Accident auto si bona

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eunice78 spune:

Kari
Am concediat-o deja.
Multumesc.

Eni, mama de baietzi - Petru (14.08.2003) si Toma (29.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcetica spune:

Doamne,voi sinteti oameni calmi si civilizati...eu sincer nu stiu cum as fi reactionat!Cred ca se poate intimpla,dar nici nu vreau sa ma gindesc!Bine ca s-a terminat relativ bine.Tipa e profund nesimtita daca a avut tupeul sa vina ca si cind e curata ca lacrima.
Din pacate de cineva care sa stea cu copiii veti avea nevoie.Pina cresc, sa fie independenti si sa poata fi singuri,fara sa va faceti griji majore eu cred ca trebuie sa stea cineva cu copilul si deocamdata n-am nici cea mai vafga idee care e virsta asta.Pacat ca n-aveti posibilitatea sa fie cineva din familie....sint singurele opersoane in care am incredere si stau linistita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana d spune:

Imi pare rau ca ati avut o asemenea experienta nefericita si sper sa va reveniti curand complet si fizic si psihic. Stiu exact prin ce treci pt ca prin ceva asemenator am trecut si eu si prietena mea acum vreo 6 saptamani, fetita prietenei mele si acum are mana in ghips iar fata mea numai printr-o minune nu a fost lovita si pt asta ii multumesc lui Dumnezeu.
Despre bona sa stii ca eu as pastra-o. Acum mai mult ca oricare e speriata de masini si va fi mult mai precauta decat una care nu a trecut prin as aceva. Parerea mea...

Fetele mele

Iremediabil indragostita de CANADA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana d spune:

quote:
Originally posted by eunice78

Dupa ce imi mai revin o sa intru la generale, la subiectul cu spitalele ca sa scriu cum sunt tratati copii la urgente..dupa ce parintii mai si cotizeaza.... Sa ne fereasca Dumnezeu de spitale.

Prietena mea a fost tratata foarte bine la Budimex, si atunci la urgenta si la controalele la care a fost chemata. Ea a stat doar 24 de ore in spital pentru teste neurologice ca in rest avea doar o mana rupta si fatza julita. Cred ca sunt si uscaturi in sanatate, si inca multe, dar nu e o situatia generala, din fericire.
Inca o data regret trauma prin care ati trecut si sper ca macar puiul sa se refaca complet ca mama stiu ca nu-si poate sterge din minte imaginea puiului in suferinta.

Fetele mele

Iremediabil indragostita de CANADA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Imi pare tare rau ca ati trecut printr-o asemenea trauma si sper ca puiul tau sa se recupereze atat fizic cat si psihic rapid. Spun psihic, pentru ca si eu am fost lovita de masina copil fiind si, am ramas mult timp cu o teama de masini. Imi era frica sa mai traversez strada chiar daca era culoarea verde la semafor si vedeam ca toata lumea traverseaza.
Acum trecand la partea cu pastratul bonei, nici nu se pune problema! Este iresponsabila, fara suflet si cu o doza mare de nesimtire... spun asta dupa reactia ei.
Faci cu credeti tu si sotul tau ca este mai bine pentru copil.
Insanatosire grabnica!

Lachi mamica deKarina si Iris
http://www.dropshots.com/lachione#albums/a%20treia%20luna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eunice78 spune:

Muzltumim pentru urari!
Am concediat bona fara nici un regret. Uitasem sa va spun ca nici macar nu a intrat cu copilul in spital. Am gasit-o jos, la poarta. Adika o ora jumatate cat a dura pana am ajuns eu, copilul meu a stat singur (perioada in care i s-au facut radiografii, i s-au pus perfuzii, i s-a recoltat sange, a fost plimbat cu targa printre etaje).Ce sa spun? Mai trebuie sa spun ceva?
In ceea ce priveste Budimexul..nu imi doresc sa mai calc vreodata pe acolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileanna spune:

De pastrat bona??? No way, chiar daca oricine ar fi putut pati asta cu copilul. Nu mai ai cum sa te comporti normal cu ea, oricat de fenomenal s-ar comporta ea. Din 2 in 2 min ti-ar veni sa-i spargi capul si ... ar fi un instinct perfect normal. Ce sa mai zic de faptul ca nu a stat cu copilul si ca nu se gaseste vinovata cu nimic.

Eunice, este ingrozitor ce ti se intampla. Cu toate astea ... stii ceva??? Nu te mai gandi cat de ingrozitor este. Gandeste-te doar CAT DE NOROCOASA esti ca s-a intamplat doar atat.

PS Copilul nu este socat??? Sunt sigura ca orice adult ar ramane cu traume psihice serioase. Eu iti sugerez deja psiholog, odata ce te-ai asigurat ca fizic este ok.

Si vezi si de tine sa nu ramai traumatizata si total paranoica atunci cand iti suna telefonul.

Iti tin pumnii!

33S cu bb Vlad

http://bd.lilypie.com/STIcp2.png

Mergi la inceput