MONTIGNAC (102) STIL DE VIATA NU DIETA
Raspunsuri - Pagina 5
andanii spune:
facut modificarile
haideti dom-le la scris, va razbunati ca am lipsit in we, las ca nici voi n-ati fost prea mult pe aici
ANDANII
In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.
cat am avut ... si ... cat mai am
s-au topit 16 kg, mai am 4 kg pana la targhet
mina spune:
Salut
Am avut un we infernal. Vineri seara am facut curatenia saptamanala ca nu mi-a venit femeia...daca se numeste curatenia alergatura cu doi barbati in casa care se jucau de-a muschetarii....Sambata am facut smotru in bucatarie (d;ala cu spalat si ultima scobitoare...) ca imi tot vin gandaci de la vecina...Dupa amiaza, cand sa duc in balcon ce exilasem din bucatarie...fatalitate: sotu meu lasase cutia cu cartofi deschisa "ca se imputisera draga" si musculitele de la cartofi (ccare, intr-adevar, se imputisera) intrasera peste tot... Pune-te si fa curat si ordine si in balcon...daca tot m-am apucat. Toate astea cu plodutzu in juru meu, ca sotu a muncit pana tarziu.
Ieri am fost dimineata la antipa, super distractie cu copilu, la pranz mi-au luat baietii pizza "ca sa nu stai dupa noi, mami" (poti sa te superi?). Da' m-am limitat la o jumate de felie (ca sa nu dau idei copilului care e f dependent de masa in familie). Aseara am gatit si am calcat la greu.
In aceste conditii nu se mai mira nimeni ca am venit cu drag la birou nu? :D
De slabit is cam pe nicaieri...sambata aveam 67 da azi dimineata sarisem la 68 jumate....cum pe langa abaterea cu pizza nu am alceva de marturisit, ba chiar am baut apa cu lamaie la greu si am si tinut pe mine chestia aia de slabit de la biomed...cre ca e vorba de retentia de apa dinainte de perioada ceea...om vedea.
Va pup
Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
http://community.webshots.com/user/vizigotu
http://community.webshots.com/user/vizigotubaiatmare
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
andanii spune:
pe unde umblati dragelor
ok , va astept la povesti
ANDANII
In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.
cat am avut ... si ... cat mai am
s-au topit 16 kg, mai am 4 kg pana la targhet
ralu spune:
Buna fetele!!
andanii-eu nu umblu pe nicaieri. Sunt la munca si am intrat si eu un pic sa va citesc. Abia astept poze cu mobila cea noua.
Apropo de mutat si aranjat casa, eu sambata am varuit prin bucatarie. Inca imi strang bani ca sa-mi cumpar o bucatarie noua si ca sa-mi schimb toata faianta si sa o pun de sus pana jos. Asa ca pana atunci am varuit partea de perete care nu avea faianta ca sa para mai curat.
mina-si pe mine ma asteapta in luna iunie curatenia generala. Sincer nu o prea astept, dar este necesara.
Pupici!
anca.b spune:
sint pe aici si eu, va citesc, insa nu prea pot scrie. bebe are o zi mai proasta si vrea numai in brate...
in we am fost relativ cuminte, insa aseara, dupa o zi de alergatura am bagat 2 felii de pizza. asa ca i'm back la 90. dar azi am fost super conforma: fructe dimineata, fagaras cu pui la prinz si cred ca un iaurt deseara. din pacate la mine cina e f tirziu, pe la 9 jumate, 10, pt ca pina atunci trebuie plimbat bebe, facut baita, hranit, pus la nani...
partea proasta e ca nici azi nu am apucat sa beau prea multa apa. sper sa recuperez mai tirziu...
Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
canne-marie spune:
andanii am intrat sa iti spun ca nu am abandonat lupta.
am mai dat un kg jos uraaaaaaaaaa.
Iti spun ca plec din tara 2 saptamani ,asa ca nu ma da disparuta.
Voi intra la voi pe data de 9 iunie cand ma reintorc la servici.
cu mare drag fetele monti.
annes
Secretele si amintirile unei femei sunt un ocean fara fund,in care nu le vei gasi niciodata !
anca.b spune:
Annes, drum bun!!! si ne auzim cind te intorci! cu kg in minus, nu????
Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Ele spune:
Sunt aici si eu, cumintica 99% dar cam obosita. In we am avut musafiri si acuma ma refac.
Elena & Denisa
NOI
melany72 spune:
Buna seara coconitze,
Sorry , dar la birou iar nu am avut timp de internet ca am avut mult de treaba...se intrevede o vara tare aglomerata...asa ca nu stiu cum o sa ma descurc cu toate!
Dieta incepe f bine dimineata(azi o portocala si un mar), bine si la pranz (supa de pui cu carne si zdrente de ou, salata de ton) dar se strica acasa(cod pane dar cu faina normala si mi-a fost o pofta de cartofi noi prajiti...asa ca am mancat si eu, telemea de oaie). Evident ca dupa asa festin am luat si o bucatica de cioco cu lapte si o toffifee..
Mi-e jena sa va dau asa un raport...
O colega incerca azi sa ma convinga, mai mult sa o indemn pe ea, sa tinem impreuna scarsdale...a tinut o colega, alta, mai demult si a avut super efect...
Sunt obosita...
valentinag spune:
Azi bine:
suc de portocale
ciorba de perisoare
salata de rosii cu branza
Si bineinteles acum pe seara,am facut bonty bars si am mancat si eu 2
"La vita e bella"
De mancare
Din gradina mea