Accident auto si bona

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralcat spune:

Cred ca ar fi bine sa iei o coala de hartie si sa faci o lista cu plusuri si minusuri. Si cu prioritati. La care as adauga si stresul emotional si nesiguranta pe care le vei avea de acu incolo cat timp copii sunt cu bona.
Si poate va va fi mai usor sa luati o decizie.
Sanatate multa puiului tau si nervi tati voua.

Copiii merita tot efortul nostru
Simona, Sonia,
Alex, Andrei

Puiul meu se pregateste de armata: www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=34" target="_blank">Pregatire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Eni, imi pare foarte rau ca ai trecut prin asa ceva!

Uite, eu iti dau un sfat. Nu stiu daca l-as aplica daca as fi eu in cauza, da' iti spun cum vad lucrurile din exterior.

Daca tu ai fost pana acum foarte, foarte multumita de bona, as zice sa o pastrezi.
Ma gandesc ca, dupa o asemenea sperietura, o sa fie cea mai grijulie si mai prevenitoare bona din lume.
Nu numai ca nu o sa mai treaca in viata ei prin locuri nepermise (cred ca nici cand o sa fie singura nu o sa o mai faca) dar, eu cred ca o sa fie de-acuma incolo cu ochii in patru si o sa faca tot posibilul ca tu sa fii multumita.

Intremare grabnica baietelului tau!

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil !

Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eunice78 spune:

Multumesc pt raspunsuri si urari.
In fine..azi am vorbit cu ea pt prima data. A venit la noi sa ii aduca ceva lui Petru. Nu a zis nici o sec ca ii pare rau. A zis ca singurul lucru care i se poate imputa e ca a traversat strada aiurea.
De parca ar fi fost un maruntis.
Daca initial ma mai gandeam ca i se poate intampla si altcuiva si poate trec peste asta...nici nu m-am putut uita la ea. Cand o vedeam imi aduceam aminte de Petru la terapie intensiva cu toate furtunasele alea...si plansete si chin..Si medici nesimtiti..
Dar am avut mare noroc. Putea sa ramana sub roti sau sa devina o leguma.
Nu as mai putea lasa copii cu ea. Asa ca imi caut alta bona..
Sper sa am noroc si sa gasesc.
Va doresc multa sanatate si sa nu primiti telefoane din astea.

Eni, mama de baietzi - Petru (14.08.2003) si Toma (29.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Iti tinem pumnii, Eni!

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil !

Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.

Mergi la inceput

Dupa ce imi mai revin o sa intru la generale, la subiectul cu spitalele ca sa scriu cum sunt tratati copii la urgente..dupa ce parintii mai si cotizeaza.... Sa ne fereasca Dumnezeu de spitale.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

eunice, inca o data iti doresc sanatate puiului tau.
la fel ca altii, privesc din afara si pot sa-ti spun parerea mea. mai ales ca spui ca nu si-a exprimat parerea de rau, ca nu si-a cerut iertare, atitudinea asta nu o justifica pe cea, ca a fost o bona buna!
daca vedeai la ea regret, parere de rau, atitudinea unui om care a gresit grav!!! (caci e foarte grav ce s-a intamplat, faptul ca viata unui copil ia fost incredintata iar ea, e atat de iresponsabila incat sa traveseze strada aiurea!) atunci poate mai era de discutat... dar asa... renunta la ea!
pai si nici politia nu-i face nimik? o amenda macar? ca e vinovata ca lumina zilei!!!

Kari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loryi1974 spune:

Cu politia e mai complicat daca nu are contract de munca.Poate intra eunice in alta dandana.

Mergi la inceput

mai sa fie!!!!! ce contract de munca vb tu???
A TRAVERSAT STRADA PRIN LOC NEPERMIS!!!!! pentru asta, se plateste amenda, ca pieton ma refer! ce conteaza unde munceste, cu cine era la momentul respectiv? asta e cu totul alta problema!!!!! sunt doua lucruri complet DIFERITE!
eunice, ce ia spus politia bonei? ce masuri au luat impotriva ei?

Kari

Mergi la inceput

Habar nu am ce a fost la politie. Credeti-ma ca e ultimul lucru la care m-am gandit in perioada asta. Stiu doar ca i s-a luat o declaratie. Constatarea s-a facut la spital, a chemat soferul politia.
Eu acum vreau doar sa termin cu investigatiile medicale,sa vad copilul intreg si sa gasesc o solutie, ca nu am cu cine sa las copii, si nici acasa nu pot sta la nesfarsit.
Contract de munca...evident ca nu avea. Dar nu e asta relevant acum.
Of, caut bona. Si incredere in bona.

Mergi la inceput

ai dreptate eunice, mi-a scapat ca de fapt tu ai acum alte prioritati!! imi cer iertare! cel mia important e sa se faca bine baiatul si sa fiti bine cu totii. pentru linistea ta, nu te mai intalni cu bona, daca nu ai facut-o, concediaz-o telefonic. si mergi inainte, caci energia ta trebuie sa se canalizeze pe copil acuma. succes in gasirea unei noi bone, am sa intreb si eu in cercul de cunostinte, poate te ajut sa gasesti pe cineva?? e OK??

kari

Mergi la inceput