MONTIGNAC (102) STIL DE VIATA NU DIETA
Raspunsuri - Pagina 6
anca.b spune:
Neata.
ziua de ieri s-a incheiat bine, m-am tinut de meniul anuntat. azi am inceput cu doua mere si un kiwi. la prinz si la cina: iaurt, brinzica si carnita de pui. inca nu stiu in ce ordine. plus cioco neagra, ca vad ca am devenit dependenta.
Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
andanii spune:
serbus fetele cochetele
ralu stiu ca am promis dar inca nu am apucat, aseara am fost super busy iar aici tot uit sa aduc cardul cu pozici sa le atasez ... da o sa vina si ele, as pune dupa ce cumpar si restul , si eu tot imi proiectez bucataria, sper ca pana la craciun sa o am si pe aia , desi e cam mullltttttttttt , costa si incorporabilele de te usuca
melany lasa jena la o parte
canne drum bun si mentinere placuta
anne se mai intampla si variatii , nu te ingrijora , si la mine a urcat acuma cantarul ca azi maine imi vin rusii, vai de capul meu
meniul de ieri
biscuiti integrali cu lapte
capsuni
ciorba de mazare
cremvusti cu ardei
paine cu iaurt
cirese
ANDANII
In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.
cat am avut ... si ... cat mai am
s-au topit 16 kg, mai am 4 kg pana la targhet
mina spune:
Salut
si la mine ziua de ieri s-a incheiat ok.La pranz am mancat 2 cremwursti de pui cu o rosie iar seara...nimic...ceea ce mie raaar mi se intampla. M-am luat cu treaba, am zis ca nu pap cu copilu ca il astept pe tati, tati a intarziat si uite asa am mers la culcare cu un kil de apa cu lamaie pe post de cina....
Dimineata aveam 68.2, e clar ca se apropie ceva ca altfel nu-mi explic.
Azi dimineata m-am imbracat cu blugii de acu 2 ani care nu mai tipa chiar asa sfasietor pe mine, ceea ce m-a mai ajutat putin la moral.
Astazi planuiesc asa:
dimineata cafeaua fatidica langa care nu reusesc sa bag nimic niciodata
Pentru pranz mi-am adus ciorba de salata (facuta de mine, nu are nimic interzis in ea) pe care o sa o papam cu un pic de telemea rasa.
Diseara inca nu stiu...au ramas o tona de legume taiate pt salata de aseara (ca doar am taiat, am zis sa le asezonez cand mancam). Cred ca cu salata aia ma aleg.
Fetele am o dilema, lamuriti-ma: avem voie cioco din aia diet pt diabetici? O prietena zice ca nu, ca are combinatia fatidica glucide + lipide.
Pe de alta parte, cioco neagra de care vorbiti...e buna una care are 85% cacao (chiar daca are si ceva zahar?).
Am zis ca tre sa am ceva ciocolata conforma in casa ca uneori imi cam tremura toate cele (glicemia, probabil) si m-as infige in ciocolatile copilului...ceea ce, se stie, nu e principial!
Va pup!
Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
http://community.webshots.com/user/vizigotu
http://community.webshots.com/user/vizigotubaiatmare
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
andanii spune:
mina cioco neagra peste 70% sub orice forma e voie
cioco diet nu prea e voie sory, da nici nu e buna , gusta sa vezi
ANDANII
In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.
anca.b spune:
Mina, eu stiu ca e voie orice cioco cu peste 60%cacao.
eu maninc heidi cu portocale, care are 65%. am mincat si tura trecuta si mi-a fost f bine
incerc sa gasesc ceva cioco neagra cu menta. stiti careva?
Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
mina spune:
Anca, am gasit eu una de la Lindt. Nu mai stiu cat la suta cacao avea.... acuma ramane sa imi aduc aminte de unde am luat-o ... ca eu am luat-o.... Memoria bat-o vina...vedeti? d'aia imi trebe neste cioco...
andanii, lasa ca nici nu ma incantam dupa gustu aleia diet...interesant ca recomandarea a venit de la cineva care a tinut regimu si care m-a dascalit f intens ca numa diet e voie...hm hm...
Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
http://community.webshots.com/user/vizigotu
http://community.webshots.com/user/vizigotubaiatmare
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
andanii spune:
anca da da alea heidi sunt buneeeeee
mina ce sa spun, asculta , aproba si fa ca tine
ANDANII
valentinag spune:
Azi asa:
suc de portocale
sarmale cu carne
diseara nu stiu,probabil ou fiert cu rosii,castraveti si branza
"La vita e bella"
De mancare
Din gradina mea
melany72 spune:
Buna ziuaaaaaa,
Valig, sarmalele monti am inteles, dar si perisoare?...fara orez?...alea pt mine nu mai se numesc perisoare....
Andanii, zic meniu da sa nu dati cu rosii....de fapt l-am zis pana la urma...si zi si tu de ciorba aia de mazare ca nu am mai auzit pana acum?!
Anca.b, si eu am vazut cu menta, dar nu ma pasioneaza deloc cioco astea conforme...la mega image.
Io azi iar incep bine, cu cafea si iaurt cu wassa...sa vedem cum o inchei...
andanii spune:
cioba mea de mazare : mazare proaspata, ceapa verde rondele, morcov cubulete, ardei, rosii cubulete , marar , sare ....... ma rog apa , si la sfarsit o lingurita de ulei de masline de gust ........ e dementiala , copilu a mancat ieri de patru ori ciorbica
perisoarele eu fara orez le fac, sunt fara orez si sunt superrrrr
ANDANII