2 ori pe sapt ... mi-e putin ciuda ca nu mai merg la ritumul dinainte, mergea tare bine combinat cu miscare, acuma se simte cand nu merg , cum ma misc cum se misca si cantarul mai repede , pe cuvant , studiata chestia

ANDANII

Mergi la inceput

Andanii, studiata chestia si la mine. cind mergeam la inot se ducea juma' de kil la o ora si ceva de "activitate". acum, doar cu plimbare, se misca tare greu cintarul...trebuie sa fac ceva...sa gasesc pe cineva sa stea cu copilul o ora jumate pe zi...hmmm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Buna dimineata!
Fetele am intrat pe contul cu poze , sper sa nu fi stricat ceva pe acolo.
Am pus si eu 2 poze. Prima (in care sunt cu tipa in geaca verde) eram apucata de Monti de 10 zile. Slabisem ceva totusi ca la inceput a mers super. A doua pozica e facuta cu vreo 2 saptamani in urma ..deci la 65 de kg. Tot am cautat poze de la dinainte de Monti dar arat ca dracu plus ca nu am multe ca eu fug de poze. Iar in perioada aia cu atat mai mult. Dar mai caut.

Elena & Denisa
NOI

Mergi la inceput

ele draga arati bine de tot ... si imi place bluzita taaaaa maro, si eu tot imi caut una in genu ...... da nu am gasit inca

ANDANII

Mergi la inceput

Ele, am vazut pozele! da' arati ffff bine!!!! tu de ce mai vrei sa slabesti? sincer, arati super!

Mergi la inceput