MONTIGNAC (102) STIL DE VIATA NU DIETA
Raspunsuri - Pagina 9
Ele spune:
Offf, stiu fetele ca asa par imbracata, dar in costum de baie facem niste colacei de toata frumusetea pe burta iar de aripioare nu mai zic. V-as pune o poza in costum de baie dar sunt....
Oricum multumesc de aprecieri. Pupici.
Elena & Denisa
NOI
sanse spune:
Buna fetelor
Melany medicul mi-a scris -scolioza lombara si traumatism sold sting.
Acum iau tratament 2 saptamani si daca nu-mi trece durerea fac RMN -am simptome de hernie ..cica
Ca sport mi sa recomandat inot si gimnastica medicala.
Sa merg pe role cred ca pot, dar sa merg nu sa si cad
Hai ca intru si eu sa o vad pe Ele
MIRELAmami de doua zuze ANA MARIA si ANDREEA
POZICI
KG MELE
INTREBARI SI RASPUNSURI MONTIGNAC
zambilik spune:
Am ajuns si eu pe aici. Cateva zile n-a mers saitu', pe urma n-am avut eu timp. Sunt singura cu copiii saptamana asta si e dezastru, sunt franta de oboseala, am febra musculara la maini, ma doare spatele. E tare greu sa nu ai pe nimeni sa te ajute, mi-e jena sa tot rog prietenii sa-mi faca cumparaturile sau sa-mi care caruciorul 4 etaje. Asa ca incerc sa ma descurc cum pot, o trece cumva si asta, mai e putin si vine tati acasa si m-oi odihni atunci.
Si meniul zilnic a avut de suferit, nu prea apuc sa gatesc, mananc ce gasesc prin frigider, mai mult salata si fructe. Aseara mi-am dat seama pe la 22 ca nu mancasem de cina. Cand sa mananc, ca am fost afara cu copiii, fiica-mea s-a murdarit ca un purcel, cand am venit i-am facut dus, pe urma baie la bb, biberonul cu laptic, pana s-au linistit ei am mai strans de pe urma lor si tot asa...
Am mancat 2 mere si am baut o cana de apa.
Da' chestia asta se vede la cantar, am ajuns la greutatea de dinainte de sarcina, hainele incep sa stea pe mine altfel, macar in privinta asta ma simt bine.
Nu stiu cand ne mai vedem, sper sa ajung sa raportez maine.
sanse spune:
Mai Ele sa sti ca esti aproape bunicica....
Foarte mult n-ai mai avea....
Baga ambitie si in vara asta rezolvi
Eu in totdeauna m-am simtit bine la 60-61 kg.Tare mi-as mai dorii un 58
POZICI
KG MELE
Ele spune:
quote:
Originally posted by sanse
Mai Ele sa sti ca esti aproape bunicica....
Foarte mult n-ai mai avea....
Baga ambitie si in vara asta rezolvi
Eu in totdeauna m-am simtit bine la 60-61 kg.Tare mi-as mai dorii un 58
POZICI
KG MELE
Mirela tu ai zis clar unde imi place mie sa fiu. Vis ar fi 58. Dar m-as multumi si cu 60. Acuma la ambitie eu nu stau bine deloc. Simt o oboseala si la stari de astea vreau sa ma rasfat. Si stiti cum suna la mine rasfatul?? dulciuri si cate o sampanie pe seara
De luni am inceput mai bine si am zis ca o sa fac si putina foame numai sa vad ceva din nou la cantar. Sa vedem cat ma tine.
Elena & Denisa
NOI
mina spune:
Salut
eu saptamana asta sar peste raport ca m-au lovit rusii si m-am tavalit de dureri toata noaptea...is varza, abia ma tin aci pe scaun si am de lucru de nu-mi vad capul...
oricum azi dimineata, dupa cate calmante am inghitit azi noapte, m-am dedat la un sandvis cu fin crisp, cascaval si rosii ca simteam ca-mi pleaca stomacu de la mine ...
Sper sa nu sar prea mult in astea cateva zile.
Va pup
Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
http://community.webshots.com/user/vizigotu
http://community.webshots.com/user/vizigotubaiatmare
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
Ele spune:
aaaa, uitai sa scriu si cine stie ce se interpreteaza...o sampanie pe seara bauta impreuna cu sotul..
Elena & Denisa
NOI
andanii spune:
n-o mai laudati pe ele atata ca pleaca de la noi o sa-si dea seama ca-i miss si nu are ce cauta printre noi
pentru mine si sanse e miss .... si eu vreau la 68 sa fiuuuu, da mai am , si merge greu tare , parca am obosit asteptand ......... nu ma bagati in seama , ma plang si io ca sa cer incurajari
va pup pe toate fara voi nu as fi reusit niciodata
ANDANII
In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.
cat am avut ... si ... cat mai am
s-au topit 16 kg, mai am 4 kg pana la targhet
melany72 spune:
Fetele sunteti bine toate. Ele si mie mi se pare ca arti bine, da-o in masa de burtica ca doar nu vrei sa mergi cu ea goala pe starda, in plus bluza te avantajeaza...
SAnse, dap, asa inteleg de ce ti-a interzis mersul pe role...hai ca poate se rezolva cu tratament ca operatia de hernie de disc (cred ca de asta e vorba) e nasoala la recuperare...
Zambilik , putere multa ca nu ai ce face...
Andanii, sa nu te aud, esti ambitioasa si se poate...vezi ce rea sunt la incurajari?!!!
Eu ma duc acasa sa fac un pui la tava (adica in loc de rotisor ca e prea mare si nu-l invarte) si garnitura de dovlecei cu rosii si usturoi...
Ne vedem diseara.
Ele spune:
Andani eu ti-am zis si pe bune ca nu am glumit. Te-as lipi pe frigider. Ai atata vointa incat o sa ma ajungi si o sa ma depasesti la sigur. Si atunci sa vedem cine o sa fie miss.?!!
Elena & Denisa
NOI